×

Munkatársaink

Cégvezetés

Gill Csaba

Gill Csaba

Cégvezető

Gépjármű értékesítés

Bozó Tamás

Bozó Tamás

Flottaértékesítő

E-mail cím: bozo.tamas@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/389-19-76
Gépjármű értékesítési tanácsadó. Diplomája megszerzését követően a Nissan értékesítési hálózatában helyezkedett el, így a komoly szakmai tudása és tapasztalata mellett a munkáját a márkahűség is jellemzi. Kiváló kapcsolatteremtő, megbízható, és ügyfélcentrikus. Magyarul és angolul beszél.
Almacht Zsuzsanna

Almacht Zsuzsanna

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

E-mail cím: almacht.zsuzsanna@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/397-73-83
Diplomáját közgazdasági egyetemen szerezte, melynek elvégzése után a telekommunikációs területen helyezkedett el, és évekig dolgozott értékesítőként. A Nissan Centrum autószalon indulásától kezdve az értékesítési csapat munkáját támogatta asszisztensként, és a háttérben teljes betekintést kapott a munkafolyamatokról, autókról. A megszerzett tudásnak köszönhetően, ma már az értékesítési csapatot erősíti.
Kádár Ottó

Kádár Ottó

ELEKTROMOS AUTÓ SZAKÉRTŐ, Új gépjármű értékesítési tanácsadó

E-mail cím: kadar.otto@nissancentrum.hu
Telefon: +36-20/979-61-89
Diplomája megszerzése után, autó értékesítési területen helyezkedett el, több, mint másfél évtizede. Azóta is szenvedéllyel végzi munkáját, melyet a megbízhatóság és precizitás jellemez. Ennek a belső motivációnak köszönhetően, elkötelezett az elektromos autók felé, így az évek során, komoly szaktudásra tett szert ezen a területen.
Zankó Norbert

Zankó Norbert

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

E-mail cím: zanko.norbert@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/421-38-50
Szenvedélyének eleget téve autós szakmában tevékenykedik 26 éve. Felsőfokú műszaki és raktárgazdálkodási végzettséggel rendelkezik, munkáját a megbízhatóság és pontosság jellemzi. Érdeklődik az innovatív technológiák és megoldások iránt, ennek köszönhetően tudása mindig naprakész.
Nagy László

Nagy László

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

E-mail cím: nagy.laszlo@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/639-63-64
Diplomáját kereskedelmi és marketing szakon szerezte, melynek elvégzése után a telekommunikációs területen helyezkedett el, és évekig dolgozott értékesítőként. Igazi kihívást azonban az autók értékesítésében talált, ezért ezen a területen folytatta pályáját. Ügyfelei autóvásárlását körültekintő igényfelméréssel és tesztvezetéssel teszi élvezetessé.
Bánhegyi Viktor

Bánhegyi Viktor

Használtautó üzletágvezető

E-mail cím: banhegyi.viktor@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-24
Közgazdász diplomája megszerzése után, szenvedélyének eleget téve az autókereskedelemben helyezkedett el, ahol másfél évtized alatt több, mint tízezer használt autót értékesített. Folyamatosan képzi magát, hogy szakmailag naprakész legyen. Számára ez nem munka, hanem hivatás. Egyénre szabva, körültekintéssel segít a vásárlásnál a jó döntés meghozatalában.
Gallus Gábor

Gallus Gábor

gépjárműpark ügyintéző

E-mail cím: gallus.gabor@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-13
Gépjárműpark ügyintéző. Gyors és precíz munkája biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb élvezhessék új autójuk kényelmét. Az autó értékesítés hátországa, az ügyfél elégedettség egy nem látható, de nélkülözhetetlen láncszeme.
Szalay Gabriella

Szalay Gabriella

hitel és biztosítási ügyintéző

E-mail cím: szalay.gabriella@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-12
Lízing és biztosítási ügyintéző: Csapatunk egyik alappillére, aki több mint egy évtizedes tanácsadói múlttal rendelkezik; a lízing és a biztosítási ügyletek minden csínját-bínját ismeri. Így tudjuk ügyfeleink számára mindig, az igényeiknek legmegfelelőbb, személyre szabott konstrukciót biztosítani.
Ganda Ferenc

Ganda Ferenc

Garanciális ügyintéző

E-mail cím: ganda.ferenc@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-18
Garanciális ügyintéző. Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből több mint fél évtizedet Nissan garanciával töltött. Munkájában elsődleges szempont az ügyfelek maximális kiszolgálása, a magas színvonalú ügyfél élmény elérése.
ZSIPI GÁBOR

ZSIPI GÁBOR

Gépjárműpark koordinátor

E-mail cím: zsipi.gabor@nissancentrum.hu
Telefon: +36 70 775 4843
Gépjármű-technikus vizsgája után lehetősége adódott az autó karbantartására specializálódott szakterületekben helytállni. Ezen területeken precíz, megbízható munkái nyitották meg a lehetőséget, hogy a legjobb Nissan márkakereskedés csapatának tagjaként, az új autók átvételének élményével gazdagíthatja az ügyfeleket.

Flotta értékesítés

Lányi Péter

Lányi Péter

Flotta értékesítési vezető

E-mail cím: lanyi.peter@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-11
Műszaki menedzser diplomája megszerzése után a pénzügyi szektorban helyezkedett el, ahol 13 évet töltött. Ez idő alatt több száz elégedett ügyféllel épített ki jó kapcsolatot. Folyamatosan keresi az új kihívásokat, és képzi magát. Célja, hogy a flotta értékesítésben is hasonló eredményeket érjen el a személyre szabott ajánlatokkal és a maradéktalan kiszolgálással.

Pénzügy

Gulyás Nikoletta

Gulyás Nikoletta

pénzügyi vezető

E-mail cím: gulyas.nikoletta@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-97
Mérlegképes könyvelő, gazdasági szakember, pénzügyi vezető. Kimagasló tapasztalattal rendelkezik járműipari gazdasági vezetőként. Irányítja és kontrollálja a cég pénzügyi folyamatait. Biztos háttér a különböző üzletágak és részegységek számára.
Vincze Karolina

Vincze Karolina

Pénzügyi munkatárs

E-mail cím: vincze.karolina@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-9619
Pénzügyi területen szerzett 10 éves tapasztalatával segíti a pénzügyi vezető és az értékesítők munkáját. Mindennapi feladatait rugalmasan és precízen látja el.
Váradi Csilla

Váradi Csilla

Pénzügyi munkatárs

Több, mint 10 éves pénzügyi, ebből 4 éves gépjárműipari tapasztalattal rendelkezik. A feladatait gyorsan, hatékonyan látja el, biztos támogatást nyújt a társosztályok részére.

Szerviz

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt

SZERVIZVEZETŐ

E-mail cím: osvath.zsolt@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-26
Gépjármű üzemi technikus végzettségével 2001 óta autók szervizelésével foglalkozik. Munkája során a karosszéria és biztosítások ügyintézésére specializálódott, ennek köszönhetően remek kárszakértő. Munkája megbízható és precíz.
NAGY TIBOR

NAGY TIBOR

KAROSSZÉRIA ÉS SZERVIZ TANÁCSADÓ

E-mail cím: nagy.tibor@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/679 50 21
A tanulmányai elvégzése után márkaszerviz raktárban kezdtemeg pályafutását, majd a munkafelvétel, karosszéria és a biztosítások ügyintézése lett a fő feladata, amiben több mint 10 éves szakmai tapasztalatot szerzett kárszakértőként. Munkája során az ügyfelek teljes körű kiszolgálását és elégedettségét tartja szem előtt.
Zámbó Roland

Zámbó Roland

SZERVIZ TANÁCSADÓ

E-mail cím: zambo.roland@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-23
2003 óta az autóiparban dolgozik. Több éven át munkafelvevő, és műhely vezető pozíciót töltött be. Munkái során nem csak a klasszikus autójavítási folyamatokat ismerte meg és sajátította el, hanem a klíma és állófűtés beszerelésével és javításának mechanizmusával is, melyben komoly tapasztalatot szerzett. Segítőkész és lelkiismeretes kolléga, akire mindig lehet számítani.
Vajda Péter

Vajda Péter

TELEPHELY ÜZEMELTETŐ

Telephely üzemeltető. Az egyik legsokoldalúbb munkatársunk. Tevékenysége biztosítja telephelyünk teljes működését. Ő és munkatársai keze munkája nyomán rendezett, tiszta környezetben, biztos technikai háttérrel fogadhatjuk ügyfeleinket.
Katona Zoltán

Katona Zoltán

raktárvezető

E-mail cím: katona.zoltan@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-96-27
Raktárvezető, alkatrész-értékesítési tanácsadó. Közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből több mint egy évtizedet Nissan alkatrészek kezelésével, értékesítésével töltött. Hatalmas szakmai tapasztalata, termékismerete és precizitása szervizünk munkáját szolgálja és hozzájárul vásárlóink magas színvonalú kiszolgálásához.
Csikán Gábor

Csikán Gábor

AUTÓSZERELŐ MESTER, GT-R SPECIALISTA, INFINITI MESTERSZERELŐ

Jelentős tapasztalattal rendelkező autószerelő, az Infiniti járművek mesterszerelője. Több mint egy évtizede dolgozik a Nissan márkánál, ahol a Nissan szupersport autójától (GT-R) a konszern prémium márkájáig teljes szakismeretre tett szert. A korszerű technika szerteágazó tudást igényel, így a mechanikai munkálatoktól az összetett elektronikai rendszerekig minden felmerülő probléma megoldásában helytáll.
Székely Levente

Székely Levente

autószerelő, ELEKTROMOS JÁRMŰ SPECIALISTA

Autószerelő mester, autó villamossági szerelő. Profi szakember, aki teljeskörűen helyt áll a mai korszerű járművek szakmai kihívásaiban, az elektromos autó javítástól a bonyolult elektronikai rendszereken át a már klasszikusnak tekinthető mechanikai hibafeltárásig. Gyors, pontos és megbízható munkája szakmája egyik legkiválóbb szakemberévé teszi.
Újvári Péter

Újvári Péter

autószerelő mester, GT-R SPECIALISTA, INFINITI MESTERSZERELŐ

Autószerelő mester. 2004 óta a Nissan márka szakmai hátterét erősíti, a GT-R és az Infiniti járművek mesterszerelője. A brand elektromos járműveiről teljes körű képesítéssel rendelkezik, munkájában ösztönzik az új kihívások, nem ismer lehetetlent. Saját és csapata közös szakmai sikerének éli meg a műhely által nyújtott minőségi szolgáltatást.
Csernyánszki József

Csernyánszki József

Autószerelő

Autószerelő technikus. 2007 óta a Nissan márka szakmai hátterét erősíti. Mechanikai és elektromos munkák során is remekül helytáll, kedveli a széleskörű tudást igénylő feladatokat. Kiemelkedő fontosságúnak tartja a munkatársai és saját munkájának, valamint a műhely minőségi megítélését.
Halász György

Halász György

AUTÓVILLAMOSSÁGI SZERELŐ

Több mint 10 éves Nissan tapasztalattal rendelkezik. A márkát az elektromos autók térnyerésekor kedvelte meg igazán. Türelmes és jó problémamegoldó készséggel rendelkezik.
Budai Miklós

Budai Miklós

Autófényező

Autófényező mester. Közel három évtizedes szakmai tapasztalattal, teljeskörű, naprakész technológiai ismerettel rendelkezik. Munkája a legmagasabb minőségi igényeket is kielégít. A fényező részleg egyik alapköve, aki tapasztalatával szívesen segíti és támogatja munkatársait.
Csábi András

Csábi András

Autófényező

Autófényező mester. Több, mint két évtizedes szakmai múlttal rendelkezik prémium gépkocsik fényezésében. Szakirányú tanulmányait a Szakma Kiváló Tanulója országos versenyen elért I. helyezéssel fejezte be. Tapasztalatait egy évig Ausztráliában gazdagította. Munkájára igényes, csak kiváló minőségű munkát ad ki a kezei közül. Több továbbképzésen vett részt és rendszeresen bővíti ismereteit.
László Norbert

László Norbert

Karosszéria lakatos

Közel egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a balesetes, korrodált, prémium kategóriás gépjárművek javításában, illetve a veterán autók restaurálásában. Munkájával a legmagasabb minőségi igényeknek tesz eleget. Törekszik a precizitásra. Maximalista, munkájában a kihívás mindig ösztönző hatású.
Tamás Zoltán

Tamás Zoltán

KAROSSZÉRIA LAKATOS

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik balesetes autók - főleg japán márkák - javítása terén. Munkája során szereti a precíz, jól szervezett munkavégzést és a tökéletességre törekszik.
Pataki Dávid

Pataki Dávid

Autómosó

Mintegy 10 éve dolgozik autókozmetika/autómosó területen, melyből nagyságrendileg 5 évet Nissan járművekkel. A munkához maximalizmussal áll hozzá, precíz és kiemelten fontos számára az ügyfelek elégedettsége.