×
AZ ELKÖTELEZETTSÉGÜNK ÖN FELÉ

TAKATA LÉGZSÁK – VISSZAHÍVÁSI KAMPÁNY


TAKATA LÉGZSÁK: A PROBLÉMA LEÍRÁSA

A Takata, a Nissan alábbi modelljeihez légzsákot beszállító vállalat, arról értesítette a Nissant, hogy ezek a légzsákok idővel meghibásodhatnak. Baleset esetén a légzsákok olyan nagy erővel nyílhatnak ki, hogy a légzsákegység részei izzó fémdarabokat szórhatnak szét az utastérben. Ilyen esetben a fémdarabok súlyos sérülést okozhatnak Önnek és/vagy az utasának.

MI AZ ÖN TEENDŐJE?

Cselekedjen most. Ne késlekedjen. Ha még nem javíttatta meg a gépkocsiját, akkor lépjen kapcsolatba a Nissannal, és az alvázszáma alapján (VIN szám (járműazonosító szám))ellenőrizze, hogy a járműve érintett-e. Az érintett járművek és gyártási idejük listáját az alábbiakban láthatja.

További információk kizárólag a Nissan Note/Tiida járművekkel kapcsolatban: A Nissan megkezdte felvenni a kapcsolatot levélben az érintett tulajdonosokkal, hogy megszervezze az utaslégzsák felfújójának ingyenes cseréjét. A Nissan célja, hogy minden tulajdonosnak elküldje a levelet 2018 júliusáig. Kérjük, várja meg a levelet, mielőtt időpontot egyeztetne a márkakereskedőnél, hogy kicseréljék a légzsákot. Ha kérdései vannak a Nissan Note-tal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba a Nissannal a következő telefonszámon: 06-80-333-888TAKATA VIN-SZÁM-ELLENŐRZŐ (ALVÁZSZÁM)

Hol találom az alvázszámot?

Az alvázszám a szélvédő alsó sarkában, a vezetőoldali ajtó keretén vagy a szervizkönyvben található meg. A szám általában 17 karakterből áll.

ELLENŐRZÉS ITT


HOGYAN NYÚJT SEGÍTSÉGET A NISSAN AZ ÉRINTETT ÜGYFELEKNEK?

A Nissan normál visszahívási irányelvével összhangban:

  • kapcsolatba lépünk az összes olyan ügyfelünkkel, akikről naprakész kapcsolattartási adataink vannak;
  • vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Nissan márkakereskedéssel a járműve ingyenes megjavíttatásához

HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA A NISSANNAL AZ AUTÓJA ELLENŐRZÉSÉHEZ, VAGY HA KÉRDÉSEI VANNAK EZZEL A VISSZAHÍVÁSSAL KAPCSOLATBAN?

HÍVJA A +36 1 770 70 50 SZÁMOT

Kérdése van? Beszélni szeretne velünk a visszahívásról? Hívjon fel minket, és mi örömmel segítünk.

KÜLDJÖN E-MAILT

Küldjön e-mailt, ha további információkra van szüksége, és mi örömmel segítünk.

KÜLDJÖN E-MAILT