NISSAN Townstar Combi

Nissan Townstar Combi

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLAT KÉRÉSE

Vadonatúj Nissan Townstar Combi

A NISSAN KOMPAKT FURGONJA

TOWNSTAR COMBI ÁRLISTA

Életstílusához alkalmazkodik

Iskolába rohanástól a sítúráig. A vadonatúj Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

TOVÁBBIAK

Szokjon hozzá az innováció új szintjéhez!

Technológia

A vadonatúj Nissan Townstar új mércét állít fel a furgonok osztályában - olyan biztonsági rendszerekkel, csatlakoztathatósággal és segédfunkciókkal, amelyek általában csak a személyautókban találhatók meg. Fedezze fel a könnyebb, biztonságosabb és élvezetesebb utazásokat!

TÖBBET SZERETNÉK TUDNI

1/2360°-OS PARKOLÓKAMERA

Parkoljon magabiztosan! A 360°-os parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés gyerekjátéknak tűnik. A 360°-os látószög a járművére és a választható fókusz az első járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre lehetővé teszi, hogy még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak legyenek. ¹Parkoljon magabiztosan! A 360°-os parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés gyerekjátéknak tűnik. A 360°-os látószög a járművére és a választható fókusz az első járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre lehetővé teszi, hogy még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak legyenek. ¹

2/2APPLE CARPLAY® ÉS ANDROID AUTO™ ³

Maradjon kapcsolatban a világgal vezetés közben is! Az Apple Carplay® és az Android Auto™ ⁵ kompatibilitás révén hozzáférhet az okostelefonján keresztül üzeneteihez, zenéihez és alkalmazásaihoz.


Az előregondolkodás hajtja

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal! A vadonatúj Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik. ⁷

Állítsa össze, ahogyan a legjobban illik Önhöz!

TARTOZÉKOK

A kerékpártartóktól és tetőboxoktól kezdve a válaszfalvédőkön át a rakodóhálókig - hozza létre tökéletes útitársát a tartozékokkal, amelyekkel megvédheti és személyre szabhatja új Nissan Townstarját, és igazán a sajátjává teheti. ⁸

FEDEZZE FEL A TARTOZÉKOKAT!

1/4Tetőbox

Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

2/4Tetőcsomagtartók

Könnyedén szállíthat nagyobb vagy hosszabb tárgyakat és emellett helyet szabadíthat fel az utastérben.

3/4Vonóhorgok

A levehető vonóhoroggal lehetősége van vontatásra, amikor szüksége van rá; illetve a letisztult megjelenés is biztosított, amikor nincs rá szüksége.

4/4Csomagtér tálca

A könnyen eltávolítható bélés egyik oldala strapabíró szövet, a másik oldala könnyen tisztítható gumi - ideális háziállatok vagy sáros kerti hulladék szállítására.


Nissan haszongépjárművek mindenkinek

Hatékony motorjaiknak, robusztus kialakításuknak és intelligens vezetéstámogató technológiájuknak köszönhetően biztosan meg fogja találni a megfelelő Nissan modellt, bármilyen igényei is legyenek vállalkozásának.