Bemutatkozás

A minőség iránti elkötelezettség az a közös szenvedély, amely összekovácsolja a Nissan Centrum autókereskedés és szerviz munkatársait. Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal, folyamatos képzési háttérrel és naprakész tudással várják ügyfeleinket és biztosítják a gördülékeny, korrekt kiszolgálást. Értékesítő kollégáink a legnagyobb szakértelemmel – szakterületükön elért komoly tapasztalataikat felhasználva – segítik Önt a döntés meghozatalában, így Ön biztos lehet abban, hogy az életviteléhez leginkább illő Nissan gépjárművet választja. Márkaszervizünkben mesterszerelők dolgoznak, az ő kiemelkedő tudásuk a garancia arra, hogy autója a legjobb kezekbe kerül.
Szolgáltatásaink az ügyfeleink számára egyértelmű, korrekt rendszerben zajlanak, működésünket az átláthatóság jellemzi, szervizünkben ezért a teljes javítási folyamatot webkamerán keresztül követheti.
Hiszünk az első benyomás egyszeri lehetőségében, hiszünk a bizalom erejében és elkötelezettek vagyunk a legmagasabb ügyfélélmény és elégedettség elérésében.
Szeretettel várjuk Önt a 11.kerületben,  a Vizsla utca 1-3-ban!