×
NISSAN GT-R

Jellemzők

NISSAN GT-R. A LEGENDA.

UTAZÁS GT-R SEBESSÉGGEL

A GÖRDÜLÉKENY ELÉRÉSNEK ÉS INFORMÁCIÓKNAK KÖSZÖNHETŐEN AZ IZGALMAK MÉG JOBBAN ÁTÉLHETŐEK.

A LEGFONTOSABB ADATOK EGY HELYEN

MULTIFUNKCIÓS KIJELZŐ

A GT-R teljesen újratervezett, nagyobb, 8"-os, kapacitív érintőképernyője minden szükséges információt megjelenít, beleértve a zenelejátszást, a navigációt és az öt testreszabható teljesítmény-képernyőt tartalmazó multifunkciós nézetet, amelyekkel a tetszése szerint rendezheti a legfontosabb információkat. A motor különböző teljesítménymutatói és hatékonysági paraméterei közül választhat, illetve követheti a kanyarodás, gyorsítás és fékezés során tapasztalható nehézségi gyorsulást.

CSAK EGY HÍVÁS

GOND NÉLKÜLI KAPCSOLÓDÁS

A GT-R-rel csak egy karnyújtásnyira van a világ az olyan fejlett technológiáknak köszönhetően, mint a Kijelzővezérlő, amellyel gyorsan elérheti a fontosabb szórakoztatási funkciókat, a navigációt és az egyedi Többfunkciós kijelzőt.
Tengerentúli modell megjelenítve

KIJELZŐVEZÉRLŐ

GT-R csak egy karnyújtásnyira van a világ az olyan fejlett technológiáknak köszönhetően, mint a Kijelzővezérlő, amellyel gyorsan elérheti a fontosabb szórakoztatási funkciókat, a navigációt és az egyedi multifunkciós kijelzőt.

TOLATÓKAMERA

Tolatáskor a jármű hátulján diszkréten elhelyezett tolatókamera segítségével láthatja, hogy mi van közvetlenül a jármű mögött. A rendszer tartalmaz egy kényelmes, széles látószögű 180º-os nézetet is a még jobb kilátás érdekében.

NISSAN INTELLIGENS KULCS

A Nissan Intelligens kulcs érzékeli, ha megközelíti a GT-R-t, és csak a kilincs gombját kell megnyomnia az központizár kinyitásához. Miután beült, csak nyomja meg az indítógombot, és már indulhat is.

NISSANCONNECT NAVIGÁCIÓVAL

A városokban helyiként közlekedhet. A navigációs funkciókkal kiegészített NissanConnect 8"-os kapacitív érintőképernyőt tartalmaz, amely 3D térképnézeteket kínál adott városokban, valamint hangfelismerést és tűéles új grafikát tartalmaz, illetve a hangutasításos útvonaltervekkel elnavigálja Önt a céljához.

KAPCSOLÓDÁS A LEGFONTOSABB DOLGOKHOZ

A GT-R Bluetooth telefonintegrációs rendszere a kormányon elhelyezett kezelőszervekkel aktiválható, így mindig kapcsolatban maradhat, bármerre is jár. A kiváló zenei élmény utazás közben történő biztosításához használhatja a DAB-rádiót, lejátszhat vezeték nélkül zenét, hallgathat CD-t, vagy kihasználhatja a USB- és külső bemenetei által nyújtott előnyöket.


DŐLJÖN HÁTRA, ÉS HALLGASSA 570 LE SZIMFÓNIÁJÁT

FEJLETT HANGRENDSZER

A fejlett zajcsökkentésnek és a hangjavításnak köszönhetően minden ülésben kiváló a hangélmény.

A RAJONGÓK KEDVÉÉRT, A KRITIKUSOK ELRIASZTÁSÁHOZ

A GT-R új, kézzel készített titánkipufogója nem csak egy műalkotás, de a gazdagabb, egzotikusabb hangzást is biztosít. Egy beltéri vezérlővel jelentősen csökkentheti a kipufogó hangerejét indításkor, ami ideális lakóövezetben.

AKTÍV ZAJSZÛRÉS (ANC)

Az új aktív zajszűrő technológia a tetőn található mikrofon segítségével azonosítja a nem kívánt alacsony frekvenciájú motorhangokat, és ellentétes fázisú hanghullámokkal semlegesíti őket. Az eredmény egy csendesebb vezetési élmény, amely nem nélkülözi a motor felpezsdítő hangjait.

AKTÍV HANGJAVÍTÁS (ASE)

Az utastér fejlett zajcsökkentésének köszönhetően az Aktív hangjavítási rendszer a Bose hangrendszer hangszóróinak használatával javítja az utastérbe bejövő motorhangot.

BOSE HANGRENDSZER

A GT-R-rel együtt fejlesztett 11 hangszórós Bose hangrendszer kettős mélynyomója a hátsó ülések között kapott helyet, így a csomagtartót hatalmas mélyhangfalként használja.


BIZTONSÁG

TÖKÉLETES MAGABIZTOSSÁG

A Nissan GT-R hatalmas ereje olyan biztonsági, vezetéstámogató és kényelmi szolgáltatásokkal párosul, amelyek a vezetés minden pillanatában magabiztosságot nyújtanak.

ELSŐ LÉGZSÁKOK

A Nissan fejlett légzsákrendszere kétfázisú elülső légzsákokat tartalmaz: érzékelők vannak a biztonsági övön, és külön érzékelő figyeli az ülésfoglaltságot. Az autó az ütközés súlyosságától és a biztonsági öv használatától függően fújja fel a kétfázisú légzsákokat.

OLDAL- ÉS FÜGGÖNYLÉGZSÁKOK

Az első ülésekbe beépített, oldalütközés elleni két légzsák Önnel együtt mozog, amikor beállítja az üléspozíciót. Fent a tetőbe épített függönylégzsákok védik az utasok fejét.

AUTOMATIKUS LED-FÉNYSZÓRÓ

Az automatikus LED-fényszóró szükség esetén fel- vagy lekapcsolva követi a külső fényviszonyokat, így Ön az útra koncentrálhat.

STABILITÁSI ÉS ÚTTARTÁSI TECHNOLÓGIÁK

A GT-R fejlett összkerékhajtása mindig és mindenhol magabiztosságot nyújt – és mind a négy keréknél szabályozza a teljesítményt. A hasonlóan fejlett Dinamikus Menetstabilizáló Rendszerrel együtt pedig Ön magabiztosan és az autót uralva vezethet.

KERÉKNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER

Ha az abroncsok nyomásáról van szó, a Keréknyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) köszönhetően nem kell tippelgetnie. A műszerfalon egy ikon jelzi, amikor az abroncsok nyomása nem megfelelő.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink