×
TULAJDONOSOKNAK / KARBANTARTÁS ÉS SZERVIZ

KÖZÚTI JAVÍTÁS

MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG FELSŐFOKON

NISSAN EREDETI ALKATRÉSZEK

Amennyiben Nissanja javításra szorul, függetlenül attól, hogy közvetlenül tőlünk, vagy használtan vásárolta-e, kérje meg márkakereskedőjét, hogy a tökéletes helyreállítás érdekében eredeti Nissan alkatrészeket használjanak. Minőségükben maximálisan megbízhat, ugyanis csak ezek felelnek meg a gyárilag használt alkatrészek specifikációinak.

NISSAN EREDETI ALKATRÉSZEK


GYÁRI FELÚJÍTOTT NISSAN ALKATRÉSZEK

Garanciaidőn túli járműveknél motor, sebességváltó, turbó, indítómotor és generátor javítása esetén gazdaságos megoldást jelentenek a Gyári Felújított Nissan alkatrészek. A Gyári Felújított Nissan alkatrészek előnyei:

KÖRNYEZETBARÁT ALKATRÉSZCSALÁD

A Nissan által alkalmazott felújítási eljáráshoz az új alkatrészek gyártásánál 80 százalékkal kevesebb energiára és 75 százalékkal kevesebb nyersanyagra van szükség. Ezzel nemcsak azt biztosítjuk, hogy járműve továbbra is kifogástalan teljesítménnyel működjön, de meglévő termékkészletünket is optimális módon tudjuk hasznosítani.

ALACSONYABB ÁRAK

Mivel egy eredeti alkatrésznek nem minden elemét kell lecserélni, felújított alkatrész választásával az új alkatrész árának akár 60 százalékát is megtakaríthatja. Ezzel autóját menetkészen, kiadásait pedig kordában tartjuk.

MAGAS MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEK

A magas minőségi követelményeket teljesítő, felújított Nissan alkatrészek nem csupán javításon estek át. Ezek is Nissan alkatrészek, amelyek ugyanazt a magas szintű minőséget és biztonságot nyújtják, mint új társaik.

GYÁRTÓI GARANCIA

Minden Gyári Felújított Nissan alkatrészre 12 hónap futásteljesítménytől független garanciát biztosítunk, akárcsak az eredeti új alkatrészek esetén.