Tulajdonosoknak


NISSAN FINANSZÍROZÁS

A LEGEGYSZERŰBB MÓD ARRA, HOGY ELHAJTHASSON ÁLMAI NISSANJÁVAL

A Nissan Finance intelligens, praktikus és innovatív autóhitel és autó lízing konstrukciókat kínál, hogy Ön is beülhessen álmai Nissanjának volánja mögé.

Ahhoz, hogy – kereteitől függetlenül – megvásárolhassa a kiválasztott járművet, többféle különleges autóhitel konstrukcióval és autó lízing szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére, amelyek új Nissan gépjármű megvásárlásakor és használata közben egyaránt kellő rugalmasságot, biztonságot és nyugalmat biztosítanak.

Keresse fel a Nissan Centrum pénzügyi szakértőit!

Szakértőink a legnagyobb körültekintéssel, az Ön egyedi igényeihez legjobban illeszkedő autóhitel és autó lízing konstrukciókat mutatják be, valamint aktuális akciós finanszírozási ajánlatainkkal is megismertetik. Minden felmerülő kérdésére válaszolnak, hogy Ön minden lehetőséget megismerve, megtalálhassa az igényeinek leginkább megfelelő pénzügyi konstrukciót.

Látogasson el a Budaörsi út 64. szám alatt található tanácsadó irodánkba (B64 Irodaház) és kérje személyes ügyfélszolgálatunk segítségét.

Ha Önnek kényelmesebb, telefonon vagy e-mailben is megkereshet minket: a (06 1) 489-7900, 7800 telefonszámon vagy az info@unicreditleasing.hu címen.

Forduljon bizalommal a Nissan Centrum szakértőihez!EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

ASSZISZTENCIA, BIZTOSÍTÁS ÉS GARANCIA KITERJESZTÉSE

KITERJESZTETT GARANCIA

A legtöbb Nissan modellre 3 év garanciát biztosítunk. Ez azonban az Ön igényei szerint meghosszabbítható.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

SZERVIZSZERZŐDÉS

Szervizszerződésünkkel a javítási költségeket a lehető legalacsonyabban tarthatja.

TOVÁBBI RÉSZLETEK