×
TULAJDONOSOKNAK / KARBANTARTÁS ÉS SZERVIZ

NISSAN EREDETI ALKATRÉSZEK


NISSAN TERVEZÉSI SZABVÁNY

A Nissan tervezőmérnökei az általuk kialakított és az évek során folyamatosan finomhangolt „Nissan Tervezési Szabvány” alapelvei szerint végzik munkájukat.
Az eredeti Nissan alkatrészek kifejezetten az Ön Nissan járművéhez készülnek, és minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt, tökéletes illeszkedést, megbízhatóságot, tartósságot és biztonságot garantálnak.

OKLEVELES NISSAN TECHNIKUSOK

A Nissan márkakereskedőinek és okleveles technikusainak az eredeti Nissan cserealkatrészek használatát ajánlja az Ön Nissanjának karbantartásához, illetve szervizeléséhez.

Szakképzett technikusaink kifejezetten Nissan járművekre specializálódnak, így maximális hozzáértéssel magyarázzák el Önnek, majd végzik el a szükséges beavatkozásokat, illetve vázolják fel az Ön szükségleteihez leginkább megfelelő alternatívákat.

FORDULJON HOZZÁNK!

Minden eredeti Nissan alkatrész megfelel a gyárilag használt alkatrészekre vonatkozó minőségi követelményeknek. Ezzel elsőre garantálható a tökéletes illeszkedés, és biztosíthatjuk Önnek, hogy Nissan járművének javítása a lehető legkevesebb munkaórát igényelje.

A termék típusának függvényében minden eredeti Nissan alkatrészre 1, 2 vagy 3 év garancia jár, amely független a megtett kilométerek számától. Ráadásul, ha autóját márkakereskedői hálózatunkon belül javíttatja, a munkavégzésre is garanciát vállalunk.

FORDULJON HOZZÁNK!


TUDJON MEG TÖBBET AZ EREDETI NISSAN ALKATRÉSZEKRŐL