Experience NISSANA VÉGSŐ ERŐPRÓBA

A NISSANNAK AZ AUTÓK TELJESÍTMÉNYE IRÁNTI SZENVEDÉLYE MARADÉKTALANUL KIFEJEZŐDIK A MOTORSPORT IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNKBEN. A NISMO NEVET VISELŐ VERSENYJÁRMŰVEKET (NISSAN MOTORSPORT) – AMELYEK A NISSAN VERSENYÁGÁHOZ TARTOZNAK – VILÁGSZERTE MINDENÜTT ÜNNEPLIK AZOK, AKIK VEZETIK, DE AZOK IS TISZTELETBEN TARTJÁK, AKIK EZEKKEL VERSENYEZNEK.
Amellett, hogy nyerni akarunk vele, a gondolkodás és a technika szempontjából maguk útját járók legtöbbjének laboratóriumként is szolgál. Amit ez alatt az utazás alatt tanulunk, mind beépítjük a Nissanba, amelyet Ön naponta vezetni fog.

MOTORSPORT

Japántól Franciaországig, Dakartól Daytonáig az innováció iránti elkötelezettségünknek köszönhetően, a Nissan Motorsport számottevő erővé vált. Az elsőség a vérünkben van – akár a híres Skyline-ról, akár pedig az úttörő elektromos versenyautó, a NISMO ZEOD RC-ről (kibocsátásmentes, rendelésre készült versenyautó) van szó.

GLOBAL MOTORSPORT – A NISMO-VERSENY HÍREI ÉS EREDMÉNYEI

Legyen naprakész a Nissan Motorsport világából származó minden hírrel és eredménnyel kapcsolatban.
ISMERJE MEG A NISSAN GLOBAL MOTOSPORTOT >

NISMO ZEOD RC

2014-ben a Nissan bemutatta a NISMO ZEOD RC-t – a világ első olyan autóját, amely egy teljes kört tett meg elektromos árammal hajtva a Le Mans-i 24 órás versenyen.

AMIT SZERETÜNK, AZT MEGOSZTJUK

A hozzáférés, amit rajongóinknak biztosítunk, motorsportkultúránk egyik mérföldköve. Megnyitjuk a NISMO-egyetemet, amely ugyanolyan nyílt, mint amilyen nyíltak mi vagyunk technológiánkkal kapcsolatban. Többet is megtudhat erről, ha nyomon követi az @NISMO-t a Twitteren, egyúttal pedig csatlakozik hozzánk a Facebookon, a YouTube-on, a Vine-on és az Instagramon.
NÉZZEN BELE A NISMO-TV ADÁSÁBANISMO ORSZÁGÚTI AUTÓCSALÁD

A több, mint 30 évvel ezelőtt egy csoport elszánt (van, aki azt mondja, megszállott) mérnök által létrehozott NISMO (NISsan MOtorsport) jelenti a Nissan által kínált csúcsteljesítményt. A NISMO olyan járműveket ajánl, amelyeket illusztris motorsport-örökség inspirált, ezzel hozva be a versenypálya érzését a napi vezetésbe. A Juke NISMO RS a csúcsot képviselő sportos crossover. A 370Z NISMO a legmenőbb, közúti forgalomba hozható Z-autó, amely az utakon látható. A GT-R NISMO, a világ leggyorsabb, szériában gyártott autója a legendás németországi Nürburgring pályán. Mindegyiket ragyogó technológia jellemzi, amelyeket tagadhatatlan izgalommal terveztek, és amelyeket – ami a legfontosabb – a szenvedély hajt, nem pedig az elsőség feltétlen megszerzése.
A VERSENYRE HANGOLT KOMPAKT CROSSOVER

NISSAN JUKE NISMO RS

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

344 LE JÓ KIÁLLÁSSAL

NISSAN 370Z NISMO

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

TÖBB MINT NYERS ERŐ

NISSAN GT-R NISMO

TAKUMI

A világon csak négy mesterember számára adatott meg, hogy kézzel összeszerelhesse a GT-NISMO motorját. A Takumiként ismert mesteremberekről van szó, akik a fáradtságos munkával töltött évek során tökélyre fejlesztették ügyességüket. Minden egyes GT-R NISMO-motort egyetlen Takumi-mesterember szerel össze, a motor pedig büszkén viseli összeszerelőjének aláírását. De többről van szó, mint csupán arról a kivételes ügyességről, ami a folyamat során szükséges. Ahogyan azt az egyik Takumi megfogalmazta: „Lelkünket is beleadjuk mindegyik motorba, azt remélve, hogy ezt a vásárlók is érezni fogják”.
„Azzal, hogy a GT-R-motorokon feltüntetjük nevünket, egyfajta pozitív érelemben vett nyomást gyakorlunk magunkra, és így ahelyett, hogy feszültek lennénk, sokkal jobban koncentrálunk. És így soha nem elégszünk meg kompromisszumokkal”.
–Tsunemi Oyama

NISMO GT ACADEMY

Mi történik, ha a kiemelkedőnek számító Gran Turismo-játékosokat kihozzuk a nappaliból, és beültetjük a Nissan Motorsport-járművek vezetőfülkéjébe? A Nissan és a Sony 2008-ban rendezte meg az első NISMO GT Academy-t, hogy a dolgokat dűlőre vigye, és azóta ez a kezdeményezés szakított a józan ész diktálta követelményekkel és a motorsport hagyományaival is. Az akadémia olyan emberekre lel rá, akik kivételesen jók a videojátékokban, és több hónapon át húzódó gyakorlással segít nekik profi Nissan-vezetőkké válni.


NISMO TV

NÉZZEN BELE A NISMO-TV ADÁSÁBA


TALÁLKOZZON A NISMO GT ACADEMY NYERTES VEZETŐIVEL