NISSAN NV200 EVALIA

NV200 Evalia

a sokoldalúság alapfelszereltség

a sokoldalúság alapfelszereltség

NV200 EVALIA

Fehér

AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TÖKÉLETES

PRAKTIKUS ÉS TÁGAS

Ha tágas autót keres és változatosan alakítható ülésrendszert szeretne, a Nissan NV200 Evalia az ideális választás. Praktikus autó, rengeteg tárolórekesszel és akár hét üléssel. Könnyen vezethető a városban és országúton is, az 5 év gyártói garancia pedig leveszi a terhet az Ön válláról.

NV200 EVALIA ÁRLISTA NV200 KOMBI ÁRLISTA NV200 FURGON - FRIDGE ÁRLISTA


ÉLVEZZE AZ UTAZÁST!

KÉNYELEM

Az NV200 Evalia tágas utastere és hatalmas ablakai a hosszú utazásokat is kényelmessé teszik. A sok tárolórekesz, a játékkonzol vagy laptop áramforrását biztosító 12 voltos csatlakozóaljzat és a légkondicionáló minden utas kényelméről gondoskodnak.

EGYENSÚLYBAN AZ ERŐ ÉS A TAKARÉKOSSÁG

BENZINÜZEMŰ- VAGY DÍZELMOTOR

Az NV200 Evalia három különböző motorral kapható. A kétféle 1.5 literes turbódízel motor 90 vagy 110 lóerős verzióban érhető el, üzemanyag-fogyasztásuk útviszonyoktól függően 4,9-5,1 liter/100km. Az 1.6 literes benzinmotor 110 lóerős, az EU-s vegyes használati ciklusban 7,3 liter/100 km az átlagfogyasztása.

KIS HELYEN IS MEGFORDUL

Az NV200 Evalia kifejezetten könnyen kormányozható autó, ami a kategóriájában legkisebb fordulókörének és kompakt méretének is köszönhető. Az autó hossza 4,4 méter, ami nagyjából megfelel egy családi autó méretének.

TECHNOLÓGIA, AMIRE SZÜKSÉGE VAN

A vezetést biztonságosabbá és könnyebbé tevő technológia, mint a blokkolásgátlós fékek, a fékerőelosztás, a vészfékezési asszisztens és az elektronikus menetstabilizáló, valamint a parkolást megkönnyítő tolatókamera is mind alapfelszereltség az NV200 Evaliánál.


SOKOLDALÚ CSALÁDI AUTÓ

Az NV200 Evalia mindenféle tevékenységhez jó partner. Két, szélesre nyitható tolóajtajának, választható 7 üléses elrendezésének és hatalmas utasterének köszönhetően jut hely benne bőven mindennek és mindenkinek.

NISSAN - 5 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA

A NISSAN mostantól 5 év összeurópai teljes körű gyártói garanciát kínál*.

Ez jóval több, mint egy egyszerű garancia, hiszen az alábbiak is beletartoznak:

  • 5 év vagy 160 ezer km-es teljes körű védelem (amelyik hamarabb bekövetkezik)
  • 5 év** garancia a karosszéria fényezésére
  • 5 év** garancia az eredeti NISSAN alkatrészekre és tartozékokra
  • Nissan Assistance közúti segélyszolgálat – a szolgáltatás a meghibásodásokra, a balesetekre, valamint a nem garanciális problémákra (defekt, kulcselvesztés, téves üzemanyag-használat) is kiterjed.
  • Teljes mértékben átruházható

A dízel- és benzinmotorokra vonatkozó 1 éves vagy 30 000 km-es szervizperiódussal pedig az 5 év nyugalomhoz alacsony fenntartási költségek is társulnak.

*Kishaszongépjárművekre 5 év vagy 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik (az e-NV200 modell kivételével).

Az e-NV200 esetében: A Garanciafüzet és Szervizkönyv 3.1. pontjában meghatározott új gépjármű garancia meghosszabbításra kerül 5 évre (a garancia kezdő időpontjától) vagy 100 000 km-re, amelyik hamarabb bekövetkezik. A karosszéria elemeire és a festésre a 4. és 5. évben nem vonatkozik a garancia. A garancia feltételei és a kivételek a Garanciafüzetben rögzítettek szerint irányadók. A további részleteként kérjük tekintse meg a Kiterjesztett Garancia Szerződési Feltételeit. A fentiektől eltekintve valamennyi, a Garanciafüzet és Szervizkönyvben meghatározott feltétel változatlanul irányadó. A Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, amelyet a Nissan Insurance Ltd nyújt.

*A fényezési garancia, az eredeti Nissan alkatrészekreés kiegészítőkre vonatkozó garancia, az országúti segélyszolgálat és az átrozsdásodási elleni garancia kilométer-korlátozás nélkül érvényes.

További részletekért tekintse meg a Nissan garanciafüzetet.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink