Tulajdonosoknak


BÁRHOL, BÁRMIKOR, BÁRMILYEN ÜGYBEN

Ígéreteinket mindenféle időbeli korlátozás nélkül betartjuk. Ha Nissan tulajdonosként fontos Önnek a hiteles, nyílt és őszinte kommunikáció, nyugodtan számíthat ránk. Ez a mi ígéretünk.

DÍJMENTES CSEREAUTÓ

Ígérjük, hogy amíg autója javítás alatt áll, megfelelő mobilitási megoldást biztosítunk Önnek. Foglalja le előre szervizidőpontját, és a javítási munkák befejeztéig díjmentesen csereautót – egyes szervizpontokon akár elektromos autót – biztosítunk Önnek.
Amennyiben csereautó nem áll rendelkezésre, egyéb közlekedési megoldást kínálunk fel.

Lásd a szerződési feltételeket


ÁRGARANCIA

Ígérjük, hogy a Nissan magasan képzett munkatársai szakértelmének és az eredeti Nissan alkatrészek felhasználásának köszönhetően a legigényesebb módon gondoskodunk autójáról.
Ráadásul, a legjobb ár/érték arány biztosítása érdekében vállaljuk, hogy az Ön Nissan márkaszervizének 10 km-es körzetében (az eredeti Nissan alkatrészekre és a munkadíjra) árgaranciát nyújtunk.

Lásd a szerződési feltételeket


NISSAN KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT A TELJES ÉLETTARTAMRA

Ígérjük, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján a rendelkezésére állunk. Bármilyen váratlan esemény is történjék, garantáljuk Önnek a 24 órás Nissan Assistance szolgáltatást – az autó korától függetlenül.

Lásd a szerződési feltételeket


DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ígérjük, hogy a Nissan márkaszerviz bármilyen szervizelési munkát megelőzően díjmentesen felméri autója műszaki állapotát, így Ön pontosan megtudhatja, milyen munkálatok elvégzésére van szükség, és azok mennyibe fognak kerülni.

Lásd a szerződési feltételeket