Munkatársaink

Cégvezetés

Tóth Balázs

Tóth Balázs

cégvezető

E-mail cím: toth.balazs@nissancentrum.hu

Sales részleg

Tóth Krisztián

Tóth Krisztián

értékesítési vezető

E-mail cím: toth.krisztian@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-97-10
Értékesítési vezető. Az értékesítő csapat vezetője, másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Gépjármű értékesítőként, korábbi munkahelyén többszörösen az év értékesítőjeként bizonyította rátermettségét és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásába vetett hitét. Felkészült technikai tudása és termékismerete hozzájárul a magas színvonalú ügyfél élmény eléréséhez.
Temesi Almacht Zsuzsanna

Temesi Almacht Zsuzsanna

Értékesítési asszisztens

E-mail cím: temesi.almacht.zsuzsanna@nissancentrum.hu
Telefon: 70/421-43-08
Ő a kreatív, pontos, gyors problémamegoldó háttér a teljes értékesítési csapat számára, aki munkájával és személyével kiváló munkakörnyezetet teremt kollégái számára.
Bozó Tamás

Bozó Tamás

ügyfélkapcsolati tanácsadó, flottaértékesítő

E-mail cím: bozo.tamas@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-97-11
Gépjármű értékesítési tanácsadó. Diplomája megszerzését követően a Nissan értékesítési hálózatában helyezkedett el, így a komoly szakmai tudása és tapasztalata mellett a munkáját a márkahűség is jellemzi. Kiváló kapcsolatteremtő képessége és megbízhatósága, ügyfélcentrikussága alapján kapott helyet a Nissan Centrum szigorú mércével felállított csapatában. Magyarul és angolul beszél.
Burger Attila

Burger Attila

Gépjármű értékesítési tanácsadó, használtautó értékesítő

E-mail cím: burger.attila@nissancentrum.hu
Telefon: 70/421-38-50
Gazdasági területen megszerzett diplomája után tanulmányait a kereskedelem területén kamatoztatta több mint egy évtizede foglalkozik corporate értékesítéssel. Kiváló kapcsolatteremtő megbízhatósága, pontos munkája teszi őt, a vállalati klienseink partnerévé. Magyarul és angolul beszél.
Juhász Ferenc

Juhász Ferenc

Gépjármű értékesítési tanácsadó

E-mail cím: juhasz.ferenc@nissancentrum.hu
Telefon: 70/639-63-64
Gépjármű értékesítési tanácsadó. Csapatunk legfiatalabb tagja, aki Gazdasági Főiskolai tanulmányai mellett pályakezdőként kezdte nálunk munkáját. Rátermettségét és ügyfélcentrikus hozzáállását már most bizonyítja csapatunkban, és a szolgáltatás területén megfogalmazott szigorú elvárásinkat már most felülmúlja. Magyarul és angolul beszél.

Asszisztencia

Gallus Gábor

Gallus Gábor

gépjárműpark ügyintéző

E-mail cím: gallus.gabor@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-97-13
Gépjárműpark ügyintéző. Gyors és precíz munkája biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb élvezhessék új autójuk kényelmét. Az autó értékesítés hátországa, az ügyfél elégedettség egy nem látható, de nélkülözhetetlen eleme.
Ganda Ferenc

Ganda Ferenc

Garanciális ügyintéző

E-mail cím: ganda.ferenc@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-96-18
Szalay Gabriella

Szalay Gabriella

hitel és biztosítási ügyintéző

E-mail cím: szalay.gabriella@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-97-12
Lízing és biztosítási ügyintéző: Csapatunk egyik alappillére, aki több mint egy évtizedes tanácsadói múlttal rendelkezik, a lízing és a biztosítási ügyletek minden csínját-bínját ismeri. Így tudjuk ügyfeleink számára mindig, az igényeiknek legmegfelelőbb, személyre szabott konstrukciót biztosítani.
Vajda Péter

Vajda Péter

TELEPHELY ÜZEMELTETŐ

Telephely üzemeltető. Az egyik legsokoldalúbb munkatársunk. Tevékenysége biztosítja telephelyünk teljes működését. Ő és munkatársai keze munkája nyomán rendezett, tiszta környezetben, biztos technikai háttérrel fogadhatjuk partnereinket.
Katona Zoltán

Katona Zoltán

raktárvezető

E-mail cím: katona.zoltan@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-96-27
Raktárvezető, alkatrész-értékesítési tanácsadó. Közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből több mint egy évtizedet Nissan alkatrészével kezelésével, értékesítésével töltött. Hatalmas szakmai tapasztalata, termékismerete, precizitása szolgálója szervízünk munkáját és járul hozzá vásárlóink magas színvonalú kiszolgálásához.
Kovács Tamás

Kovács Tamás

Autóalkatrész technikus

E-mail cím: kovacs.tamas@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-9689
Hádinger-Hidasi Márk

Hádinger-Hidasi Márk

raktárkezelő és anyagbeszerző munkatárs

E-mail cím: mark.hadinger-hidasi@sandlander.com

Pénzügy

Gulyás Nikoletta

Gulyás Nikoletta

pénzügyi vezető

E-mail cím: gulyas.nikoletta@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-96-97
Mérlegképes könyvelő, gazdasági szakember, pénzügyi vezető. Kimagasló tapasztalattal rendelkezik járműipari gazdasági vezetőként. Irányítja és kontrollálja a cég pénzügyi folyamatait. Biztos háttér a különböző üzletágak és részegységek számára.
Vincze Karolina

Vincze Karolina

Pénzügyi munkatárs

E-mail cím: vincze.karolina@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-9619
Váradi Csilla

Váradi Csilla

Pénzügyi munkatárs

Gépjármű javítás

Tamás János

Tamás János

szervizvezető

E-mail cím: tamas.janos@nissancentrum.hu
Telefon: 70/674-90-92
Szerviz vezető. Irányítja és összefogja a műhely munkáját. Kiváló kapcsolatteremtő és ügyfélkezelő képessége, hatalmas szakmai tapasztalata mozgatórugója szerviztevékenységünknek. Naprakész és pontos információval rendelkezik a Nissan teljes modellpalettáját érintő kérdésekben. Ő az az irányító ember, aki a csapat tagjaként is példamutatóan helyt áll.
Mészáros Róbert

Mészáros Róbert

szerviz tanácsadó

E-mail cím: meszaros.robert@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-96-23
Munkafelvevő, ügyfélszolgálati tanácsadó. Közel másfél évtizedes, a Nissan márkánál eltöltött szakmai, ügyfélszolgálai tapasztalata biztos hátteret és hatékony kapcsolattartást tesz lehetővé ügyfeleink számára. Átlátja az általa képviselt műhely teljes tevékenységét, élvezi a háttérben dolgozó munkatársak teljes bizalmát. Ügyfélcentrikus, pontos és gyors tagja a csapatunknak.
Osváth Zsolt

Osváth Zsolt

SZERVIZ TANÁCSADÓ

E-mail cím: osvath.zsolt@nissancentrum.hu
Telefon: 70/418-96-26
Gépjármű üzemi technikus végzettségével 2001 óta autók szervizelésével foglalkozik. Munkája során a karosszéria és biztosítások ügyintézésére specializálódott. Ennek köszönhetően remek kárszakértő vált belőle. Megbízható és precíz a munkavégzésben.
Csikán Gábor

Csikán Gábor

autószerelő

Jelentős tapasztalattal rendelkező autószerelő. Több mint egy évtizede dolgozik a Nissan markánál, ahol a Nissan szupersport autójától (GT-R) a konszern prémium márkájáig (Infiniti) teljes szakismeretre tett szert. A korszerű technika szerteágazó tudást igényel, így a mechanikai munkálatoktól az összetett elektronikai rendszerekig bezárólag minden felmerülő probléma megoldásában helytáll.
Székely Levente

Székely Levente

autószerelő

Autószerelő mester, autó villamossági szerelő. Profi szakember, aki teljes körűen helyt áll a mai korszerű járművek adta szakmai kihívásokban, az elektromos autó javítástól a bonyolult elektronikai rendszereken át a már klasszikusnak tekinthető mechanikai hibafeltárásig. Gyors, pontos és megbízható munkája szakmája egyik legjobbjává teszik.
Újvári Péter

Újvári Péter

autószerelő

Autószerelő mester. 2004 óta a Nissan és az Infiniti márka szakmai hátterét erősíti, a GT-R mesterszerelője. A brand elektromos járműveiről teljes körű képesítéssel rendelkezik, munkájában ösztönzik az új kihívások, nem ismer lehetetlent. Saját és csapata közös szakmai sikerének éli meg a műhely által nyújtott minőségi szolgáltatást.
Csernyánszki József

Csernyánszki József

Autószerelő

Halász György

Halász György

Autószerelő

Bugár Tamás

Bugár Tamás

GÉPJÁRMŰ FÉNYEZŐ

Autófényező mester, karosszéria lakatos. Két rendkívül bonyolult szakmai területen megszerzett több évtizedes tapasztalata a legkorszerűbb szakmai képzéseken alapuló tudása járul hozzá ahhoz, műhelyünkből a korábbi sérüléseiket hátra hagyó, a legmagasabb minőségi színvonalon megjavított autók guruljanak ki. Igazi csapatjátékos, szabadidejében önkéntes tűzoltóként segíti közösségét.
Budai Miklós

Budai Miklós

Autófényező

Autófényező mester. Közel három évtizedes szakmai tapasztalattal, teljeskörű, naprakész technológiai ismerettel rendelkezik. Munkája a legmagasabb minőségi igényeket is kielégít. A fényező részleg egyik alapköve, aki szívesen segíti és támogatja tapasztalataival munkatársait.
Csábi András

Csábi András

Autófényező

Vörös István

Vörös István

KAROSSZÉRIA LAKATOS

Karosszérialakatos mester. Több mint három évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a balesetes, korrodált autók javításában, illetve veterán autók restaurálásában. A korszerű alumínium karosszéria elemek megmunkálása is a rutinfeladatai közé tartozik, képzi és támogatja fiatalabb munkatársait. Minősített heggesztő, aki harmadik szakmájában, a fényezésben is jelentős, minőségi tapasztalatokat szerzett.
László Norbert

László Norbert

Karosszéria lakatos

Márton János

Márton János

GÉPJÁRMŰKOZMETIKUS

Gépjármű kozmetikus. Munkájában megszerzett egy évtizedes szakmai tapasztalata igényes, maximalista hozzáállása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink a javítási folyamat végére megtisztuló autójukkal, elégedetten gondoljanak vissza márkakereskedésünkre.
Pataki Dávid

Pataki Dávid

Autómosó