×

Nissan Centrum - Használt autó Garancia

Autóvásárlás mellékhatások nélkül!

A GONDTALAN VEZETÉS ÉLMÉNYE

A használt autók vásárlása bizalmi kérdés. Kereskedője ezért nem köt kompromisszumokat. Járművét alaposan megvizsgálják
és professzionálisan felkészítik. Mindamellett a gondos törődés ellenére is előfordulhat, hogy gépjárműve meghibásodik.
Hogy a váratlan javítási költségek miatt ne kerüljön nehéz helyzetbe, egy nagyszerű ajánlatot kínálunk Önnek:
a NISSAN CENTRUM Használtautó Garancia használt autókra vonatkozó garanciája megbízható védelmet nyújt a pénzügyi meglepetésekkel szemben. Igényelje most!

ÉRTÉKES ELŐNYÖK:

  • átfogó védelem a javítási költségek ellen
  • tervezhető költségek és biztonság
  • európai szintű érvényesség 
  • járműve értékének növekedése 
  • garanciális esetben nincs előleg fizetési kötelezettség

GYORS ÉS RUGALMAS ÜGYINTÉZÉS

Mit tegyen, ha garanciális eset lép fel? Rendkívül egyszerű: Belföldön egyszerűen csak javíttassa meg a meghibásodást kárt kereskedőjénél – ahol minden mást szívesen elintéznek Önnek. Az elszámolás közvetlenül a NISSAN CENTRUM Használtautó Garancia szolgáltója, a CarGarantie és az Ön autószalonja között történik – gyorsan és egyszerűen. Kereskedője túl messze esik a meghibásodás helyétől? Ez sem probléma! Ön bejelenti a káreseményt a CarGarantie ügyfélszolgálatán, és ezt követően autómárkája minden szerződéses szervizében elvégeztetheti a javítást – Európa teljes területén.

Az áttekintés megmutatja, hogy garanciája mely alkatrészekre terjed ki1:

  MOTOR: Tömítőgyűrűház; a motor olajkörében lévő összes belső alkatrész; motorolajhűtő; motorblokk; vezérmű-tengelyház; olajnyomás-kapcsoló; olajszűrőház; olajszint-érzékelő; olajteknő; lendkerék/hajtótárcsa fogaskoszorúval; vezérműszíjfeszítőgörgő; vezérműlánc fedél; vezérműszíj; vezérmű vezetőgörgő; szelepszár szimering; hengerfej; hengerfejtömítés.
     
  KÈZI ÈS AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ: Hajtótárcsa; nyomatékváltó/Wandler; sebességváltó olajhűtő; sebességváltóház; a kézi és az automata sebességváltó belső alkatrészei; kuplung munkahenger (pedálnál); kuplung munkahenger (kinyomócsapágynál); az automata sebességváltó elektronikus vezérlőegysége (ECU); az automatizált sebességváltó vezérlőegysége.
     
  DIFFERENCIÁLMŰ/OSZTÒMŰ: Karima; differenciálház/ osztóműház; a differenciálmű/osztómű összes belső alkatrésze.
     
  ERŐÁTVITEL: Féltengely; féltengelycsukló; kerékfordulatszám-érzékelő (kipörgésgátló); nyomástároló (kipörgésgátló); hidraulikus egység (kipörgésgátló); kardántengely; hidraulikus szivattyú (kipörgésgátló); kardántengely-csapágy; vezérlőegység (kipörgésgátló).
     
  ÜZEMANYAGELLÁTÓ RENDSZER: Befecskendező szivattyú; a motorvezérlés elektronikus alkatrészei; nagynyomású szivattyú; tüzelőanyag-szivattyú; turbó-feltöltő; előszállító szivattyú.
     
  ELEKTROMOS BERENDEZÈS: A befecskendező rendszer elektromos vezetékei; a gyújtásrendszer elektronikus alkatrészei; indításgátló antenna; izzítórelé/vezérlőegység; gyújtókábel.
     
  KIPUFOGÓ RENDSZER: A károsanyag kibocsátást csökkentő rendszer elektronikus alkatrészei.

A garancia a fentieket kiegészítve az alábbi alkatrészcsoportokat (felsorolt alkatrészek) is magában foglalhatja (Hibrid vagy elektromos modellek esetén!):

  HIBRID MEGHAJTÀS: A hibrid hajtás elektromos vízpumpája; a hibrid hajtás villanymotorjai; a hibrid gépjármű akkumulátorának elektronikus vezérlőegysége; fedélzeti hálózati plug-in töltő (a töltőkábel nélkül); a hibrid hajtás generátora; a hibrid hajtás sebességváltója/hajtóműve; magasfeszültségű egyenáramú transzformátor; magasfeszültségű kábelek; hibrid akkumulátor hűtő; a hibrid hajtás teljesítményelektronikája; hibrid akkumulátor hűtőventilátora; transzformátor; a hibrid hajtás vezérlőegysége; hibrid rendszer invertere; 12V-os egyenáramú transzformátor.
     
  ELEKTROMOS MEGHAJTÀS: Elektromos hőforrás az utastérfűtéshez; elektromos fékrásegítő; elektromos klímakompresszor; a hajtás villanymotorjai; a gépjárműbe beépített hálózati töltő (a töltőkábel nélkül); magasfeszültségű kábelköteg; a hajtás akkumulátorának hűtőventilátora; a hajtás teljesítményelektronikája; a fedélzeti rendszerek transzformátora; a hajtás akkumulátorának vezérlőegysége; a fedélzeti rendszerek invertere.

1 A CG Car-Garantie Versicherungs-AG feltételei szerint (OK50)


NEM ÉRHETIK MEGLEPETÉSEK!

Garanciális esetben a NISSAN CENTRUM Használtautó Garancia magától értetődően akkor is megtéríti a teljes anyagárat és munkadíjat, ha járműve többszörösen meghibásodik. Ezért Önnek csupán 30 000 HUF (bruttó) önrészt kell vállalnia javításonként.
A meghibásodásonkénti maximálisan téríthető összeg 600 000 HUF. További információkért forduljon autószalonjához.
Tipp: Ahhoz, hogy javítási költségei fedezve legyenek, be kell tartania a gyártó által előírt ápolási és karbantartási intervallumokat. Egyeztessen kereskedőjével, aki szívesen elvégzi Önnek ezeket a munkákat.

GARANCIA A SZAKÉRTŐTŐL

A NISSAN CENTRUM Használtautó Garancia szolgáltató partnere a CG Car-Garantie Versicherungs-AG több mint 44 éve Európa vezető- és legtapasztaltabb garanciaspecialistái közé tartozik. Szinte minden neves gyártó/importőr, továbbá minden márka min tegy 23 000 hivatalos autószalonja működik együtt a CarGarantie-val.
Garanciális esetekben a NISSAN CENTRUM Használt- autó Garancia és kereskedője gondoskodik a gyors és zökkenőmentes ügyintézésről.

DÍJKIMUTATÁS

  66 KW/ 90 LE-ig 67 KW/ 91 LE-től
92 KW/ 125 LE-ig
93 KW/ 126 LE-től
146 KW/ 199 LE-ig
147 KW/ 200 LE-től*
6 Hónap 50 400 HUF 68 400 HUF 86 400 HUF 133 200 HUF
12 Hónap 78 000 HUF 104 400 HUF 133 200 HUF 212 400 HUF
         
  Felár a fenti díjakra a 2,8 t feletti gépjárművek részére
 6 Hónap     15 000 HUF
 12 Hónap     30 000 HUF

A díjak tartalmazzák a törvényileg előírt biztosítási adót.
50 % felárat számítunk fel a fenti díjakra, azokra a gépjárművekre, melyeket utólag szereltek fel alternatív üzemanyagként folyékony gázzal (LPG) ill. földgázzal (CNG).
10 % felárat számítunk fel a fenti díjakra, azokra a gépjárművekre, amelyek hibrid meghajtással rendelkeznek.
10 % felárat számítunk fel a fenti díjakra, azokra a gépjárművekre, amelyek elektromos meghajtással rendelkeznek.


AUTÓSZALONJA SZÍVESEN TÁJÉKOZTATJA ÖNT:

Nissan Centrum NISCAR KFT.
1112 Budapest, Vizsla utca 1-3.
Tel.: +36 1 770 70 50

NYITVA TARTÁS:
Szerviz:
Hétfő-Péntek: 07.00 – 18.00 óra

Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08.00 – 18.00 óra
Szombat: 09.00 – 14.00 óra

A nyomdai hibákért felelõsséget nem vállalunk, valamint az esetleges változtatások jogát fenntartjuk.