Nissan Zen szerviz

Kiemelt ajánlatok akciók

Szervizlátogatás – online időpontkérés

 

Zen szerviz

A ZEN a távolkeleti kultúra szimbólumaként világszerte a harmóniát és a természettel való egyensúlyt jelképezi. Japán autógyártóként ezt a szemléletmódot szeretnénk átadni minden Nissan tulajdonos számára.
Fontos, hogy ügyfeleink teljes nyugalomban tudják használni autóikat garanciaidő leteltével is, ezért vezettük be a Nissan ZEN szerviz programot.
A Nissan márkaszervizeinkben történt látogatás során autója a program keretén belül megkapja a lehető legjobb törődést és a következő 1 évben ugyanúgy mint a garanciaidőn belül, továbbra is élvezheti a Nissan Assistance előnyeit.

Ajánlatok

Garanciaidő leteltével is fontos a Nissan gépjárművének a megfelelő karbantartása.
A Nissan ZEN szerviz erre nyújt Önnek megoldást: Kedvezményes áron érhetőek el alap karbantartási csomagjaink garanciaidőn túli gépjárművekre melyek tartalmazzák a gyári műszeres diagnosztikát, az olajcserét, illetve az olaj-, levegő- és pollenszűrő cseréjét + 1 év Nissan Assistance-t.


Miért olcsóbb a Nissan ZEN szerviz ajánlata, mint a garanciaidőn belüli karbantartás?

A Nissan ZEN szerviz ajánlatai rögzített árú karbantartási csomagok, melyeknél Nissan Value Advantage alkatrészeket használunk.
A Value Advantage a Nissan másodvonalas termékcsoportja, mely kiváló minőségű, versenyképes áron elérhető alkatrészeket tartalmaz kizárólag garanciaidőn túli gépjárművekhez.

TELJES ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

 

Márkaszerviz előnyei

A tévhitekkel ellentétben a garanciaidő leteltével is érdemes a Nissan márkaszervizek szolgáltatásait igénybe venni.

Szervizünkben a Nissan által szakmailag képzett szerelők várják ügyfeleinket, akik gyári célszerszámok és eredeti Nissan alkatrészek felhasználásával végzik el a szükséges karbantartást és javítási munkákat.

A gyári alkatrészeken és a mesterszerelők szaktudásán túl, csak hivatalos Nissan márkaszervizben tudják ellenőrizni, hogy Nissan gépjárműve érintett-e bármilyen visszahívási v. szervizkampányban. Ezeket a kampányokat költségmentesen végzik el munkatársaink.

Szervizlátogatás – online időpontkérés

 

 

Nissan Assistance

Nekünk az Ön és járművének a biztonsága a legfontosabb, szeretnénk, ha tökéletes nyugalommal indulna útnak. Ha autója esetleg meghibásodna, vagy baleset érné, a Nissan Assistance mindig kész a segítségére sietni. Bármi is történjen autójával az országúton, hívjon minket, és mindent megteszünk, hogy Ön mielőbb, a lehető legkevesebb bonyodalom árán folytathassa útját autójával. 

Rendelkezésére állunk a hét minden napján, napi 24 órában... ingyenesen!

Nissan assistance-ról bővebben

 

 

Value Advantage alkatrészek

A Nissan Value Advantage program kiterjed az időszakos karbantartási, illetve kopó-forgó alkatrészekre, melyek minőségi és versenyképes áron érhetőek el minden Nissan márkaszervizben.

További információk a Value Advantage-ról

 

 

Felújított, gyári alkatrészek

A felújított Nissan alkatrészek eredeti, gyári alkatrészeknek vannak minősítve, melyek gyári technológiával lettek felújítva, és az eredetivel megegyező minőséget képviselnek kedvezőbb áron.

További információk a felújított, gyári alkatrészek-ről

 

 

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Telefonszám: +36 1 770 70 50

 

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

ÁRLISTA

 

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   elérhetőségeink