×
NISSAN ÚJ QASHQAI 2022

SEGÉDRENDSZEREK


Vezetéstámogató és biztonsági technológiák

Technológia, amely minden vezetést könnyebbé, magabiztosabbá tesz, és kisegíti Önt, ha szükséges.

Élvezze a vezetést a ProPILOT-tal, a Navi-Linkkel!

PROPILOT NAVI-LINKKEL¹

Mostantól kevesebb stresszel és több zennel autózhat. A ProPILOT² a Navi-linkkel nemcsak segít Önnek betartani a követési távolságot és a sáv közepén maradni, hanem a beépített TomTom® térképeket használva a rendszer képes előre látni a kanyarokat, kereszteződéseket, lehajtókat és ennek megfelelően módosítani a sebességet, a simább haladás érdekében. Még az Ön által beállított sebességet is módosíthatja a közlekedési tábláknak megfelelően.

Minél rövidebb ideig fordítja el tekintetét, annál jobb!

10.8’’-OS SZÉLVÉDŐRE VETÍTETT HEAD-UP DISPLAY (HUD)³

Látja, amit szeretne, anélkül, hogy levenné szemét az útról. Testre is szabhatja a Qashqai head-up kijelzőjét, hogy mutassa a sebességet, például a közlekedési táblákat, a navigációt vagy az infotainment adatait.

Innovációk az előtérben

12.3”-OS TELJES TFT KIJELZŐ

A Qashqai 12,3"-os testre szabható kijelzője számos választási lehetőséget kínál. Jelenítsen meg térképeket! Adjon hozzá menüket! Helyezze el az információkat ott, ahol nem lehet nem észre venni! A japán Kiriko üveg által ihletett háttérrel pedig még stílusos is.

Műszaki megoldások egész sora vigyáz Önre.

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK

Már belépő szinttől minden Qashqai fejlett technológiákkal rendelkezik, hogy megvédje Önt és gondoskodjon biztonságáról. Az ötcsillagos Euro NCAP minősítéssel pedig valóban magabiztosan vezethet.

Intelligens vészfékezési rendszer kereszteződés-asszisztenssel, gyalogos és kerékpáros felismeréssel

Ha egy gépkocsival való ütközés, ill. gyalogos vagy kerékpáros elütésének veszélye fenyeget, a rendszer képes azt felismerni és teljes megállásig fékezni az autót.¹

Intelligens, ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer

Az Intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a gépkocsi előtti forgalmat, maximum két gépkocsi távolságban, és, ha Ön előtt hirtelen lassítást észlel, figyelmezteti a lassításra.¹

Intelligens sávelhagyási asszisztens

Az intelligens sávelhagyási asszisztens finoman visszatereli a sávba, ha azt észleli, hogy Ön véletlenül elhagyná azt.¹

Automatikus tolatási vészfékezési rendszer, gyalogosfelismeréssel

Tolasson magabiztosan! Ha a rendszer álló akadályt észlel gépkocsija mögött, automatikusan fékezhet az ütközés elkerülése érdekében.¹

Központi légzsák

A megszokott biztonsági alapokon túl, a Qashqai rendelkezik egy légzsákkal, amely bizonyos típusú ütközéseknél a gépkocsiban ülők között fúvódik fel, csökkentve fejük ütközésének lehetőségét.


¹ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt! ² A ProPILOT csak a járművek egy részénél érhető el. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását. ³ A head-up kijelző egység egy kényelmes szolgáltatás, amely fontos információkat jelenít meg a szélvédőn, így szemmel tarthatja azokat, miközben teljes figyelmét az útra fordítja Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre. (felár ellenében).