Tulajdonosoknak


NISSAN MÁRKASZERVIZ – KARBANTARTÁS és SZERVIZ

BÍZZA AUTÓJÁT NISSAN MÁRKASZERVIZÜNK SZAKÉRTŐIRE!

MI BIZTOSÍTJUK ÖNNEK A SZAKSZERŰ, ALAPOS ÉS PRECÍZ MUNKÁT, HOGY ÖN MÉG HOSSZÚ ÉVEKIG NYUGODTAN ÉS BIZTONSÁGOSAN HASZNÁLHASSSA AUTÓJÁT!

A Nissan a kereskedői hálózatának és szakképzett szerelőinek a járművek karbantartásához és javításához eredeti Nissan cserealkatrészek használatát ajánlja. Baleset esetén a legújabb és legjobban felszerelt budapesti Nissan szerviz minden szükséges eszközzel és berendezéssel rendelkezik a karbantartási és javítási munkálatok elvégzéséhez. A Nissannál a legmodernebb technológiai megoldásokat használjuk azért, hogy minden esetben az Ön segítségére tudjunk sietni és a problémát, a lehető legrövidebb idő alatt el tudjuk hárítani.

A Nissan Centrum Gyorsszerviz szolgáltatásán belül vállaljuk: karosszéria javítás és újrafényezés, szélvédő javítás és szélvédő csere. A nagyobb javítások elvégzéséhez – például motor vagy váltó szervizeléséhez – Nissan gyári felújított alkatrészeket kínálunk, amelyek egyszerre jelentenek környezet- és pénztárcakímélő megoldást.

Azért, hogy Ön az autóját mindig biztonságban tudhassa, a Nissan Centrum márkaszervizében lehetősége van arra, hogy WEBKAMERÁINKON keresztül, egyszerűen, a telefonja segítségével nyomon kövesse autója javítási munkálatait.

HA JÓ KEZEKBEN SZERETNÉ TUDNI AUTÓJÁT, FORDULJON A NISSAN CENTRUM SZERVIZ SZAKÉRTŐIHEZ!

A nyugalmat alapfelszereltségként biztosítjuk, ha járművét nálunk szervizelteti.
A Nissan a kereskedői hálózatának és szakképzett szerelőinek a járművek karbantartásához és javításához eredeti Nissan cserealkatrészek használatát ajánlja. Baleset esetén kereskedőink minden szükséges eszközzel és berendezéssel rendelkeznek a karbantartási és javítási munkálatok elvégzéséhez. A Nissannál a legmodernebb technológiai megoldásokat használjuk, és minden helyzetben az Ön segítségére tudunk sietni.
Gyorsszerviz szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk a horpadások javítását és a karosszéria-elemek újrafényezését, valamint a szélvédő javítását, illetve cseréjét. A nagyobb javítások elvégzéséhez – például motor vagy váltó szervizeléséhez – Nissan Gyári Felújított alkatrészeket kínálunk, amelyek egyszerre jelentenek környezet- és pénztárcakímélő megoldást.

KÉRJEN IDŐPONTOT!

KARBANTARTÁS

Gondoskodunk Önről és autójáról.

TOVÁBBI RÉSZLETEK


MEGJAVÍTJUK AUTÓJÁT

KÖZÚTI JAVÍTÁS

Szakképzett szerelőink tudásában bátran megbízhat.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

BALESET UTÁNI JAVÍTÁS

Megjavítunk mindent, akár egy karcolásról, akár valami komolyabb meghibásodásról van szó.

TOVÁBBI RÉSZLETEK


AJÁNLATUNK ÖNNEK

ABRONCSOK

Segítünk, hogy biztonsággal autózhasson.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

AKKUMULÁTOROK

Csúcsminőségű akkumulátorok 3 év garanciával.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

EREDETI OLAJOK ÉS FOLYADÉKOK

A megfelelő folyadékok Nissanja tökéletes működéséhez.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

EREDETI ALKATRÉSZEK

Kifejezetten az Ön Nissanjához tervezve.

TOVÁBBI RÉSZLETEK