×
NISSAN GT-R

Nismo

NISSAN GT-R. A LEGENDA.

NISMO

NISSAN GT-R

A BÁTOR MÉRNÖKI TERVEZÉSBŐL ÉS A NYERNI AKARÁSBÓL SZÜLETETT

TÖKÉLETES VONALVEZETÉS

AERODINAMIKA

A Nissan GT-R Nismo aero csomagja javítja úttartást, minimálisra csökkenti a légellenállást, valamint fenyegető és erőteljes megjelenést biztosít a szuperautónak.


ALCANTARÁBA CSOMAGOLT ADRENALIN

A NISMO BELTERE

A Nissan GT-R Nismo belterében minden az összpontosításról szól. A Recaro ülések, az Alcantara-borítású kormánykerék és a mindenhol megtalálható egyedi piros Nismo betétek olyan élményt ígérnek, amelyet sehol máshol nem talál meg.


A PÁRATLAN GT-R

NISMO MOTOR ÉS FELFÜGGESZTÉS

Tiszta. Élettel teli. Tekintélyt parancsoló. 600 LE ereje páratlan irányítással egyesítve. A nagy teljesítményű turbóktól a különlegesen hangolt felfüggesztésig Nissan GT-R Nismo egyszerűen a korszakának domináns szupersportautója.


NISSAN GT-R TRACK EDITION

AZ EREDMÉNYEK ELÉRÉSÉHEZ KIFEJLESZTVE

Ez a különleges kiadás egyesíti a GT-R sebességét és dinamikáját a Nismo haladó mérnöki teljesítményével. A ragasztott karosszéria nagyobb karosszériamerevsséget ad GT-R Track Editionnek. A különleges kiadás tartalmazza a Nismo versenyre hangolt felfüggesztését is. Ez megnövelt dinamikát, jobb irányíthatóságot és megnövelt stabilitást biztosít. A GT-R Track Edition mindenből a legjobbat nyújtja: a legnagyobb sebességet és a Nismo versenytechnológiáját.


A VERSENYPÁLYÁN SZÜLETETT

NISMO-ÖRÖKSÉG

A Nissan GT-R Nismo megjelenése az úttörő szellemről, az innovációról és a motorsport iránti szenvedélyről szóló történetünk legújabb fejezete.

A MEGNYERT VERSENYEK TÖRTÉNETE

1936-ban, egy 747 köbcentis Datsun Midget nyerte meg a versenyt, és azóta nem álltunk le a versenyzéssel és a nyeréssel. Japántól Franciaországig, Dakartól Daytonáig, az innováció iránti elkötelezettségünknek köszönhetően a Nissan Motorsport domináns erővé vált. Legyen szó akár egy szerény külsejű szedánról, mint a Skyline, amelyből a legendás Nissan GT-R fejlődött ki, vagy a jövőt formáló gépekről, beleértve a Nissan Delta Winget és a teljesen elektromos LEAF versenyautót, mi versenyzünk azzal, amit építünk, és meg is nyerjük a versenyt.

EZ A MI EVOLÚCIÓNK

1984 óta Nismo a Nissan hivatalos házi versenyrészlege. A 30 éve néhány bátor mérnök által alapított Nismo mára a szenvedély, a szakértelem és a Nissan teljesítménye csúcsának szinonimájává vált, nem beszélve a több évtizednyi dominanciáról a versenyekben. Minden alkalommal, amikor egy Nismo jelvényt lát, tudhatja, hogy az valami rendkívüli. A ragyogó mérnöki munka, a tagadhatatlan előny és a határtalan szenvedély kombinációja.

VERSENYTÁRS NÉLKÜL

Éljen a király! A németországi legendás Nürburgring versenypályán a Nissan GT-R-t királyoknak kijáró tisztelet övezi. De 2013. szeptember 30-án a Nissan GT-R Nismo nem csak megdöntötte a sorozatgyártású autók világrekordját, hanem egyenesen elsöpörte azt a 7:08.679 idejével.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink