Experience NISSAN


FOLYAMATOS KIÁLLÍTÁSOK

AZ ÉLET MANAPSÁG FELGYORSULT, ÉS MINDIG TÖRTÉNIK VALAMI. ÍGY VAN EZ A NISSANNÁL IS: ÚJ MODELLEK FUTURISZTIKUS KONCEPCIÓAUTÓK, ÉS EGYRE FEJLETTEBB TECHNOLÓGIÁK SZÜLETNEK. EZEN AZ OLDALON LÉPÉST TARTHAT A NISSAN LEGÚJABB HÍREIVEL, AMELYEK A VILÁG KÜLÖNBÖZŐ TÁJAIN RENDEZETT AUTÓKIÁLLÍTÁSOKRÓL SZÁRMAZNAK.

HANNOVER MOTORSHOW 2018

Csatlakozzon a Nissanhoz a 2018-as Hannoveri Haszongépjármű kiállítás (IAA) keretei között, és fedezze fel a Dark Sky koncepció-pick-upot, mely a Nissan legújabb Intelligens mobilitás technológiáit vonultatja fel, nézze meg, milyen kemény a vadonatúj Nissan Navara N-Guard Off-Roader AT32, és ismerkedjen meg kishaszongépjárműveinkkel.

GENFI AUTÓSZALON, 2018

Fedezze fel az autózás jövőjét a Genfi Autószalonon március 8. és 18. között a legfejlettebb Nissan Intelligent Mobility technológiákat felvonultató új Nissan LEAF, a Formula E versenyautó és az IMX KURO tanulmányautó segítségével.

A NISSAN JÖVŐKUTATÓ RENDEZVÉNYSOROZATA

Az elektromos autók piacvezetőjeként és a jövő közlekedésének úttörőjeként a Nissan május 10-én útjára indította a Nissan Jövőkutató rendezvényeit.
Igazgatók, befolyásos személyek és a sajtó is meghívásra került erre a nagyszabású társalgásra.
Itt találja az összefoglalót az eseményről.