×

Az első vadonatúj Nissan Micra rendelés átadásra került

Blog

Budapest (2017.06.02.) – Átadásra került az első Nissan Micra rendelés Magyarországon, a Nissan Centrum telephelyén. A új Micra első tulajdonosa Holly András és felesége Ladányi Beáta lett. A pár 0.9 literes benzines turbómotorú Tekna felszereltségű modellt választott fegyverszürke színben. Emellett élt mind a külső, mind a belső személyre szabás lehetőségével, mindkét esetben az Energy Narancsvörös színnel formálta saját stílusára a vadonatúj Micrát. Az autóhoz a rendelhető extrák közül Beáta és férje a Téli és a Biztonsági csomagot, LED-es fényszórókat, intelligens 360 fokos parkolókamerát, 17”-os könnyűfém keréktárcsákat Energy Narancsvörös betétekkel választottak.

Beáta és férje egy 2008-as évjáratú harmadik generációs Nissan Micrát cserélt le az új modellre. Hűek maradtak a márkához és a típushoz is, mivel az elmúlt években nagyon elégedettek voltak az autóval. A párnak a teszt héten nyílt lehetősége az új modell kipróbálására és egyből bele is szerettek. Az általuk választott vadonatúj Nissan Micra így nagyban hasonlít az általuk kipróbált tesztautóra.

Beáta elmondta: „Meggyőző volt számunkra a beltér, ami a nagyobb kategóriás autókat megszégyenítő minőséggel és kialakítással rendelkezik, valamint a külső innovatív és markáns formaterv is megfogott minket. Pontosan ilyen új autóra vágytunk.”

Az átadás után a kereskedés felvette újra a kapcsolatot az első magyarországi Micra tulajdonosaival, hogy megtudják mennyire elégedettek az új autójukkal. A pár elmondása szerint az új Micra pontosan olyan, mint várták. Elégedettek mind a külső, mind a belső kialakítással és az autó teljesítménye is pontosan olyan mint várták.

2017. áprilisától volt lehetőség rendelni az ötödik generációs vadonatúj Micrát, melyet a Nissan az alapoktól kezdve gondolt újra. Az autó markáns megjelenését tízféle kifinomult és életteli külső szín teszi egyedivé. Az egyéb külső és belső egyedi kiegészítőkkel összesen 125 különböző variáció alakítható ki, így az új Micrát mindenki könnyen a saját stílusára formálhatja, ahogyan azt Beáta és családja is tette.