Szalonunk első vásárlója hűséges ügyfele szervizünknek is

Blog

Oláh Lajos Úr a szalonunk első vásárlója, és több éve hűséges ügyfele szervizünknek is.

Nemrégiben Oláh Lajos Úr balesetet szenvedett autójával, és a Kárfelvételi Centrumunkhoz fordult segítségért. Kollégáink azonnal a segítségére siettek és teljeskörű helyszíni kárügyintézést nyújtottak számára a kárfelvételtől kezdve a biztosítási ügyintézésen át, egészen a teljes javításig. Természetesen a javítás idejére ingyenes csereautót biztosítottunk számára. A megrendelt szervizes javítások jelentős kedvezményt tartalmaztak, amelyekkel biztosítottuk, hogy ügyfelünk a lehető legjobb áron juthatott hozzá azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyekre szüksége volt.

A javítás végén egy ingyenes ózonos klímafertőtlenítéssel, külső-belső takarítással és teljes polírozással is megleptük, így autója teljesen új életre kelt.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy hosszú távú ügyfelünk, aki velünk tartott a kezdetektől fogva, továbbra is megbízik bennünk, és számítunk arra, hogy a jövőben is megoldásokat kínálhatunk minden autózással kapcsolatos igényére. Köszönjük a bizalmát, amely nagyon fontos számunkra!