NISSAN JUKE

ÚJ NISSAN JUKE


A COUPÉ CROSSOVER

INDÍTSA EL SAJÁT
FORRADALMÁT A
VADONATÚJ NISSAN

JUKE-KAL!

TESZTVEZETÉS


NISSAN JUKE 2019 – A NISSAN COUPÉ CROSSOVERE

SZÜLETETT STÍLUSIKON


Az eredeti Nissan JUKE egyedülálló stílussal törte meg a mindennapok szürkeségét. Most pedig az új Nissan JUKE készen áll arra, hogy ismét újradefiniálja, amit a kompakt SUV-okról gondolunk.AZ ÖN SZEMÉLYES TERE

Az új Nissan Juke forradalmian új formatervezése a kiváló összpontosítást segítő, pilótafülkéhez hasonló belső teret teremt. A „sikló szárny” formatervezésnek és a lebegő műszerfalnak is köszönhetően az új Nissan Juke az izgalmas teljesítmény középpontjába helyezi Önt. A fejlett technológia vezérlője ösztönösen kezelhető módon, az Ön keze ügyében helyezkedik el. Vezetés közben 360 fokos zenei élményben lehet része a fejtámlába épített hangszóróknak köszönhetően. A sportülések pedig körülölelik és helyén tartják az vezetőt és utasát. Emellett a beltér tágas, levegős és biztonságos kilátást biztosít.
NÉZZE, MENNYIRE TÁGAS!

KEZE ÜGYÉBEN MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE VAN

Technológia, amely csak az Ön parancsára vár. Az új Nissan Juke tűéles 8 colos érintőképernyője a kommunikációs csomópont, mely tájékoztatja Önt, és melynek révén kapcsolatban maradhat a világgal.

MINDIG SZEM ELŐTT

Az izgalmakra összpontosítva. A 7 colos Advanced Drive-Assist kijelzőnek köszönhetően minden szükséges információt – beleértve a fedélzeti számítógépet, a navigációs iránymutatásokat, az audiót és még sok minden mást – egy tűéles, könnyen olvasható kijelzőn, tökéletesen elhelyezve láthat annak érdekében, hogy minél rövidebb legyen az az időtartam, amikor a vezető leveszi a szemét az útról.


MINDIG CSATLAKOZVA VILÁGÁHOZ

INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ

Ön 24 órában mozgásban van, a hét minden napján. Az új Nissan JUKE úgy van felszerelve, hogy lépést tartson ezzel. A NissanConnect olyan korszerű technológiát alkalmaz, mint az Apple CarPlay*, a Google Assistant***, hogy folyamatosan tájékoztassa, szórakoztassa és hírekkel lássa el Önt. Intelligens integrációnak köszönhetően Ön autójában ülve is szinkronban maradhat a környező világgal.

GOND NÉLKÜLI KAPCSOLÓDÁS

Képzelje el, amikor beül az új Nissan JUKE-jába, és megszólal a kedvenc zenéje, a navigáció már be is van állítva, és az üzenetei ott várnak Önre. Ez a modern módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk. Az Apple CarPlay* vagy az Android Auto* összekapcsolja az Ön okostelefonját az autóval – a könnyebb és biztonságosabb utazás érdekében. Az új Nissan JUKE akár Wi-Fi hotspotként is működhet, amire akár nyolc különálló eszközt is csatlakoztathat.

NISSANCONNECT SERVICES

Okostelefon, még okosabb autóval. A NissanConnect hihetetlen hatalmat ad az Ön kezébe egy könnyen használható alkalmazással. A komoly dolgoktól – mint például komoly baleset esetén az automatikus segélyhívás, a kényelmesekig, mint az új Nissan JUKE távolról történő bezárása. Elfelejtette, hol parkolt le? Távolról megszólaltathatja a kürtöt és villogtathatja a fényszórókat. Vagy egyszerűen csak használja az Autókereső funkciót. Sőt, még a Google Assistant*** útján is csatlakozhat új Nissan JUKE-jához!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A NISSANCONNECT SZOLGÁLTATÁSOKRÓL

KÉPESSÉGEKET KITERJESZTŐ TECHNOLÓGIA

INTELLIGENS VEZETÉS

A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel. Az új Nissan JUKE vezetőülésében még nagyobb magabiztossággal vezethet, és még többféle módon maradhat kapcsolatban a környező világgal.
GYORSÍTSA FEL A PULZUSÁT

INTELLIGENS VEZETÉS

Helyezkedjen el a kiválóan megtámasztó sportülésekben, ragadja meg a D alakú kormánykereket, és készüljön fel az izgalmakra. Készségesen reagáló turbófeltöltésű motor szállítja a teljesítményt a villámgyors DCT sebességváltón keresztül. A precíz, agilis felfüggesztés teljes mértékben kihasználja az erős, merev alváz előnyeit. Adjon hozzá dinamikus technológiákat, és olyan menettulajdonságokat kap, amelyek ugyanolyan biztosak, mint amilyen izgalmasak.


TALÁLJA MEG AZ ÖN SZÁMÁRA TÖKÉLETES SPORTOS CROSSOVERT

AZ ÖSSZES JUKE-FELSZERELTSÉG

VÁLASSZA KI KEDVENC VEZETÉSI MÓDJÁT

Válassza az ECO módot a fokozott üzemanyag-hatékonyság érdekében, a Standard módot az üzemanyag-hatékonyság és a teljesítmény közötti legjobb egyensúly megtalálásához, vagy a Sport módot a maximális élményért és izgalomért.

DCT SEBESSÉGVÁLTÓ VÁLTÓFÜLLEL

Élvezze az azonnali reakciót a Nissan JUKE duplakuplungos 7 fokozatú sebességes automata sebességváltójával. A kormánykerékre szerelt váltófülek keze ügyébe hozzák a fokozatok megragadásának örömét.


TUDJON MEG TÖBBET AZ ÚJ NISSAN JUKE IZGALMAS VEZETÉSI ÉLMÉNYÉRŐL