×
NISSAN GT-R

Formaterv

NISSAN GT-R. A LEGENDA.

A LEGENDA ÉS A CSÚCSTECHNIKA TALÁLKOZÁSA

AGRESSZÍV STÍLUS

Míg a legendás hátsó lámpák egyértelműen azonosítják a GT-R-t, az új 20"-os könnyűfém keréktárcsáktól a lenyűgöző Katsura narancssárga fényezésig a GT-R kijelöli az utat az őt követő egyéb szuperautók számára.


ÚJRAGONDOLT ELSŐ RÉSZ

A nagyobb hűtőrácsnyílások jobb hűtést biztosítanak a fő elemek számára. Az újratervezett első lökhárító az első kerékjáratokba irányítja a levegőt a légellenállás csökkentése érdekében.

AZ OLDALSPOILEREK ÉS A C OSZLOP

A GT-R oldalspoilereinek átalakítása segít megakadályozni, hogy a levegő beáramoljon a jármű alá, így egyenletesebb leszorítóerő érhető el. A C oszlop melletti részt áttervezték a turbulencia csökkentése érdekében.

ÚJRAGONDOLT HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ

A GT-R hátsó lökhárítóját megtoldották oldalt, hogy a levegő gyorsabban áramoljon el a lökhárító végétől a forró kipufogógázok elvezetése és lehűtése érdekében.


GONDTALAN ÉLMÉNY

PRÉMIUMKATEGÓRIÁS BELTÉR

Az egész a GT-R egyetlen darabból szabott nappabőrrel borított műszerfalával kezdődik, amelyet kézzel vizsgáltak át a tökéletes színtónus megtalálásához és a legkisebb hibák kiszűréséhez. Minden, amit lát és megérint, ugyanezt a gondoskodást és részletek iránti elkötelezettséget mutatja, legyen szó a szakértők által sok éves gondtalan működéshez tervezett szellőzőnyílásokról, vagy egy olyan kapcsolóról, amelynek felülete enyhén barázdált a kellemesebb érintés érdekében.


FÉLANILIN BŐR BELSŐ

A középkonzol, az ajtópanelek és a váltó körüli választható bőrborítás kényelmes környezetet biztosít, a kézi varrás és a választható félanilin bőr az üléseken pedig élvezetet nyújt a kéznek és a szemnek egyaránt.

RECARO ÜLÉSEK

A Recaro első, bőr üléseket a nagy teljesítményhez tervezték. Ezek a párnázott sportülések a helyén tartják a sofőrt, míg a vezetőülés párnájának kivágásai teret biztosítanak a lábmozgáshoz. A vörös betétekkel ellátott fekete bőr felturbózza a belső teret.


LÉTFONTOSSÁGÚ KAPCSOLATTARTÁS

DIZÁJNRÉSZLETEK

Az információszerzés javításának köszönhetően arra koncentrálhat, ami a legfontosabb – a vezetés tiszta élvezetére.
*Az általános iparági gyakorlatnak megfelelően, a bőrülések egyes részei műbőrből készülhetnek. Ezen anyag használatával az ülés tartósságának a növelése a cél, mivel az alkalmazott műbőr ellenállóbb a karcolódással szemben, könnyebben tisztítható és nem ráncosodik az idő múlásával.

MINDEN EDDIGINÉL KÖNNYEBB KEZELÉS

A GT-R multi-touch kijelzőjéről kezelni lehet a legfontosabb funkciókat. A tárcsa forgatásával, illetve a tárcsát balra vagy jobbra nyomva, lépegethet a menükben és választhat a képernyőn.

A TELJESÍTMÉNY ARCA

A műszerfal motívumát fogaskerekek adják. A sebességmérő középen található, a nagyméretű fokozatjelző pedig a jobb felső sarokban, melyeket így a versenypályán is könnyen leolvashat a pilóta.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink