NISSAN TOWNSTAR EV COMBI

Nissan Townstar EV Combi


Vadonatúj Nissan EV Townstar Combi

A NISSAN KOMPAKT EGYTERŰJE

TOWNSTAR COMBI EV ÁRLISTA

Miért vezessen elektromos járművet?

A vadonatúj elektromos Nissan Townstar nagyszerűen használható üzleti célokra is. Lenyűgöző, akár 283 km-es kombinált hatótávolsága a leghosszabb napokat is kibírja, míg a nulla károsanyag-kibocsátású ¹ ² hajtáslánc a város minden területén magabiztossá teszi Önt ³.

BŐVEBBEN

Életstílusához alkalmazkodik

DIZÁJN, KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Iskolába rohanástól a sítúráig. A vadonatúj Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

TUDJON MEG TÖBBET

Szokjon hozzá az innováció új szintjéhez!

TECHNOLÓGIA

A vadonatúj Nissan Townstar új mércét állít fel a furgonok osztályában - olyan biztonsági rendszerekkel, csatlakoztathatósággal és segédfunkciókkal, amelyek általában csak a személyautókban találhatók meg. Fedezze fel a könnyebb, biztonságosabb és élvezetesebb utazásokat!

TUDJON MEG TÖBBET

1/4 - 360°-OS PARKOLÓKAMERA

Parkoljon magabiztosan! A 360°-os parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés gyerekjátéknak tűnik. A 360°-os látószög a járművére és a választható fókusz az első járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre lehetővé teszi, hogy még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak legyenek ⁴.

2/4 - PROPILOT ASSZISZTENS

Kövesse az Ön előtt haladó járművet előre beállított távolságban, álljon meg és induljon el újra a forgalom áramlásával, és tartsa furgonját a sáv közepén - a Nissan ProPILOT Asszisztens ⁵ mindezekben segít Önnek, hogy biztonságosabbá és könnyebbé tegye a vezetést ⁴.

3/4 - APPLE CARPLAY® ÉS ANDROID AUTO™

Maradjon kapcsolatban világával bárhol is legyen. Az Apple CarPlay® és Android Auto™ ⁶ kompatibilitás révén hozzáférhet az okostelefonján lévő üzeneteihez, zenéihez és alkalmazásaihoz.

4/4 - NAVIGÁCIÓ

Mindig a leggyorsabb útvonalat találja meg. A NissanConnect Infotainment rendszere folyamatosan tájékoztatja Önt az élő forgalmi adatokkal ⁷, alternatív útvonalakkal és egyebekkel.


Tökéletesen illeszkedik

MOTOROK ÉS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő, Vadonatúj Nissan Townstar Combi-t.

MÉRETEK ÉS TERHELHETŐSÉG

Könnyedén tárolhatja a hosszabb csomagjait is köszönhetően az 1,8m hosszú raktérnek, amely a hátsó ülések ledöntésével 3,05m-re növelhető.

TUDJON MEG TÖBBET

5 év vagy 160 000 km gyártói garancia ⁸

A Nissan egy standard, 5 éves páneurópai gyártói garanciát kínál a teljes furgonválasztékára, hogy éveken át nyugodt maradhasson az autóját illetően.

Az előregondolkodás hajtja

HAJTÁSLÁNCOK

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal! A vadonatúj Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik. ⁹

TUDJON MEG TÖBBET

Állítsa össze, ahogyan a legjobban illik Önhöz!

TARTOZÉKOK

A kerékpártartóktól és tetőboxoktól kezdve a válaszfalvédőkön át a rakodóhálókig - hozza létre tökéletes útitársát a tartozékokkal, amelyekkel megvédheti és személyre szabhatja új Nissan Townstarját, és igazán a sajátjává teheti. ¹⁰

DISCOVER ACCESSORIES

1/4 - TETŐBOX

Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

2/4 - TETŐCSOMAGTARTÓK

Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

3/4 - VONÓHORGOK

A levehető vonóhoroggal lehetősége van vontatásra, amikor szüksége van rá; illetve a letisztult megjelenés is biztosított, amikor nincs rá szüksége.

4/4 - CSOMAGTÉR TÁLCA

A levehető vonóhoroggal lehetősége van vontatásra, amikor szüksége van rá; illetve a letisztult megjelenés is biztosított, amikor nincs rá szüksége.


Nissan haszongépjárművek mindenkinek

HASZONGÉPJÁRMŰVEK ÉS KISTEHERAUTÓK

Hatékony motorjaiknak, robusztus kialakításuknak és intelligens vezetéstámogató technológiájuknak köszönhetően biztosan meg fogja találni a megfelelő Nissan modellt, bármilyen igényei is legyenek vállalkozásának.

FEDEZZE FEL A NISSAN MODELLEKET

Gyakran feltett kérdések

MEKKORA A TOWNSTAR VONTATÁSI KAPACITÁSA?

A Townstar benzines és EV modellek vontatási kapacitása megegyezik:
- 750 kg fékezetlen pótkocsival
- 1500 kg fékezett pótkocsival

MILYEN GARANCIA ÉRVÉNYES A TOWNSTAR ESETÉBEN?

Minden Nissan haszongépjárműre - beleértve a Townstar-t is - , egy átfogó, 5 év / 160 000 km ⁵ páneurópai garancia vonatkozik.
Az elektromos modellekre 8 év / 160 000 [5] km garancia jár, amely a mechanikai hibákra és az akkumulátor állapotára vonatkozik. (70%-os kapacitásig)

HOGYAN TÖLTHETEM FEL A NISSAN TOWNSTART?

A Townstart otthon, a munkahelyén vagy bármely nyilvános töltőponton töltheti. Az otthoni töltéshez mindössze annyit kell tennie, hogy elektromos járművét bedugja egy kijelölt elektromos csatlakozóaljzatba az otthoni töltésre szolgáló kábellel (EVSE), vagy a fali dobozhoz csatlakozó kábellel (Type 3 kábel) a normál töltés érdekében.
Ha otthonától távol szeretné feltölteni EV-jét, a Townstar gyorstöltőkkel kompatibilis (CCS) csatlakozóval is kapható. Ez a csatlakozó lehetővé teszi az összes nyilvános töltőhálózat használatát.


¹ A hatótávolsági adatok az uniós jogszabályoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokból származnak, és a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. Az információk nem egy adott egyedi járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós vezetési eredményeket. Az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési viselkedés és nem műszaki tényezők, mint például az időjárási körülmények befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. A számadatokat az új, világszerte harmonizált könnyűgépjárművek tesztelési eljárás (WLTP) tesztciklusa alapján határozták meg.
² Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás kombinált (g/km): 0. Nulla CO2-kibocsátás vezetés közben
³ A felszereltségek a vadonatúj Nissan Townstar elektromos verzióján érhetőek el, mely 2022. során jelent meg.
⁴ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével!
⁵ A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.
⁶ Az Apple CarPlay és az Android Auto modelltől és/vagy kategóriától függően ingyenesen elérhető. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapatához.
⁷ A Maps & Live Traffic, a Remote Control Services és a Smart Alerts fizetős szolgáltatások, de a NissanConnect Services szolgáltatással felszerelt, jogosult járművek esetében 3 évig ingyenesek. Kérjük, látogasson el a felszerelt jármű itt található oldalára, ha többet szeretne megtudni, vagy tekintse meg a jármű ismertetőjét. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapathoz.
⁸ 5 év / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) Gyártói garancia az LCV termékcsaládra Korlátlan futásteljesítmény a fényezésre, a Nissan eredeti alkatrészekre és tartozékokra, az Roadside Assistance szolgáltatásra és a korróziós garanciákra.További részletekért kérjük, forduljon Nissan márkakereskedőjéhez.
⁹ CO2-kibocsátás és elektromos áram-fogyasztás az egyes országoktól függően.
¹⁰ A feltüntetett tartozékok csak a kiválasztott típusoknál alapfelszereltség és/vagy választható tartozékok. További költségek merülhetnek fel.A tartozékok és az ügyfél által beszerelt kiegészítő felszerelések befolyásolhatják az autó közölt hatótávolsági adatait. A Nissan eredeti tartozékokra a 3 év/100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) új jármű garanciája vonatkozik, amennyiben a Nissan márkakereskedő vagy Nissan szerviz a jármű átadása előtt vagy az új jármű garanciális időszakában szerelte be. Az új jármű garanciális időszakán kívül, harmadik fél vagy a vásárló által felszerelt eredeti tartozékokra csak a Nissan eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozó 12 hónapos / korlátlan kilométer-mennyiségű garancia vonatkozik. A képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképek nem egy adott modellt, kategóriát vagy ajánlatot képviselnek. A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként vagy csak opcióként (felár ellenében) állnak rendelkezésre.