NISSAN QASHQAI e-POWER

QASHQAI E-POWER


Nissan QASHQAI - Az egyedülálló crossover

Crossover. Magasabb szinten.


FEDEZZE FEL ÁRLISTÁINKAT

Forradalmi elektromos meghajtás, töltés nélkül: ez a NISSAN e‑POWER

Élvezze az izgalmas, elektromos vezetési élményt. A Nissan e‑POWER egy egyedülálló technológia, amely a városi vezetés élményének halkabb és hatékonyabb módját kínálja. A benzinmotor által feltöltött akkumulátorral nincs szükség konnektorra a töltéshez. A Qashqai elérhető mild-hybrid hajtáslánccal is - egy fejlett benzinmotorral, amelyet elektromos energia segít, és amely kétkerék-meghajtású és négykerék-meghajtású üzemmódban⁷ is elérhető.

Fedezd fel!

Formatervezés

Evolúció a maximumon

A Qashqai, amely mindig élen járt a design terén, az SUV-k új vízióját képviseli: erőteljes arányok, briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák és a kiváló aerodinamika tökéletesíti a crossover dizájnt.

Tekintsd meg közelebbről!

Praktikum és minőség mesterfokon

Belső és csomagtér

Fedezd fel!

A kényelemről a részben nappabőr¹ vagy a masszázs-funkcióval ellátott vezető- és utasülés gondoskodik egy olyan utastérben, mely tágasabb mint valaha. A testre szabható digitális kijelző és a fejlett kommunikációs megoldások segítségével pedig kapcsolatban maradhat a világgal utazás közben is.

SEGÉDRENDSZEREK

A technológia kéznél van

A Nissan Intelligent Mobility³ magabiztosabbá teszi és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá.

Fedezd fel!

12,3"-os TELJES TFT KIJELZŐ

A különféle, testre szabható lehetőségekkel a 12.3”-os kijelző az Ön igényeihez alakítható.

10.8’’-os szélvédőre vetített head-up display

A HUD információkat jelenít meg a vezető látóterében, mint pl. a sebességkorlátozó táblák, a szélvédőre vetítve.⁸

ProPILOT Navi-Linkkel²

Megkönnyíti a munkába járást, betartva a beállított követési távolságot és a sáv közepén tartja a gépkocsit. A Navi-Link pedig figyeli az Ön előtt lévő utat és segít beállítani a megfelelő sebességet.

Segédrendszerek és biztonsági technológiák

Technológiai megoldások egész sora vigyázhat Önre.


Hajtásláncok

e‑POWER és mild‑hybrid – Az autózás új szintre lépése

Válassza az új, egyedülálló e-POWER hajtásláncot, amely ötvözi egy teljesen elektromos autó teljesítményét a gyorsan és kényelmesen megtankolható benzinmotor kényelmével. A mild‑hybrid rendszer is kiváló választás lehet, mely egy fejlett benzinmotorból és egy kiegészítő elektromotorból álló, kifejezetten a 4WD modelljeinkhez kifejlesztett rendszer.

Fedezd fel!

KAPCSOLÓDJON MINDIG

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

Egy mozdulattal elérhető lehet – vagy egy szóval: a fejlett okostelefonos csatlakozásnak és a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően már a legkisebb erőfeszítés nélkül is.

Fedezd fel!

Hangutasításokkal kezelhető személyi asszisztens

Az Amazon Alexa®-val és Google Assistant™-tel rendelkező készülékek lehetővé teszi, hogy otthona kényelméből kezelje gépkocsiját.⁴ ⁶

INTELLIGENS FIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK

Kapjon figyelmeztetést, ha gépkocsija például elhagy egy földrajzi területet vagy túllép egy bizonyos sebességet.⁴

TÁVVEZÉRLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTÉS⁴

Maradjon mindig kapcsolatban a vezetéknélküli töltés kényelmével, mely tökéletes kiegészítő okostelefonjához.

TOVÁBBFEJLESZTETT TÉRKÉPEK ÉS LIVE TRAFFIC

A Qashqai a TomTom® térképekkel segít megtervezni útját és folyamatosan frissíti azt, hogy elkerülhesse a közlekedési dugókat.


VERZIÓK

ÚJ NISSAN QASHQAI FELSZERELTSÉGEK

A vadonatúj Nissan Qashqai a hibrid SUV új változata, új technológiával, új méretekkel és új formákkal. Vegye szemügyre közelebbről az új Nissan Qashqai technológiáját és keresse meg az Önhöz passzoló felszereltséget!

Tudj meg többet

Qashqai Visia

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók, 7”-os digitális kormány mögötti kijelző, elülső és hátulsó LED lámpák, vezetésimód-választó, intelligens sebességtartó automatika, visszagurulást gátló asszisztens. A verzió, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Qashqai Acenta

I-kulcs, 8”-os NissanConnect kijelző, vezeték nélküli Apple Carplay, tolatókamera és kétzónás automata klímaberendezés – csak néhány a kiváló funkciók közül. A verzió, amely még többet nyújt.

Qashqai N-Connecta

12,3”-os teljesen digitális mérőműszer, 9”-os NissanConnect kijelző csatlakoztatott szolgáltatásokkal, navigációval, vezeték nélküli Apple CarPlay, 360 fokos monitor és mindezek mellé egy egészen új szinten álló kényelem mindenki számára. A verzió, amely teljes magabiztosságot nyújt.

Qashqai Tekna

ProPILOT Navi-LINK-kel, head-up kijelző, érintés nélküli elektromos csomagtérajtó, adaptív távolsági fényszóró és teljes csatlakoztathatóság, beleértve a vezeték nélküli töltőt is. A verzió, amely a legnagyobb kényelmet és a legtöbb vezetési technológiát nyújtja.

Qashqai Tekna+

Nappa részben bőr / részben polietilén ülések masszázs funkcióval, intelligens kulcs felhasználói profillal, memóriás vezetőülés és visszapillantó tükör, valamint vezeték nélküli töltő. A verzió, amelyben minden megvan.


Találja meg az Önhöz legjobban illő verziót!

Kattintson, hasonlítsa össze a különböző verziókat és találja meg az Önhöz passzoló modellt!

Összehasonlitom

TARTOZÉKOK

Hangsúlyozza stílusát!

Legyen stílusos, legyen aktív! Friss formatervével és a praktikus tartozékok tárházával a Qashqai tökéletesen felkészült a stílusos városi életre és a hosszú családi kirándulásokra egyaránt.

Külső megjelenés: Elegance csomag

Adjon különleges megjelenést gépkocsijának stílusos króm kiegészítőkkel!

Vontatás csomag

Vállalkozzon nagyobb kalandokra a családdal! Vigye magával a quadot, a lakókocsit vagy a csónakot is!

Védelem csomag

Élvezze a nagyobb kényelmet, miközben védi a Qashqai utasterét!


Állítsa össze az Önhöz legjobban illő Qashqait!

Konfigurálja az Ön stílusának és igényeinek megfelelően! Válassza ki a színt, felszereltségi szintet és minden további fontos részletet!

Konfigurálja autóját!   AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

Kategóriája legjobbja az EURO NCAP törésteszten

Közös érdekünk a biztonság: egyre masszívabb karosszéria és fejlettebb technológia vigyáz Önre és a közlekedés más szereplőire. A 2021-es Qashqai és anno 2007-es elődje is 5*-os minősítést kapott az EURO NCAP törésteszten; az elmúlt 14 év fejlesztései pedig magasra emelték elvárásainkat, ha utasaink biztonságáról van szó: az új Nissan Qashqai kategóriája legjobb minősítését érte el a 2021-es Euro NCAP teszten. Mit is jelent ez pontosan? Az utasok védelmére (felnőtt és gyermek egyaránt) 91%-os értékelést kapott, míg a kerékpáros és gyalogosvédelmet 70%-ra, a biztonsági technológiákat pedig 95%-ra értékelték.