NISSAN QASHQAI

NISSAN QASHQAI

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLAT KÉRÉSE

Nissan QASHQAI

AZ EGYEDÜLÁLLÓ CROSSOVER


FEDEZZE FEL ÁRLISTÁINKAT

Magasabb szinten.

Crossover.


FORMATERVEZÉS

NEM HASONLÍT MÁSOKHOZ.MOST SEM.

A Qashqai, amely mindig élen járt a design terén, az SUV-ok új vízióját képviseli: erőteljes arányok, briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák emelik ki a tömegből. Minden más crossovernél nagyobb színválasztékával biztos lehet benne, hogy megtalálja azt a verziót, mely a legjobban passzol Önhöz.

UTASTÉR MÉRETE

PRAKTIKUM MESTERFOKON

A kényelemről a részben nappabőr¹ vagy a masszázs-funkcióval ellátott vezető- és utasülés gondoskodik egy olyan utastérben, mely tágasabb mint valaha. A testre szabható digitális kijelző és a fejlett kommunikációs megoldások segítségével pedig kapcsolatban maradhat a világgal utazás közben is.

SZÍNEK ÉS MÉRETEK


Találja meg a stílusához passzoló Qashqai-t széles színválasztékunkból, akár kéttónusú fényezéssel, amely kiemeli coupé szerű vonalait! Sosem akart belesimulni a tömegbe és szerintünk Ön sem.

ISMERJE MEG

HAJTÁSLÁNCOK

OKOS ERŐ EGY VÁLTOZÓ VILÁGHOZ

Ismerje meg a vezetés sosem látott élményét két új hajtáslánccal! A Qashqai új, mild-hybrid meghajtással növeli a hatékonyságot. A jövőbeli e-POWER-rel⁶ pedig az elektromos gépkocsik technológiáját kombinálja a benzinmotor kényelmével és megszokottságával, hogy egy elektromos autó azonnali gyorsulását, egyedülállóan finom és halk autózást nyújthasson.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

SEGÉDRENDSZEREK

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

A Nissan Intelligent Mobility³ magabiztosabbá teszi és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

KAPCSOLÓDJON MINDIG

KAPCSOLÓDJON AZ ÖNT KÖRÜLVEVŐ VILÁGHOZ

Egy mozdulattal elérhető lehet – vagy egy szóval: a fejlett okostelefonos csatlakozásnak és a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően már a legkisebb erőfeszítés nélkül is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

TARTOZÉKOK

STÍLUSOS TÁRS AZ ÉLETHEZ

Legyen stílusos, legyen aktív! Friss formatervével és a praktikus tartozékok tárházával a Qashqai tökéletesen felkészült a stílusos városi életre és a hosszú családi kirándulásokra egyaránt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

TEDD MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST!

Érdekel a vadonatúj Nissan Qashqai? Iratkozz fel, hogy az elsők között kapd meg a legfrissebb híreket legújabb crossoverünkről és legyél te az első, aki megtudja, mikor érkezik meg hozzánk.

FELIRATKOZOM
¹ Részben bőr/részben PVC ülések. Az általános iparági gyakorlatnak megfelelően, a bőrülések egyes részei műbőrből készülhetnek. Ezen anyag használatával az ülés tartósságának a növelése a cél, mivel az alkalmazott műbőr ellenállóbb a karcolódással szemben, könnyebben tisztítható és nem ráncosodik az idő múlásával. ² A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását. ³ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt! ⁴ A NissanConnect szolgáltatások használatához szüksége van egy NissanConnect felhasználói fiókra, regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a NissanConnectbe felhasználónevével és jelszavával. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ. ⁵ A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre. ⁶ Az e-POWER 2022 tavaszától áll majd rendelkezésre ⁷ Az ügyfélnek Amazon®/ Google™ fiókra lesz szüksége a szolgáltatás használatához ⁸ A head-up kijelző egység egy kényelmes szolgáltatás, amely fontos információkat jelenít meg a szélvédőn, így szemmel tarthatja azokat, miközben teljes figyelmét az útra fordítja Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.