×

MEGÉRKEZETT A NISSAN TOWNSTAR EVALIA – A CSALÁD HÉTSZEMÉLYES KEDVENCE!

Blog

Ez a benzines vagy teljesen elektromos családi egyterű egy pillanat alatt kényelmes hétülésessé alakul át. Többé nem kell küzdeni a gyerekekkel a zsúfolt járműben; ez a sokoldalú kisbusz forradalmasítani fogja a napi közlekedést, a bevásárlást és a hétvégi kirándulásokat is.

A Townstar Evalia nemcsak embereket szállít – mindent elszállít! A focicsapatot és a felszerelésüket is el kéne vinni? Semmi gond. Mi a helyzet egy bútor mozgatásával? Könnyedén megoldható. A kivehető hátsó üléseknek köszönhetően ez a kisbusz akár 3750 liter rakodóteret is kínál, így minden kihívás könnyen kezelhetővé válik.

Benzines hajtáslánc magabiztos gyorsulással és elegendő teljesítménnyel rendelkezik a meredek emelkedők leküzdéséhez még teljesen megpakolva is, a vadonatúj Nissan Townstar hatékony benzinmotorja végig támogatni fog. Élvezd a 130LE teljesítményt és a kedvező 6,7-7,2l/100km kombinált üzemanyagfogyasztást, köszönhetően a 6 sebességes kézi sebességváltónak, amely ECO üzemmóddal felszerelt, a hatékonyság érdekében.

Az elektromos változat 45 kWh-s akkumulátora akár 285 km hatótávot is biztosíthat, így a Townstar Evalia-val nem kell állandóan töltőállomást keresni. Az otthoni töltés egyszerű a 22 kW-os váltóáramú töltési támogatásnak köszönhetően. A Nissan szerint mindössze 90 perc alatt feltölthető 15%-ról 80%-ra egy háztartási AC töltővel.

Amíg úton vagy, az Evalia gyors töltési képességeinek köszönhetően alig több mint fél óra alatt újra elindulhatsz, tökéletes a spontán kirándulásokhoz. A 122 lóerős elektromos motor nem dönt sebességi rekordokat, de mindennapi használatra bőven elegendő teljesítményt nyújt.
De ez a kisbusz nem csak a praktikumról szól. Okos funkciók, mint a széles tolóajtók és a rendkívül csendes kabin, nyugalmat hoznak még a legkaotikusabb iskolai útvonalakon is. A biztonság sem maradt ki: a Townstar Evalia a legújabb vezetősegítő technológiákkal van felszerelve, mint például holttér-figyelmeztetés, vészfékezés, sávasszisztens, álmosság-figyelmeztetés, 360 fokos kamera és guminyomás-ellenőrző rendszer.

A Townstar Evalia bőséges belső méretekkel és praktikus kialakítással rendelkezik, amely alkalmazkodik az állandóan változó igényeidhez. És mint minden Nissannál, egy átfogó, 160 000 km-es garanciával és egy 8 éves akkumulátorgaranciával érkezik, hogy hosszú éveken át gondtalan kalandokat élhess át.

Fedezd fel ezt a 7 személyes családi autót a Nissan Centrumban!