Munkatársaink

Cégvezetés

Gill Csaba

Gill Csaba

Cégvezető

Gépjármű értékesítés

Temesi Almacht Zsuzsanna

Temesi Almacht Zsuzsanna

Értékesítési asszisztens

E-mail cím: temesi.almacht.zsuzsanna@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/421-43-08
Ő a kreatív, pontos, gyors problémamegoldó háttér a teljes értékesítési csapat számára, aki munkájával és személyével kiváló munkakörnyezetet teremt kollégái számára.
Bozó Tamás

Bozó Tamás

ügyfélkapcsolati tanácsadó, flottaértékesítő

E-mail cím: bozo.tamas@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-11
Gépjármű értékesítési tanácsadó. Diplomája megszerzését követően a Nissan értékesítési hálózatában helyezkedett el, így a komoly szakmai tudása és tapasztalata mellett a munkáját a márkahűség is jellemzi. Kiváló kapcsolatteremtő képessége és megbízhatósága, ügyfélcentrikussága alapján kapott helyet a Nissan Centrum szigorú mércével felállított csapatában. Magyarul és angolul beszél.
Juhász Ferenc

Juhász Ferenc

Új gépjármű értékesítési tanácsadó, MICRA ÉS CROSSOVER SPECIALISTA

E-mail cím: juhasz.ferenc@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/639-63-64
Gépjármű értékesítési tanácsadó. Csapatunk legfiatalabb tagja, aki Gazdasági Főiskolai tanulmányai mellett pályakezdőként kezdte nálunk munkáját. Rátermettségét és ügyfélcentrikus hozzáállását már most bizonyítja csapatunkban, és a szolgáltatás területén megfogalmazott szigorú elvárásinkat már most felülmúlja. Magyarul és angolul beszél.
Kádár Ottó

Kádár Ottó

Új gépjármű értékesítési tanácsadó, ELEKTROMOS AUTÓ SZAKÉRTŐ

E-mail cím: kadar.otto@nissancentrum.hu
Telefon: +36-20/979-61-89
Diplomája megszerzése után, autó értékesítési területen helyezkedett el, több, mint másfél évtizede. Azóta is szenvedéllyel végzi munkáját, melyet a megbízhatóság és precizitás jellemez. Ennek a belső motivációnak köszönhetően, elkötelezett az elektromos autók felé, így az évek során, komoly szaktudásra tett szert ezen a területen.
Bánhegyi Viktor

Bánhegyi Viktor

Használtautó üzletágvezető

E-mail cím: banhegyi.viktor@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-24
Közgazdász diplomája megszerzése után, szenvedélyének eleget téve az autókereskedelemben helyezkedett el, ahol másfél évtized alatt több, mint tízezer használt autót értékesített. Folyamatosan képzi magát, hogy szakmailag naprakész legyen. Számára ez nem munka, hanem hivatás. Egyénre szabva, körültekintéssel segít a vásárlásnál a jó döntés meghozatalában.

Flotta értékesítés

Lányi Péter

Lányi Péter

Flotta értékesítési vezető

E-mail cím: lanyi.peter@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-11
Műszaki menedzser diplomám megszerzése után a pénzügyi szektorban helyezkedtem el, ahol 13 évet töltöttem el. Ez idő alatt több száz elégedett ügyféllel építettem ki jó kapcsolatot. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, és képzem magam. Célom, hogy a flotta értékesítésben is hasonló eredményeket érjek el, a személyre szabott ajánlatokkal és a maradéktalan kiszolgálással.

Asszisztencia

Gallus Gábor

Gallus Gábor

gépjárműpark ügyintéző

E-mail cím: gallus.gabor@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-13
Gépjárműpark ügyintéző. Gyors és precíz munkája biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb élvezhessék új autójuk kényelmét. Az autó értékesítés hátországa, az ügyfél elégedettség egy nem látható, de nélkülözhetetlen eleme.
Ganda Ferenc

Ganda Ferenc

Garanciális ügyintéző

E-mail cím: ganda.ferenc@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-18
Garanciális ügyintéző. Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből több mint fél évtizedet Nissan garanciával töltött. Munkájában elsődleges szempont az ügyfelek maximális kiszolgálása, magas színvonalú ügyfél élmény elérése.
Szalay Gabriella

Szalay Gabriella

hitel és biztosítási ügyintéző

E-mail cím: szalay.gabriella@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-12
Lízing és biztosítási ügyintéző: Csapatunk egyik alappillére, aki több mint egy évtizedes tanácsadói múlttal rendelkezik, a lízing és a biztosítási ügyletek minden csínját-bínját ismeri. Így tudjuk ügyfeleink számára mindig, az igényeiknek legmegfelelőbb, személyre szabott konstrukciót biztosítani.
Vajda Péter

Vajda Péter

TELEPHELY ÜZEMELTETŐ

Telephely üzemeltető. Az egyik legsokoldalúbb munkatársunk. Tevékenysége biztosítja telephelyünk teljes működését. Ő és munkatársai keze munkája nyomán rendezett, tiszta környezetben, biztos technikai háttérrel fogadhatjuk partnereinket.
Katona Zoltán

Katona Zoltán

raktárvezető

E-mail cím: katona.zoltan@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-27
Raktárvezető, alkatrész-értékesítési tanácsadó. Közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből több mint egy évtizedet Nissan alkatrészével kezelésével, értékesítésével töltött. Hatalmas szakmai tapasztalata, termékismerete, precizitása szolgálója szervizünk munkáját és járul hozzá vásárlóink magas színvonalú kiszolgálásához.
Karsai Katalin

Karsai Katalin

AUTÓALKATRÉSZ TECHNIKUS

E-mail cím: karsai.katalin@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-9689
„Egy régi célom vált valóra, amikor 2009-ben megszereztem a diplomámat, amellyel a sok év alatt gyűjtött szakmai tapasztalatot, a műszaki főiskolán szerzett tudással bővítettem.” Alkatrészértékesítésben, anyaggazdálkodással eltöltött 15 év. Több márkánál szerzett alkatrész ismeret és tapasztalat; szereti a kihívásokat, az autóipar egyéb területein úgy mint garanciaügyintézés, és kárügyintézés, amely területeken már kipróbálhatta magát. A Nissan Centrumnál az új autóértékesítés munkáját támogatja, többnyire az új autók átadását segítő folyamatok koordinálásában vesz részt, illetve a raktári anyagkiadás, anyagbevételezés, raktározás és ehhez kapcsolódó feladatok képezik munkája részét.

Pénzügy

Gulyás Nikoletta

Gulyás Nikoletta

pénzügyi vezető

E-mail cím: gulyas.nikoletta@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-97
Mérlegképes könyvelő, gazdasági szakember, pénzügyi vezető. Kimagasló tapasztalattal rendelkezik járműipari gazdasági vezetőként. Irányítja és kontrollálja a cég pénzügyi folyamatait. Biztos háttér a különböző üzletágak és részegységek számára.
Vincze Karolina

Vincze Karolina

Pénzügyi munkatárs

E-mail cím: vincze.karolina@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-9619
Pénzügyi területen szerzett 10 éves tapasztalatával segíti a pénzügyi vezető és az értékesítők munkáját. Mindennapi feladatait rugalmasan és precízen látja el.
Váradi Csilla

Váradi Csilla

Pénzügyi munkatárs

Több, mint 10 éves pénzügyi, ebből 4 éves gépjárműipari tapasztalattal rendelkezik. A feladatait gyorsan, hatékonyan látja el, kellő támogatást nyújt a társosztályok részére.

Gépjármű javítás

Tamás János

Tamás János

szervizvezető

E-mail cím: tamas.janos@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/674-90-92
Szerviz vezető. Irányítja és összefogja a műhely munkáját. Kiváló kapcsolatteremtő és ügyfélkezelő képessége, hatalmas szakmai tapasztalata mozgatórugója szerviztevékenységünknek. Naprakész és pontos információval rendelkezik a Nissan teljes modellpalettáját érintő kérdésekben. Ő az az irányító ember, aki a csapat tagjaként is példamutatóan helyt áll.
Mészáros Róbert

Mészáros Róbert

szerviz tanácsadó

E-mail cím: meszaros.robert@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-23
Munkafelvevő, ügyfélszolgálati tanácsadó. Közel másfél évtizedes, a Nissan márkánál eltöltött szakmai, ügyfélszolgálai tapasztalata biztos hátteret és hatékony kapcsolattartást tesz lehetővé ügyfeleink számára. Átlátja az általa képviselt műhely teljes tevékenységét, élvezi a háttérben dolgozó munkatársak teljes bizalmát. Ügyfélcentrikus, pontos és gyors tagja a csapatunknak.
Osváth Zsolt

Osváth Zsolt

SZERVIZ TANÁCSADÓ

E-mail cím: osvath.zsolt@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-26
Gépjármű üzemi technikus végzettségével 2001 óta autók szervizelésével foglalkozik. Munkája során a karosszéria és biztosítások ügyintézésére specializálódott. Ennek köszönhetően remek kárszakértő vált belőle. Megbízható és precíz a munkavégzésben.
Nagy Kálmán

Nagy Kálmán

szerviz tanácsadó

E-mail cím: nagy.kalman@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/427-05-31
Főiskolai tanulmányai befejezése után a családi hagyományoknak megfelelően erős hivatástudattal állt a gépjárművükről gondoskodni kívánó Ügyfelek szolgálatába. Ennek ma már másfél évtizede. Minden szerzett tapasztalatával, tudásával, empátiájával várja meglévő és jövőbeli Ügyfelei megkeresését.
Csikán Gábor

Csikán Gábor

AUTÓSZERELŐ MESTER, GT-R SPECIALISTA

Jelentős tapasztalattal rendelkező autószerelő. Több mint egy évtizede dolgozik a Nissan markánál, ahol a Nissan szupersport autójától (GT-R) a konszern prémium márkájáig teljes szakismeretre tett szert. A korszerű technika szerteágazó tudást igényel, így a mechanikai munkálatoktól az összetett elektronikai rendszerekig bezárólag minden felmerülő probléma megoldásában helytáll.
Székely Levente

Székely Levente

autószerelő, ELEKTROMOS JÁRMŰ SPECIALISTA

Autószerelő mester, autó villamossági szerelő. Profi szakember, aki teljes körűen helyt áll a mai korszerű járművek adta szakmai kihívásokban, az elektromos autó javítástól a bonyolult elektronikai rendszereken át a már klasszikusnak tekinthető mechanikai hibafeltárásig. Gyors, pontos és megbízható munkája szakmája egyik legjobbjává teszik.
Újvári Péter

Újvári Péter

autószerelő mester, GT-R SPECIALISTA

Autószerelő mester. 2004 óta a Nissan márka szakmai hátterét erősíti, a GT-R mesterszerelője. A brand elektromos járműveiről teljes körű képesítéssel rendelkezik, munkájában ösztönzik az új kihívások, nem ismer lehetetlent. Saját és csapata közös szakmai sikerének éli meg a műhely által nyújtott minőségi szolgáltatást.
Csernyánszki József

Csernyánszki József

Autószerelő

Autószerelő technikus. 2007 óta a Nissan márka szakmai hátterét erősíti. Mind mechanikai munkák esetében, mind elektromos munkák során, illetve széleskörű tudást igénylő feladatokban helyt áll. Kiemelkedő fontosságúnak tartja a teljes műhely, munkatársai és saját munkájának minőségi megítélését.
Halász György

Halász György

AUTÓVILLAMOSSÁGI SZERELŐ

Több mint 10 éves Nissan tapasztalattal rendelkezik; a márkát akkor kedvelte meg igazán, amikor az elektromos autók terjedni kezdtek. Türelmes, jó problémamegoldó készséggel rendelkezik.
Bugár Tamás

Bugár Tamás

GÉPJÁRMŰ FÉNYEZŐ, KAROSSZÉRIA ÜZEMVEZETŐ

Autófényező mester, karosszéria lakatos. Két rendkívül bonyolult szakmai területen megszerzett több évtizedes tapasztalata a legkorszerűbb szakmai képzéseken alapuló tudása járul hozzá ahhoz, műhelyünkből a korábbi sérüléseiket hátra hagyó, a legmagasabb minőségi színvonalon megjavított autók guruljanak ki. Igazi csapatjátékos, szabadidejében önkéntes tűzoltóként segíti közösségét.
Budai Miklós

Budai Miklós

Autófényező

Autófényező mester. Közel három évtizedes szakmai tapasztalattal, teljeskörű, naprakész technológiai ismerettel rendelkezik. Munkája a legmagasabb minőségi igényeket is kielégít. A fényező részleg egyik alapköve, aki szívesen segíti és támogatja tapasztalataival munkatársait.
Csábi András

Csábi András

Autófényező

Autófényező mester. Több mint két évtizedes szakmai múlttal rendelkezik prémium gépkocsik fényezésében. Szakirányú tanulmányait Szakma Kiváló Tanulója országos versenyen elért I. helyezessel fejezte be. Tapasztalatait egy évig Ausztráliában gazdagította. Munkájára igényes, csak kiváló minőségű munkát ad ki kezei közül. Több továbbképzésen vett részt és rendszeresen bővíti tudását.
Vörös István

Vörös István

KAROSSZÉRIA LAKATOS

Karosszérialakatos mester. Több mint három évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a balesetes, korrodált autók javításában, illetve veterán autók restaurálásában. A korszerű alumínium karosszéria elemek megmunkálása is a rutinfeladatai közé tartozik, képzi és támogatja fiatalabb munkatársait. Minősített heggesztő, aki harmadik szakmájában, a fényezésben is jelentős, minőségi tapasztalatokat szerzett.
László Norbert

László Norbert

Karosszéria lakatos

Közel egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a balesetes, korrodált prémium kategóriás gépjárművek javításában, illetve a veterán autók restaurálásában. Munkáját a legmagasabb minőségi igényeknek tesz eleget. Törekszik a precizitásra. Maximalista hozzáállású, munkájában a kihívás mindig ösztönző hatású.
Márton János

Márton János

GÉPJÁRMŰKOZMETIKUS

Gépjármű kozmetikus. Munkájában megszerzett egy évtizedes szakmai tapasztalata igényes, maximalista hozzáállása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink a javítási folyamat végére megtisztuló autójukkal, elégedetten gondoljanak vissza márkakereskedésünkre.
Tamás Zoltán

Tamás Zoltán

KAROSSZÉRIA LAKATOS

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a balesetes autók javítása terén. Főleg japán márkákat javítottam. Munkám során szeretem a precíz, jól szervezett munkavégzést és tevékenységem során magam is a tökéletességre törekszem.
Pataki Dávid

Pataki Dávid

Autómosó

Mintegy 10 éve dolgozik autókozmetika/autómosó területen, melyből nagyságrendileg 5 évet Nissan járművekkel. A munkához maximalizmussal áll hozzá, precíz és kiemelten fontos számár az ügyfelek elégedettsége.
Dibala Zsolt

Dibala Zsolt

AUTÓMOSÓ