A Nissan Centrum a világ legjobb Nissan kereskedései között

Blog

A Nissan Global Award a legmagasabb szintű kitüntetés, amelyet Nissan kereskedés kaphat a világon. A Nissan márka japán központja, a Nissan Motor Company Ltd. azoknak a kereskedéseknek adományozza ezt a díjat, melyek a legjobb piaci részesedést érik el saját területükön, a legkiválóbbak az ügyfélkiszolgálásban és a legelkötelezettebbek a márka iránt.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Nissan Centrum 2019-ben egyike lett a világon annak a szűk elitnek, akik ezt a rangos elismerést megkapták a Nissan Motor Ltd-től!

Hogy minek köszönhetjük ezt a hatalmas sikert? Számunkra a legnagyobb érték ügyfeleink hosszú távú elégedettsége. Hiszünk abban, hogy olyan szintű szolgáltatást nyújtsunk a vásárlóinknak, amelyet mi magunk is elvárunk.

Szakértő és elkötelezett csapatunk nap mint nap keményen dolgozik azért, hogy minden ügyfelünk az igényei szerinti kiszolgálást kapja az új autó vásárlás vagy a szerviz szolgáltatások terén.

És hogy mit jelent a Nissan Global Award kitüntetés ügyfeleink számára? Jöjjön el hozzánk, és tapasztalja meg Ön is a különbséget! Amire számíthat: barátságos és modern légkör, ügyfélközpontúság, teljes modellválaszték az elektromos autóktól a sportautókig, profi segítség az igényeinek megfelelő választásban, tesztvezetés, személyre szabott pénzügyi megoldások, csereautó, elektromos töltő és még sorolhatnánk.

Jöjjön el hozzánk Ön is, és vásároljon Nissant a legjobb Nissan kereskedéstől!

Nissan Centrum – nálunk a minőség vezet!