×
NISSAN ÚJ LEAF

Intelligent mobility

100% ELEKTROMOS

ÉLJE ÁT A TELJESEN ELEKTROMOS ÉRZÉST

A Nissan Intelligent Mobility [1] még jobban összekapcsolja gépkocsijával, nagyobb magabiztosságot és jobb irányíthatóságot biztosít Önnek vezetés közben. Segít megismerni az Ön előtt álló utat és számíthat rá, amikor szüksége van rá. Minimalizálja a stresszt vezetés közben, így jobban koncentrálhat az utazásra. Tapasztalja meg a jövőt most!

FEDEZZEN FEL EGY TELJESEN ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYT!

ÖNNEK TÖBB JÁR!

A Nissan LEAF a vezetés egy új módját kínálja, ami annyira kényelmes és természetesnek tűnik, hogy el fog csodálkozni azon, miért nem váltott előbb elektromos meghajtásra.
147 LE / 110 KW MOTOR

LEAF

Folyamatosan 100%-os gyorsulás áll rendelkezésére. A Nissan LEAF megadja Önnek a teljesítményt, amire szüksége van.

214 LE / 160 KW MOTOR

LEAF e+

A Nissan LEAF e+ modellek maximálisra emelik a teljesítményt az új 160 kW-os, 214 LE motorral. Gyorsítson, előzzön könnyedén, és élvezze mindenkor az izgalmas autózás élményét!


E-PEDÁL

Gyorsítson, fékezzen és álljon meg teljesen – mindezt egyetlen pedállal. Természesen az autóba szereltünk fékpedált is, így Ön dönti el, hogy e-Pedállal vagy a megszokott módon autózik.

DINAMIKUS HALADÁS, MÉLY ÉS EGYENLETES SÚLYPONTELHELYEZÉS

A padlólap alá szerelt akkumlátor csomag az autó súlypontját lent és középen tartja, így az autó stabil és biztonságos.

INTELLIGENS VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

Ne engedje, hogy az utasok, a gyenge fényviszonyok vagy a rossz idő akadályozza a hátralátásban. Váltson a hagyományos tükör és a gépkocsi hátulján található kamera képe között a biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élmény érdekében.


ÉLVEZZE AZ UTAT A PROPILOTTAL!

Felejtse el a stresszes vezetést: A Nissan ProPILOT (2) ott áll Ön mögött. A napi vezetésben gombnyomásra átvesz Öntől néhány feladatot, például követi az elöl haladó járművet, megáll és ismét elindul a forgalom ritmusát követve, valamint a sáv közepén tartja az autót. Olyan, mint egy plusz szempár és egy segítő kéz, amely rendelkezésre áll, bármikor is van Önnek szüksége erre.

ÖN HELYETT GYORSÍT

tartja a sebességet

ÖN HELYETT FÉKEZ

megáll ha szükséges

ÖN HELYETT KORMÁNYOZ

a sávon belül tartja
ProPILOT Park Technology

New Nissan LEAF


A Nissan LEAF a Nissan Intelligent Mobility funkciók tárházát kínálja, amelyek beavatkozhatnak, hogy kisegítsék, ha valami váratlan történik. [1]

A VEZETÉST TÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK KÖZBELÉPNEK ÉS CSELEKSZENEK HA SZÜKSÉGESINTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉS, GYALOGOSFELISMERÉSSEL

A kinti világ figyelmetlen. Ez a rendszer segít Önnek a forgalomban és a zsúfolt városi utcákon, figyelemmel kísérve az Ön sebességét, valamint az elöl haladó jármű és az Ön járműve közötti távolságot. Figyelmezteti, ha lassítania kell és automatikusan fékez egy másik járművel vagy egy zebrán átkelő gyalogossal történő ütközés elkerülése vagy a becsapódás súlyosságának csökkentése érdekében. [1]
INTELLIGENS TEMPOMAT

Az intelligens tempomat egy állítható sebességet tart, fenntartva a távolságot az Ön járműve és az elöl haladó között. [1]
INTELLIGENS SÁVTARTÓ

Az intelligens sávtartó apró fékezéssel finoman visszatereli a gépkocsit, ha azt észleli, hogy Ön véletlenül elhagyta a saját sávját.[1]

A VEZETŐI TUDATOSSÁGOT SEGÍTŐ TECHNOLÓGIÁK SZEMMEL TARTJÁK A KÜLVILÁGOT

TÖBBET LÁT, TÖBBET ÉRZÉKEL

Akár parkol, akár úton van, a Nissan LEAF figyelemmel kíséri a környezetet. Ezért magabiztosabban, tudatosabban közlekedhet. [1]

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

Képzelje el, ha soha többé nem kellene tartania a padkázástól. A négy kamera egy virtuális, 360°-os felülnézeti képet hoz létre a Nissan LEAF-ről, amibe még besegítenek az osztott képernyős elülső, hátulsó és szegélyoldali közelnézetek, így még a legszűkebb helyekre is könnyű beállni. Még a járműhöz közeli mozgó tárgyakra is figyelmeztet.

HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER

A holttér-figyelő rendszer jelez Önnek, ha holtterében jármű bukkan fel, melyet nem biztos, hogy észrevenne, így magabiztosabb lehet sávváltás közben is.[1]
INTELLIGENS RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS FIGYELMEZTETÉS

Az intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés két járművel előre néz, figyelemmel kísérve az Ön sebességét és a távolságot. Ha hirtelen lassulást észlel, figyelmeztet a lassításra, így Ön finoman és biztonságosan fékezhet. [1]
HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELMEZTETÉS

A Nissan LEAF hátsó része körüli érzékelők figyelmeztetik Önt a bármelyik oldalról érkező járművekre. Ez olyan, mintha a tarkóján is szeme lenne.[1]
UDVARIAS, TUDATOS, ÉBER – JOBB AUTÓ MINDENKI SZÁMÁRA

A Nissan LEAF boldogabb, biztonságosabb hellyé teszi az utat, kezdve azzal, hogy ideiglenesen kikapcsolja a távolsági fényszórót szembejövő autók esetén, egészen addig, hogy tudatja Önnel, mikor kell pihenőt tartania.

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A Távolsági fényszóró asszisztens automatikusan bekapcsolja az országúti fényszórót, ha szükség van rá, és tompítottra kapcsol, ha másik járművet észlel, hogy elkerülje a szembejövők vakítását.

INTELLIGENS ÉBERSÉGFIGYELŐ

Az Intelligens éberségfigyelő folyamatosan figyeli a kormánymozdulatokat. Ha a rendszer úgy észleli, hogy Önnek pihenésre van szüksége, csengőszóval figyelmezteti és egy kávéspohár ikon jelenik meg a kijelzőjén. Ez mindent megváltoztathat.

KÖZLEKEDÉSI TÁBLA FELISMERÉS

Az intelligens közlekedési tábla felismerő funkció útközben észleli a közlekedési jelzéseket és megjeleníti a sebességkorlátozást a Nissan LEAF digitális információs kijelzőjén. Nincs több figyelmetlenségből adódó sebességtúllépés.


A DINAMIKUS VEZETÉSI TECHNOLÓGIÁK MÉG SIMÁBBÁ TESZIK ÚTJÁT

A Nissan LEAF olyan technológiákat használ, melyek kezelik az útegyenetlenségeket és kanyarokat, így minden utat simábbá, kényelmesebbé és pontosabbá tesznek. [1]
Az Intelligens menetszabályozás képes simábbá tenni az egyenetlen utakat. Észleli az egyenetlen útviszonyt, a rendszer automatikusan fékez, és módosítja a motornyomatékot az utastér dőlésének csökkentése érdekében.

Könnyedén veheti a kanyarokat. Az Intelligens nyomvonal-szabályozás felméri a helyzetet, és ha szükséges, külön-külön képes fékezni a kerekeket a jobb kanyarvételhez.

A visszagurulás-gátló asszisztens segít megakadályozni a jármű visszagurulását, amikor Ön egy lejtőn felfelé indul el. Fenntartja a fékrendszer nyomását, elegendő időt adva Önnek, hogy a lábát áthelyezze a fékpedálról a gázpedálra.

MARADJON KAPCSOLATBAN NISSAN LEAF-JÉVEL A NISSANCONNECT SZOLGÁLTATÁSOKKAL

A NissanConnect szolgáltatásokkal még nagyobb biztonságban és mindenről informálva érezheti magát autójában. Elérhetők infotainment és navigációs szolgáltatások, illetve egyéb biztonsági funkciók, mint a távoli járműfelügyelet, melyek mind a vezető további kényelmét szolgálják.

TUDJON MEG MÉG TÖBBET A NISSAN CONNECT SZOLGÁLTATÁSOKRÓL

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   elérhetőségeink