×
NISSAN ÚJ LEAF

Megtakarítások

100% ELEKTROMOS

HÚZZON HASZNOT A LEHETSÉGES MEGTAKARÍTÁSOKBÓL

TUDJA MEG, HOGY A KEVESEBB MIÉRT TÖBB


NÉZZE MEG, HOGYAN TUD SPÓROLNI, HA VÁLT

AZ ELEKTROMOS AUTÓ VEZETÉSÉNEK ELŐNYEI

Mosollyal az arcán vezessen el a benzinkutak mellett, töltsön kevesebb időt a szerelőnél és élvezze a szabadidejét. Nissan LEAF-jével a megtakarítások csak halmozódnak. Hogy mennyire, azt megtekintheti az alábbi kalkulátorban.

SZÁMOLJA KI MEGTAKARÍTÁSÁT

ELEKTROMOSAUTÓ-TÁMOGATÁS

KORMÁNYZATI TÁMOGATÁSOK

A kormányzat időről időre támogatásokat kínál az ultraalacsony kibocsátású járművek vásárlóinak. Ezek a támogatások az autó értékének egy bizonyos százalékát fedezik. Ezen felül a legtöbb városban ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a zöld rendszám, továbbá 0 Ft a regisztrációs adó illetve cégek egyéb adókedvezményekre jogosultak (cégautó adó, gépjármű adó, TAO stb).

KEVESEBB KOPÓ-FORGÓ ALKATRÉSZ, ALACSONYABB FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK

AZ ÜZEMANYAG ÁRÁN ELÉRT MEGTAKARÍTÁS CSAK A KEZDET

KEVESEBB SZERVÍZ ÉS ALACSONYABB KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK

Amellett, hogy soha többé nem kell üzemanyagért fizetnie, a karbantartási költségek is akár 40%-kal csökkennek. A 0 károsanyag kibocsátásnak köszönhetően nem lesz több motorolaj csere, beállítás vagy környezetvédelmi vizsgálat.


MIÉRT VÁLASSZON 100% ELEKTROMOS AUTÓT?

KÖLTSÖN KEVESEBBET, JUSSON MESSZEBBRE

Költsön kevesebbet, nyerjen többet. Válassza a Nissan LEAF-et és védje meg a bolygót, amin élünk, egy fenntarthatóbb jövő érdekében.

NISSAN LEAF. TÖBBSZÁZ MILLIÓ KILOMÉTEREN KIPRÓBÁLT ÉS TESZTELT TECHNOLÓGIA.

ELMENTÜNK A VÉGLETEKIG. ÉS MÉG ANNÁL IS TOVÁBB.

A LEAF a Nissan 50 éves elektromos autó kutatásának és fejlesztésének eredménye – az első családi méretű, teljesen elektromos autó, amely a NissanConnect technológiák teljes választékával fel van szerelve [1] [2] . Biztosak vagyunk benne, hogy felkészült a feladatra: a LEAF-et a legszigorúbb minőségi és tartóssági vizsgálatoknak vetettük alá, így biztos lehet benne, hogy teljesíti a mindennapi utak követelményeit, sőt, még annál is többet.

FEDEZZE FEL AZ INTELLIGENT MOBILITY-T!

A NISSAN ÍGÉRETE AZ ÜGYFELEKNEK

BIZTONSÁGÉRZET ALAPFELSZERELÉSKÉNT

A Nissan LEAF garanciának köszönhetően garantált a nyugalom és az elégedettség. Ez a mi ígéretünk.

8 ÉV / 160 000 KM NISSAN LEAF AKKUMULÁTORGARANCIA

Minden új Nissan LEAF-hez újautó-garancia jár, amely 36 hónap / 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) alapgaranciát tartalmaz. Emellett 60 hónap / 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) a hajtásláncra és elektromosjármű-rendszerre vonatkozó garancia és 96 hónap / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) garancia vonatkozik a tervezett akkumulátorkapacitásra

MI TARTOZIK AZ ELEKTROMOSAUTÓ-RENDSZERBE?

Magabiztosságunk nem csupán az akkumulátor jótállására terjed ki. Az elektromos autó (EV) rendszer többek között fedezi a motort, az inverter egységet, a járművezérlő egységet, a fordulatszám-csökkentő áttétet, a DC/DC konvertert, a fedélzeti töltőt, a fedélzeti töltő konnektorát és a töltőkábelt is.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   elérhetőségeink