NISSAN MICRA

Micra

városi autó, plusz lendülettel

városi autó, plusz lendülettel

MICRA

Sötét piros
Kezdő listaár
2 885 000 Ft
Aktuális ajánlatok
0.00 THM*
24 042 Ft
Finanszírozási kalkulátor

SZÜLETETT NAGYVÁROSI AUTÓ

TEGYEN MARADANDÓ BENYOMÁST


MICRA-MENEDZSMENT

TECHNOLÓGIA EGY KOPPINTÁSRA

Az okos technológiáknak (NissanConnect, Bluetooth, Nissan Intelligens kulcs) köszönhetően Nissan Micrája magabiztos nagyvárosi autó lesz.

KULCS NÉLKÜL

A Nissan Micra anélkül nyitható vagy indítható, hogy elő kellene vennie a kulcsait a zsebéből vagy a táskájából. A Tekna felszereltségben foglalt Intelligens kulcs segítségével csak megnyomja a kilincsen lévő gombot, és ki is old a központi zár. Beülve pedig a Stop/Start gombot megnyomva már indulhat is.

ZENÉT KÉREK!

Csatlakoztassa mobiltelefonját vagy MP3-lejátszóját az USB-csatlakozóhoz, és a lejátszási listát a hangrendszer érintőképernyőjéről kezelheti; a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően pedig összegubancolódó vezetékek nélkül játszhat le zenét.

NISSANCONNECT

Kiismerheti magát az utcákon, elérheti kedvenc alkalmazásait, lejátszhatja kedvenc zenéit, illetve hallgathatja az internetes rádióadást. A NissanConnect legújabb generációja könnyedén kommunikál az okostelefonjával, és tartalmassá teszi az utazást.


KÖNNYED ÉS MOZGÉKONY

IRÁNYÍTHATÓSÁG

Gyors reakcióképessége és kis fordulási íve miatt a Nissan Micraval valódi élmény a városban való közlekedés. Az Acenta felszereltségtől választható Parkolóhelymérő rendszer (PSM) és a hátsó parkolóradarok segítségével bárhová leparkolhat.

TÉRÉRZÉKELÉS

Többé nem kell találgatnia, hogy vajon befér-e valahová. A parkolóradarok elvégzik a számításokat, és hangjelzést adnak, ha túl közel ért a háta mögött lévő járműhöz.

PARKOLÓHELYMÉRŐ RENDSZER

Befér vagy sem? Az intelligens Parkolóhelymérő rendszer elárulja. A parkolássegítő rendszer egyetlen gombnyomásra felméri a kiválasztott parkolóhely méretét, és megmondja, hogy az elegendő-e. Csak hajtson oda, nyomja meg a Parkolóhelymérő kapcsolóját, kezdjen irányjelezni és a rendszer „OK” vagy „Nem ajánlott” jelzést ad.


GAZDASÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT

FEJLETT MOTORTECHNOLÓGIA

A Nissan Micra feltöltés nélküli vagy töltőkompresszoros motorral kapható. A 98 lóerős DIG-S kompresszoros erőforrás egyszerre biztosít nagoybb teljesítményt, alacsonyabb CO₂-kibocsátást és még hatékonyabb üzemanyag-fogyasztást – a Stop/Start rendszer pedig tovább csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

KOMPRESSZOROS MOTOR

A Nissan Micra 1,2 literes DIG-S motorja könnyű, háromhengeres, a megszokott turbófeltöltős kivitellel ellentétben töltőkompresszorral szerelt, és a dízelmotorok gazdaságossága a benzinmotorok azonnalisága párosul benne.

STOP/START RENDSZER

A DIG-S motor alaptartozékának számító Stop/Start rendszerrel üzemanyagot takaríthat meg. Amikor például megáll egy piros lámpánál, a motor kikapcsol, így nem fogyaszt feleslegesen üzemanyagot. Amint a kuplungra lép – vagy CVT váltós autókban a fék felengedésével – a motor újraindul. Pofonegyszerű – és környezetbarát.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján: www.nkh.hu

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink