Experience NISSAN


EGY MERÉSZ UTAZÁS A JOBB JÖVŐ FELÉ

AMIKOR A SOFŐRÖK, AZ AUTÓIK ÉS A KÖZÖSSÉGEIK SZINKRONBAN VANNAK, A VILÁGUNK JOBB HELLYÉ VÁLIK. FEDEZZE FEL AZ INTELLIGENSEBB, BIZTONSÁGOSABB, EGYSZERŰBB ÉS VÉGTELENÜL IZGALMAS AUTÓVEZETÉST.

A KÖZLEKEDÉS ÚJRAÉRTELMEZÉSE

INTELLIGENS MOBILITÁS

Képzelje el, ahogy izgalmasabban, magabiztosabban és a környező világgal nagyobb összhangban halad az életben. A Nissannál az intelligens mobilitás az innováció három fő területét öleli fel: az autók meghajtását, vezetését és közösségi integrációját. Az autóktól, amelyek maguktól elfuvarozzák a parkba, az autópályákig, amelyek töltik az elektromos autókat menet közben, mindez elérhetővé válik a nagyon közeli jövőben. És ez a jövő már testet ölt a Nissanban, amelyet ma vezet.

NISSAN INTELLIGENS VEZETÉS

EGYÜTT UTAZUNK

Hamarosan olyan autója lehet, amely leveszi a válláról a vezetés okozta stresszt, és csak az öröm marad meg Önnek. Ez az autó képes lesz magától Önért menni, erős forgalomban navigálni és parkolóhelyet keresni. Ráadásul egyetlen gombnyomással boldogan visszaadja Önnek az irányítást. Ez az autó még a többi autóval és a gyalogosokkal is képes lesz kommunikálni. A Nissan a fejlett automatikus vezetést teszteli a közutakon, ami azt jelenti, hogy ez a forradalmi vezetési élmény már karnyújtásnyira van.

A QASHQAI UTAT MUTAT A MOBILITÁS JÖVŐJÉBE

2017-ben a ProPilot rendszerrel kiegészített Nissan Qashqai lesz az első járművünk Európában, amely önálló technológiával rendelkezik. Az első, ProPilot rendszerrel rendelkező modell idén érkezik Japánban. Az új Qashqai önállóan és biztonságosan képes vezetni az autópálya egy sávjában, nagy forgalomban.

INNOVÁCIÓ, AMELY AZ ÖN OLDALÁN ÁLL


INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY

EGYÜTT ELEKTROMOSSÁ ALAKÍTJUK

A világ piacvezető elektromos járműveként a Nissan LEAF újradefiniálja a teljesítményt, amelyre vágyik a kormány mögött ülve. A LEAF szinte minden autót otthagy a kezdővonalon a 100%-ban azonnal rendelkezésre álló nyomatékkal – mindezt zéró emisszió mellett. Bizonyíték arra, hogy a fenntartható közlekedés nem jár a vezetés élményének feláldozásával. A Nissan piacvezető pozíciója az elektromos járművek piacán azt jelenti, hogy kibővítjük a zéró emissziós járműveink választékát, amellyel világszerte egyre több ember számára biztosítja a tiszta, halk teljesítmény élvezetét.

A TELJESÍTMÉNY OPTIMALIZÁLÁSA

A Nissan folyamatosan kutat, és azon dolgozik, hogy az elektromos autók akkumulátora a lehető legfejlettebb és leghatékonyabb legyen. A vegyipari fejlesztéseket és nagyobb erőátvitelt biztosító új, 3. generációs, 30 kWh-s akkumulátorok gyártása a közelmúltban kezdődött meg a LEAF modellekhez, és közben a Nissan egy „Második élet” akkumulátor-újrahasznosító üzletágat is útjára indít.

MILLIÁRD KÖSZÖNET

A világszerte 230 000-nél több értékesített modellel nem okoz meglepetést, hogy a Nissan LEAF volt az első elektromos autó, amely elérte a 2 milliárd teljesen elektromos meghajtással megtett kilométert.

MOSOLYOGJON VEZETÉS KÖZBEN

A LEAF-tulajdonosok tudják, milyen könnyű elektromos járműre váltani. Dugja be éjszakára, mint a mobiltelefonját, és reggel teljesen felöltve várja ébredéskor, utazásra készen. Az azonnal rendelkezésre álló nyomatékkal és az agilis kezeléssel a LEAF mindig készen áll az utazásra. Természetesen az a tudat, hogy minden út jobbá teszi a világot, egy okkal több a mosolyra.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK NISSAN LEAF-RŐL

NISSAN E-NV200: VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT

Természetesen egy elektromos haszongépjármű radikális költségcsökkentést hozhat, hiszen nem kell benzint vásárolnia, és kevesebb a karbantartás. Néhány meglepetéssel is szolgálhatunk. Az e-NV200 annyira csendes és tiszta, hogy például éjszaka is szállíthat lakóövezetekbe, valamint hozzáférést kaphat védett és beltéri területekhez. A legjobb az egészben, hogy a piac legkörnyezetbarátabb tömeggyártású kisteherautója nagyszerű üzenetet küld az ügyfeleinek – Ön intelligens, hatékony és egy fényesebb jövő felé halad.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A NISSAN E-NV200-RÓL


INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ

TÁMOGATJUK EGYMÁST

Az összekapcsolt sofőrök, autók és közösségek ökoszisztémája a tiszta és biztonságosabb világ kulcsa. A Nissannál központi szerepet játszunk abban, hogy meghatározzuk, hogyan fognak kinézni a jövő útjai, a forgalomirányítási rendszerektől a nyilvános töltőállomásokig és autómegosztásig. Ezenfelül elkötelezettjei vagyunk annak, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük ezt az infrastruktúrát.

ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁSOK

A töltőinfrastruktúra vezetőjeként a Nissan több mint 2300 gyorstöltővel rendelkezik Európában, és a töltőállomások száma 2020-ra az előrejelzések szerint eléri az 5500-at. A Nissan elkötelezett amellett, hogy a fenntartható vezetés a lehető leginkább hozzáférhető legyen, és együttműködő partneri kapcsolatra törekszik fejlesztővállalatokkal.

AUTÓ A HÁLÓZATRA

A Nissan az „autó a hálózatra” (V2G) rendszer hatékonyságát teszteli különböző európai városokban, mielőtt bevezetné egész Európában. A megújuló energia elérése mellett az autósok a hálózatra csatlakoztathatják elektromos autóikat a kedvezményes díjszabású időszakok alatt, és felhasználhatják az autó akkumulátorában tárolt energiát az otthonukban, vezetés közben, vagy akár értékesíthetik is a hálózat felé.