×
NISSAN JUKE Hybrid

TECHNOLÓGIA


TAPASZTALJA MEG AZ ÚJ GENERÁCIÓS VEZETÉS ÉLMÉNYÉT

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY


ÚJ NISSAN JUKE - NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

A Nissan Intelligent Mobility örökre megváltoztatja a vezetés élményét: a modern technológiák magabiztosabbá, izgalmasabbá teszik a mindennapi vezetést, ráadásul Ön még többféle módon maradhat kapcsolatban a környező világgal. A vezetés tudatosabbá válik, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá. Okostelefonja segítségével Ön zavartalan kapcsolatban lehet a saját és a környező világgal. Ez a vezetés jövője, ami már mindenki számára elérhető!

KÉPESSÉGEKET KITERJESZTŐ TECHNOLÓGIA

INTELLIGENS VEZETÉS

Élvezze mindennapi utazásait! A Nissan ProPILOT-tal a vezetéstámogató technológiáknak köszönhetően a jövő még intelligensebbé válik, megszűntetve ezzel az országúti forgalom okozta feszültséget. Bizonyos felszereltségeknél és sebességváltó típusoknál érhető el.*

ÖN HELYETT GYORSÍT

Vigyáz Önre, úgy szabályozva az autó sebességét, hogy mindig biztonságos követési távolságot tartson az Ön előtt haladó járműtől.

ÖN HELYETT FÉKEZ

Erős forgalomban a rendszer szükség esetén fékezéssel és gyorsítással tartja az autó helyét a sorban.

ÖN HELYETT KORMÁNYOZ

Az autót biztonságosan a sáv közepén tartja, ha túl közel menne a záróvonalhoz.VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

SEGÍT AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

Ön is ember. Jó ha néha számíthat egy kis segítségre. Az Új Nissan JUKE a Nissan Intelligent Mobility funkciók tárházát kínálja, amelyek szükség esetén az Ön biztonsága érdekében beavatkoznak a vezetésbe. Az Új Nissan JUKE vigyáz Önre.

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI ASSZISZTENS GYALOGOS- ÉS KERÉKPÁROS FELISMERÉSŐ FUNKCIÓVAL

Ez a fejlett vezetéstámogató funkció figyeli a sebességét és a követési távolságát, és figyelmezteti ha lassítania kell. Az Intelligens vészfékezési asszisztens automatikusan működteti a fékeket, hogy segítse a frontális ütközés elkerülését vagy súlyosságának csökkentését. Továbbá, amennyiben gyalogost észlel keresztirányban, vagy kerékpárost a sávjában, megállíthatja Önt.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

A sávtartó asszisztens észleli ha Ön átsodródik a záróvonalon és kormányrásegítéssel visszatereli biztonságosan a járművet a helyes sávba.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A Holttérfigyelő funkcióval felszerelt új Nissan JUKE figyelmezteti, ha egy jármű jelenik meg autója holtterében. Amennyiben Ön nem reagál a figyelmeztetésre, a Holttérfigyelő beavatkozási funkciója enyhe fékerőt alkalmaz, és visszatéríti saját sávjába.


FEDEZZEN FEL TOVÁBBI RÉSZLETEKET AZ ÚJ NISSAN JUKE-RÓL

A VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGÁK SZEMMEL TARTJÁK A KÜLVILÁGOT

LÁSSON ÉS ÉREZZEN TÖBBET MAGA KÖRÜL

Autók jelennek meg hirtelen Ön mögött vagy a holtterében haladnak? Bevásárlókocsik tűnnek fel a semmiből? Az Új Nissan JUKE számos funkcióval segíti Önt, amelyek észlelik az autója körüli mozgásokat, akár parkol vagy mozgásban van éppen.

PARKOLJON ÚGY, MINT A PROFIK

Parkoljon magabiztosan! Az Intelligens körkörös kamerarendszer megkönnyíti a parkolást a JUKE-ja virtuális, 360 fokos felülnézeti funkciójával. Választhat a megosztott képernyős első, hátsó vagy oldalsó közeli képek közül. Az Ön JUKE-ja figyelmezteti is Önt a kijelzőn, ha mozgó tárgyakat észlel a járműje közelében.

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELMEZTETÉS

Tolatás közben figyeli a JUKE-ja körüli környezetet és figyelmezteti, ha járművek közelítenek bármelyik irányból, megelőzve ezzel az ütközést.

INTELLIGENS RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS FIGYELMEZTETÉS

Az Intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a maximum két gépkocsi távolságban elöl haladó forgalmat, s lassításra figyelmezteti, ha úgy érzékeli Ön nem tartja be a biztonságos követési távolságot.


INTELLIGENS. INTUITÍV. TÁJÉKOZOTT.

TECHNOLÓGIA, AMELY TÖRŐDIK A RÉSZLETEKKEL

Az Új Nissan JUKE segít szemmel tartani a forgalmat: legyen szó akár a távolsági fényszórók automatikus tompításáról, a közúti sebességkorlátozó táblák felismeréséről – vagy akár a fék megfelelő használatáról – a JUKE törődik Önnel és vezetőtársaival.

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A Távolsági fényszóró asszisztens segít, hogy a fényerő ne zavarja a szembejövő, illetve az Ön előtt haladó jármű vezetőjét. Automatikusan tompítja a fényerőt, amikor járművet észlel maga előtt, majd visszakapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szüksége van rájuk.

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

A közúti jelzéseket felismerő rendszer folyamatosan tájékoztatja Önt az adott útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokról.

INTELLIGENS FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER

Ideje szünetet tartani? Az intelligens fáradtságérzékelő rendszer elemzi vezetési stílusát és ha úgy észleli kezd fáradttá vállni és szünetre van szüksége, hallható és látható jelzéssel figyelmeztet a megállásra.

A DINAMIKUS VEZETÉSI TECHNOLÓGIÁK KEZELIK AZ ÚTEGYENETLENSÉGEKET ÉS KANYAROKAT

VEZESSEN ÚGY, MINT A PROFIK


LEGYEN ÚRRÁ A NAPI INGÁZÁSI FESZÜLTSÉGEKEN

A hatékony teljesítmény lehetővé teszi, hogy gyorsan besoroljon, miközben a precíz kormányozhatóság révén pontosan oda irányítja a JUKE-ját, ahova akarja. A modern Intelligens nyomvonal felügyelet a háttérben dolgozik, hogy segítsen a tökéletes kanyarvezetésben. A fejlett számítógépes formatervezés eredménye az a merev alváz, amely tökéletes alapot biztosít a sportos felfüggesztésnek.


INTELLIGENS NYOMVONAL SZABÁLYOZÁS

Vegye lazán a kanyarokat! Az Intelligens nyomvonal szabályozás követi a járműve helyzetét és szükség szerint egyenként lefékezi a kerekeket, hogy segítse Önt a kormányzásban a kanyarodás során.

INTELLIGENS MENETSZABÁLYOZÁS

Az Intelligens menetszabályozás automatikusan működésbe hozza a fékeket és szabályozza a motor nyomatékát, hogy enyhítse az útegyenetlenségek okozta kellemetlen hatásokat.

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ ASSZISZTENS

A Visszagurulás-gátló asszisztens segít meggátolni a hátragurulást emelkedőn. Fékerőt alkalmaz néhány másodpercre, ezzel elegendő időt adva Önnek, hogy a fékpedálról a gázpedálra váltson.


MARADJON KAPCSOLATBAN A KÜLVILÁGGAL: HALLGASSA KEDVENC ZENÉIT, KAPCSOLÓDJON A NAVIGÁCIÓHOZ ÉS ÉLVEZZE OKOSTELEFONJA KEDVENC FUNKCIÓIT