Munkatársaink

Cégvezetés

Gill Csaba

Gill Csaba

Cégvezető

Gépjármű értékesítés

Fispán Szonja

Fispán Szonja

Értékesítési asszisztens

E-mail cím: fispan.szonja@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/421-43-08
Ő a kreatív, pontos, gyors problémamegoldó háttér a teljes értékesítési csapat számára, aki munkájával és személyével kiváló munkakörnyezetet teremt kollégái számára.
Bozó Tamás

Bozó Tamás

ügyfélkapcsolati tanácsadó, flottaértékesítő

E-mail cím: bozo.tamas@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/389-19-76
Gépjármű értékesítési tanácsadó. Diplomája megszerzését követően a Nissan értékesítési hálózatában helyezkedett el, így a komoly szakmai tudása és tapasztalata mellett a munkáját a márkahűség is jellemzi. Kiváló kapcsolatteremtő képessége és megbízhatósága, ügyfélcentrikussága alapján kapott helyet a Nissan Centrum szigorú mércével felállított csapatában. Magyarul és angolul beszél.
Temesi Almacht Zsuzsanna

Temesi Almacht Zsuzsanna

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

E-mail cím: temesi.almacht.zsuzsanna@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/397-73-83
Diplomáját közgazdasági egyetemen szerezte, melynek elvégzése után a telekommunikációs területen helyezkedett el, és évekig dolgozott értékesítőként. A Nissan Centrum autószalon indulásától kezdve az értékesítési csapat munkáját támogatta asszisztensként, és a háttérben teljes betekintést kapott a munkafolyamatokról, autókról. A megszerzett tudásnak köszönhetően, ma már az értékesítési csapatot erősíti.
Kádár Ottó

Kádár Ottó

Új gépjármű értékesítési tanácsadó, ELEKTROMOS AUTÓ SZAKÉRTŐ

E-mail cím: kadar.otto@nissancentrum.hu
Telefon: +36-20/979-61-89
Diplomája megszerzése után, autó értékesítési területen helyezkedett el, több, mint másfél évtizede. Azóta is szenvedéllyel végzi munkáját, melyet a megbízhatóság és precizitás jellemez. Ennek a belső motivációnak köszönhetően, elkötelezett az elektromos autók felé, így az évek során, komoly szaktudásra tett szert ezen a területen.
FODOR ANDRÁS

FODOR ANDRÁS

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

E-mail cím: fodor.andras@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/421-38-50
Műszaki menedzserként diplomázott, az értékesítésben szerzett több mint 15 éves tapasztalatával erősíti csapatunkat. Szakmai tudásával, ügyfélcentrikus munkájával segíti ügyfeleinket álmaik autójának megtalálásában. Németül és angolul beszél.
Bánhegyi Viktor

Bánhegyi Viktor

Használtautó üzletágvezető

E-mail cím: banhegyi.viktor@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-24
Közgazdász diplomája megszerzése után, szenvedélyének eleget téve az autókereskedelemben helyezkedett el, ahol másfél évtized alatt több, mint tízezer használt autót értékesített. Folyamatosan képzi magát, hogy szakmailag naprakész legyen. Számára ez nem munka, hanem hivatás. Egyénre szabva, körültekintéssel segít a vásárlásnál a jó döntés meghozatalában.

Flotta értékesítés

Lányi Péter

Lányi Péter

Flotta értékesítési vezető

E-mail cím: lanyi.peter@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-11
Műszaki menedzser diplomám megszerzése után a pénzügyi szektorban helyezkedtem el, ahol 13 évet töltöttem el. Ez idő alatt több száz elégedett ügyféllel építettem ki jó kapcsolatot. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, és képzem magam. Célom, hogy a flotta értékesítésben is hasonló eredményeket érjek el, a személyre szabott ajánlatokkal és a maradéktalan kiszolgálással.

Asszisztencia

ZSIPI GÁBOR

ZSIPI GÁBOR

Gépjárműpark koordinátor

E-mail cím: zsipi.gabor@nissancentrum.hu
Telefon: +36 70 775 4843
Gépjármű technikus vizsgám után lehetőségem adódott az autó karbantartására specializálódótt szakterületekben történő helytállásra. Ezen területeken történő precíz, megbízható munkáim nyitották meg a lehetőséget, hogy napjainkban a legjobb Nissan márkakereskedés csapat tagjaként új autó átvételének élményével gazdagíthatom ügyfeleinket.
Gallus Gábor

Gallus Gábor

gépjárműpark ügyintéző

E-mail cím: gallus.gabor@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-13
Gépjárműpark ügyintéző. Gyors és precíz munkája biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb élvezhessék új autójuk kényelmét. Az autó értékesítés hátországa, az ügyfél elégedettség egy nem látható, de nélkülözhetetlen eleme.
Ganda Ferenc

Ganda Ferenc

Garanciális ügyintéző

E-mail cím: ganda.ferenc@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-18
Garanciális ügyintéző. Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből több mint fél évtizedet Nissan garanciával töltött. Munkájában elsődleges szempont az ügyfelek maximális kiszolgálása, magas színvonalú ügyfél élmény elérése.
Szalay Gabriella

Szalay Gabriella

hitel és biztosítási ügyintéző

E-mail cím: szalay.gabriella@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-12
Lízing és biztosítási ügyintéző: Csapatunk egyik alappillére, aki több mint egy évtizedes tanácsadói múlttal rendelkezik, a lízing és a biztosítási ügyletek minden csínját-bínját ismeri. Így tudjuk ügyfeleink számára mindig, az igényeiknek legmegfelelőbb, személyre szabott konstrukciót biztosítani.
Vajda Péter

Vajda Péter

TELEPHELY ÜZEMELTETŐ

Telephely üzemeltető. Az egyik legsokoldalúbb munkatársunk. Tevékenysége biztosítja telephelyünk teljes működését. Ő és munkatársai keze munkája nyomán rendezett, tiszta környezetben, biztos technikai háttérrel fogadhatjuk partnereinket.
Katona Zoltán

Katona Zoltán

raktárvezető

E-mail cím: katona.zoltan@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-27
Raktárvezető, alkatrész-értékesítési tanácsadó. Közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből több mint egy évtizedet Nissan alkatrészével kezelésével, értékesítésével töltött. Hatalmas szakmai tapasztalata, termékismerete, precizitása szolgálója szervizünk munkáját és járul hozzá vásárlóink magas színvonalú kiszolgálásához.
Karsai Katalin

Karsai Katalin

AUTÓALKATRÉSZ TECHNIKUS

E-mail cím: karsai.katalin@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-9689
„Egy régi célom vált valóra, amikor 2009-ben megszereztem a diplomámat, amellyel a sok év alatt gyűjtött szakmai tapasztalatot, a műszaki főiskolán szerzett tudással bővítettem.” Alkatrészértékesítésben, anyaggazdálkodással eltöltött 15 év. Több márkánál szerzett alkatrész ismeret és tapasztalat; szereti a kihívásokat, az autóipar egyéb területein úgy mint garanciaügyintézés, és kárügyintézés, amely területeken már kipróbálhatta magát. A Nissan Centrumnál az új autóértékesítés munkáját támogatja, többnyire az új autók átadását segítő folyamatok koordinálásában vesz részt, illetve a raktári anyagkiadás, anyagbevételezés, raktározás és ehhez kapcsolódó feladatok képezik munkája részét.

Pénzügy

Gulyás Nikoletta

Gulyás Nikoletta

pénzügyi vezető

E-mail cím: gulyas.nikoletta@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-97
Mérlegképes könyvelő, gazdasági szakember, pénzügyi vezető. Kimagasló tapasztalattal rendelkezik járműipari gazdasági vezetőként. Irányítja és kontrollálja a cég pénzügyi folyamatait. Biztos háttér a különböző üzletágak és részegységek számára.
Vincze Karolina

Vincze Karolina

Pénzügyi munkatárs

E-mail cím: vincze.karolina@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-9619
Pénzügyi területen szerzett 10 éves tapasztalatával segíti a pénzügyi vezető és az értékesítők munkáját. Mindennapi feladatait rugalmasan és precízen látja el.
Váradi Csilla

Váradi Csilla

Pénzügyi munkatárs

Több, mint 10 éves pénzügyi, ebből 4 éves gépjárműipari tapasztalattal rendelkezik. A feladatait gyorsan, hatékonyan látja el, kellő támogatást nyújt a társosztályok részére.

Gépjármű javítás

Mészáros Róbert

Mészáros Róbert

SZERVIZVEZETŐ

E-mail cím: meszaros.robert@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/674-90-92
Közel másfél évtizedes, a Nissan márkánál eltöltött szakmai, ügyfélszolgálai tapasztalata biztos hátteret és hatékony kapcsolattartást tesz lehetővé ügyfeleink számára. Átlátja az általa képviselt műhely teljes tevékenységét, élvezi a háttérben dolgozó munkatársak teljes bizalmát. Ügyfélcentrikus, pontos és gyors tagja a csapatunknak.
Osváth Zsolt

Osváth Zsolt

Karosszéria és SZERVIZ TANÁCSADÓ

E-mail cím: osvath.zsolt@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-26
Gépjármű üzemi technikus végzettségével 2001 óta autók szervizelésével foglalkozik. Munkája során a karosszéria és biztosítások ügyintézésére specializálódott. Ennek köszönhetően remek kárszakértő vált belőle. Megbízható és precíz a munkavégzésben.
NAGY TIBOR

NAGY TIBOR

KAROSSZÉRIA ÉS SZERVIZ TANÁCSADÓ

E-mail cím: nagy.tibor@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/679 50 21
A tanulmányaim elvégzése után márkaszervíz raktárban kezdtem dolgozni, majd a munkám során a munkafelvétel és a karosszéria és biztosítások ügyintézése lett a fő feladatom, amiben több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem megbízott kárszakértőként. Munkám során az ügyfelek teljes körű kiszolgálása kiemelten fontos számomra.
Zámbó Roland

Zámbó Roland

SZERVIZ TANÁCSADÓ

E-mail cím: zambo.roland@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-23
2003 óta az autóiparban dolgozom. Évek során több éven keresztül munkafelvevő, és műhely vezető is voltam. Munkáim során nem csak a klasszikus autójavítási folyamatokat ismertem meg, és sajátítottam el, hanem a klíma és állófűtés beszerelésével és javításának mechanizmusát is, mellyel rengeteg tapasztalatot szereztem. Megbízhatóan, segítőkészen, és lelkiismeretesen végzem a munkámat
Nagy Kálmán

Nagy Kálmán

szerviz tanácsadó

E-mail cím: nagy.kalman@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/427-05-31
Főiskolai tanulmányai befejezése után a családi hagyományoknak megfelelően erős hivatástudattal állt a gépjárművükről gondoskodni kívánó Ügyfelek szolgálatába. Ennek ma már másfél évtizede. Minden szerzett tapasztalatával, tudásával, empátiájával várja meglévő és jövőbeli Ügyfelei megkeresését.
Csikán Gábor

Csikán Gábor

AUTÓSZERELŐ MESTER, GT-R SPECIALISTA

Jelentős tapasztalattal rendelkező autószerelő. Több mint egy évtizede dolgozik a Nissan markánál, ahol a Nissan szupersport autójától (GT-R) a konszern prémium márkájáig teljes szakismeretre tett szert. A korszerű technika szerteágazó tudást igényel, így a mechanikai munkálatoktól az összetett elektronikai rendszerekig bezárólag minden felmerülő probléma megoldásában helytáll.
Székely Levente

Székely Levente

autószerelő, ELEKTROMOS JÁRMŰ SPECIALISTA

Autószerelő mester, autó villamossági szerelő. Profi szakember, aki teljes körűen helyt áll a mai korszerű járművek adta szakmai kihívásokban, az elektromos autó javítástól a bonyolult elektronikai rendszereken át a már klasszikusnak tekinthető mechanikai hibafeltárásig. Gyors, pontos és megbízható munkája szakmája egyik legjobbjává teszik.
Újvári Péter

Újvári Péter

autószerelő mester, GT-R SPECIALISTA

Autószerelő mester. 2004 óta a Nissan márka szakmai hátterét erősíti, a GT-R mesterszerelője. A brand elektromos járműveiről teljes körű képesítéssel rendelkezik, munkájában ösztönzik az új kihívások, nem ismer lehetetlent. Saját és csapata közös szakmai sikerének éli meg a műhely által nyújtott minőségi szolgáltatást.
Csernyánszki József

Csernyánszki József

Autószerelő

Autószerelő technikus. 2007 óta a Nissan márka szakmai hátterét erősíti. Mind mechanikai munkák esetében, mind elektromos munkák során, illetve széleskörű tudást igénylő feladatokban helyt áll. Kiemelkedő fontosságúnak tartja a teljes műhely, munkatársai és saját munkájának minőségi megítélését.
Halász György

Halász György

AUTÓVILLAMOSSÁGI SZERELŐ

Több mint 10 éves Nissan tapasztalattal rendelkezik; a márkát akkor kedvelte meg igazán, amikor az elektromos autók terjedni kezdtek. Türelmes, jó problémamegoldó készséggel rendelkezik.
Budai Miklós

Budai Miklós

Autófényező

Autófényező mester. Közel három évtizedes szakmai tapasztalattal, teljeskörű, naprakész technológiai ismerettel rendelkezik. Munkája a legmagasabb minőségi igényeket is kielégít. A fényező részleg egyik alapköve, aki szívesen segíti és támogatja tapasztalataival munkatársait.
Csábi András

Csábi András

Autófényező

Autófényező mester. Több mint két évtizedes szakmai múlttal rendelkezik prémium gépkocsik fényezésében. Szakirányú tanulmányait Szakma Kiváló Tanulója országos versenyen elért I. helyezessel fejezte be. Tapasztalatait egy évig Ausztráliában gazdagította. Munkájára igényes, csak kiváló minőségű munkát ad ki kezei közül. Több továbbképzésen vett részt és rendszeresen bővíti tudását.
László Norbert

László Norbert

Karosszéria lakatos

Közel egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a balesetes, korrodált prémium kategóriás gépjárművek javításában, illetve a veterán autók restaurálásában. Munkáját a legmagasabb minőségi igényeknek tesz eleget. Törekszik a precizitásra. Maximalista hozzáállású, munkájában a kihívás mindig ösztönző hatású.
Tamás Zoltán

Tamás Zoltán

KAROSSZÉRIA LAKATOS

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a balesetes autók javítása terén. Főleg japán márkákat javítottam. Munkám során szeretem a precíz, jól szervezett munkavégzést és tevékenységem során magam is a tökéletességre törekszem.
Pataki Dávid

Pataki Dávid

Autómosó

Mintegy 10 éve dolgozik autókozmetika/autómosó területen, melyből nagyságrendileg 5 évet Nissan járművekkel. A munkához maximalizmussal áll hozzá, precíz és kiemelten fontos számára az ügyfelek elégedettsége.