×

Rólunk írták

sajtószoba

Az autószerelők Michelin-csillagja

Az autószerelők Michelin-csillagja

Olyan autót vegyél, amihez van jó szerelőd - tartja az ősi dakota közmondás. De mitől jó egy autószerelő?

bővebben...

Elektromos és hibridhajtású járművekről - önkéntes és önkormányzati tűzoltóknak

Elektromos és hibridhajtású járművekről - önkéntes és önkormányzati tűzoltóknak

Önkormányzati tűzoltóságok és önkéntes tűzoltó egyesületek parancsnokai, képviselői részére tartottak szakmai napot november ötödikén a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. A résztvevők részletes tájékoztatást kaptak az elektromos és hibrid járművekről: az előadók a műszaki jellemzők mellett az ilyen hajtású gépkocsikban rejlő veszélyekről, az alkalmazott technikai megoldásokról, illetve a műszaki mentés speciális fogásairól beszéltek.

bővebben...

Ilyen egy valódi villanyautó szerviz

Ilyen egy valódi villanyautó szerviz

Hagyományos autószerelő műhelyben már szinte mindenki megfordult élete során. Na de hogy néz ki egy villanyautó szerviz? Mitől más, jobb, vagy különlegesebb a többinél?

bővebben...

25 éves, dögös vörös japán

Ha valaki vonzódik az öregebb autókhoz, de szeretne garantáltan megkímélt, karbantartott példányt szerezni magának, akkor bölcs dolog megnézni pár leszerelt tűzoltóautót.

bővebben ...

Ez már biztos!

Új autót vásárolna és beszámíttatná a régit?

Ilyen még nem volt kis hazánkban!

A Nissan Centrumban, a márka egyik legújabb magyarországi kereskedésében, Nismo Corner épült. A látogatók egybehangzó véleménye szerint, amolyan versenyrészleg szentély. A Nissan Motorsport fejlesztéseivel megvadított modelleken kívül mindenféle kiegészítőt vásárolhatnak az érdeklődők a XI. kerület, Vizsla utca 1-3. szám alatt található bázison. Tóth Krisztián értékesítési vezető amondó: az utcai gépekbe pakolt versenytechnikával megsokszorozódik a vezetési élmény.

Nézhető a szervízelés

Vége a sumákolásnak, olyan márkakereskedés nyílik a fővárosban, ahol az ügyfelek online végigkövethetik a saját autójuk szervízelését.

Tiszta műhely rendes ház

Hazánkban, ha valaki meghallja azt a szót, hogy márkaszerviz, némi bizonytalanság keríti hatalmába. Valóban elvégzik a kért javításokat a szakemberek? Tényleg beleteszik a felszámolt alkatrészeket az autóba? Biztos, hogy az összes motorolajat beleöntik, vagy csak a felét, hogy a többit megtarthassák? Mind-mind olyan kérdés, amelyek mifelénk – sajnos – jogosan vetődnek fel.

Vevőbarát Nissan centrum nyílik

Magyarország egyik legnagyobb Nissan márkakereskedése nyílik februárban Budapesten, amelynek a MEGKÜLÖNBÖZTETETT ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁS a mottója. Többek között hosszabb nyitva tartás, legnagyobb új autó készlet, használt autók garanciával, elektromos töltőpont és a kameráknak köszönhetően a szervizelést akár otthonról is online végigkövethető szolgáltatás – a Nissan Centrum (nissancentrum.hu) tényleg mást nyújt az eddig megszokottaktól.