NISSAN NV200 EVALIA

NV200 Kombi

a sokoldalúság alapfelszereltség

SOKOLDALÚ A MUNKÁBAN ÉS A SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEKHEZ IS

NYERŐ PÁROS

Ha járművével időnként utasokat, máskor pedig árut kell szállítania, a Nissan NV200 Kombi az ideális választás. Akár hat utasnak is van hely, a változtatható üléssorokkal átalakíthatja az autót minibusszá vagy furgonná.

BROSÚRA   ÁRLISTA

FOLYTASSA A RAKODÁST

A 7 üléses NV200 Kombival mindig marad annyi hely, hogy a leghátsó üléssor mögé még legalább két nagy bőröndöt elhelyezzen.

7 ÜLÉSES KOMBI

Válassza a hétüléses Nissan NV200 Kombit lehajtható harmadik üléssorral. A tetszés szerint rendezhető ülések két vagy három sorban is elhelyezhetők, de ha éppen teherszállító autóra van szüksége, le is hajthatja őket.

VIGYEN MAGÁVAL EGY KERÉKPÁRT - VAGY HÁRMAT!

A kétüléses változatban az NV200 Kombiban könnyedén elhelyezhet három mountain bike-ot úgy, hogy az első kerekeiket nem kell leszerelni.

TÉRTAKARÉKOSSÁG

A középső üléssor mögött maradó 2,3m³-es raktérnek köszönhetően még öt személy szállítása esetén is marad hely a Nissan NV200 Kombiban.


MEGELŐZÉS ÉS VÉDELEM

MINDENÜNK A BIZTONSÁG

A Nissan NV200 Kombi aktív és passzív biztonsági funkciókkal rendelkezik, ilyen például a vezető és utasoldali légzsák vagy a vezető által beállítható sebességhatároló.

KÖNNYŰ PARKOLÁS

A tolatókamerával könnyű a beállás a szűk parkolóhelyekre és rakodási területekre.

IRÁNYÍTOTT FÉKEZÉS

A blokkolásgátló fékrendszer magabiztos, biztonságos fékezést tesz lehetővé, amikor arra a leginkább szüksége van. Az elektronikus fékerőelosztó a szállított tehernek megfelelően osztja el a fékerőt.

BEÉPÍTETT VÉDELEM

A Nissan NV200 Kombi felszereltségéhez tartozik az első utasoldali légzsák, valamint a vezetőt és az első utast védő oldallégzsákok és függönylégzsákok.

KERÜLJE EL A NYOMÁSCSÖKKENÉST

A Nissan NV200 Kombiban a Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS) jelez, ha a keréknyomás alacsony, így a megfelelő keréknyomás fenntartásával Ön mindig biztonságosan és hatékonyan autózhat.

ILLETÉKTELENEKNEK TILOS A HOZZÁFÉRÉS

Az indításgátló megakadályozza a jármű jogosulatlan használatát. A gyújtásba helyezett, elektronikusan kódolt kulcs nélkül a motor nem indítható be.

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink