TULAJDONOSOKNAK / KARBANTARTÁS ÉS SZERVIZ

KARBANTARTÁS

Megfelelő karbantartással sokkal tovább vezetheti és élvezheti Nissanját.

KARBANTARTÁS ÉS SZERVIZ

Technikusainkat kifejezetten arra képeztük ki, hogy a lehető legjobb karbantartási szolgáltatásokat nyújtsák Önnek.

NISSAN EREDETI ALKATRÉSZEK

Munkáikhoz eredeti Nissan alkatrészeket használnak, amelyek tökéletesen kielégítik a Nissan járművek és tulajdonosaik szükségleteit. Ezek az alkatrészek ugyanazon specifikációk szerint készülnek, mint amelyekkel az autót eredetileg szerelték.

És ne feledje: ha ránk bízza autója karbantartását, a következő esedékes szervizelésig a Nissan Közúti Segélyszolgálat díjmentesen áll az Ön rendelkezésére, még a garanciaidőn túl is.

A Nissan márkakereskedőknél, eredeti Nissan alkatrészek felhasználásával történt karbantartási munkákra és javításokra, valamint magukra az alkatrészekre 12 hónapos garanciát vállalunk.

EREDETI ALKATRÉSZEINK


MŰSZAKI VIZSGA / VIZSGA ELŐTTI ELLENŐRZÉS

KARBANTARTÁS

Minden járműnek meg kell felelnie a törvényben foglalt minimális biztonsági előírásoknak.
Nissanja csak érvényes műszaki vizsgával maradhat a forgalomban.
A műszaki ellenőrzés azért szükséges, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy autóján minden megfelelően működik, vezetése biztonságos és a károsanyag-kibocsátás is a megengedett határérték alatt marad.
Nem csak a műszaki vizsgát tudjuk elintézni Ön helyett, de vizsga előtti ellenőrzést is végzünk, hogy Nissanja biztosan elsőre átmenjen a vizsgán.

5 ÉVNÉL IDŐSEBB AUTÓK KARBANTARTÁSA

NISSAN VALUE ADVANTAGE ALKATRÉSZEK

A Nissan a garanciaidő lejártával is az Ön szolgálatában áll, hogy a lehető legtovább élvezhesse autóját.
Az öregebb autók szükségleteit szem előtt tartva külön alkatrészcsaládot fejlesztettünk ki: Nissan Value Advantage alkatrészek. Meglévő csúcsminőségű alkatrészeink legújabb, pénztárcabarát kategóriája kifejezetten az 5 évnél idősebb Nissan járművekhez készül.

TÖBBRE KÍVÁNCSI?