TULAJDONOSOKNAK / SZOLGÁLTATÁSOK

NISSAN GARANCIA

ÚJ JÁRMŰVEKRE ADOTT GARANCIA ÉS KITERJESZTETT GARANCIA

ÚJ JÁRMŰVEKRE ADOTT GARANCIA

NISSAN GARANCIA

Üdvözöljük az új járművekre adott garancia oldalán. Szeretjük a járműveinket. A sajátjával alighanem Ön is így van, és szeretné azt biztonságban tudni. Ennek érdekében a Nissan személyautókra 3 év vagy 100 000 km*, a kishaszongépjárművekre** 5 év vagy 160 000 km* teljes körű gyártói garanciát biztosít (*amelyik hamarabb bekövetkezik).

További védelemként, a teljes körű gyártói garanciához tartozó személyautók esetén hároméves, kishaszongépjárművek esetén ötéves festés garanciát, illetve 12 éves korrózió garanciát kínálunk (hat év NT400 esetén).

Ezen felül minden Nissan alkatrészre és tartozékra egy vagy két éves (a termék típusától függően), a megtett kilométerektől független garancia vonatkozik. Így még könnyebb lesz megőrizni a jármű eredeti állapotát.

A fent felsorolt feltételek nem minden esetben érvényesek, ezért kérjük, mindenképpen olvassa el a járműhöz mellékelt garanciafüzetet és az abban vezetett karbantartási nyilvántartást vagy keresse fel márkakereskedőjét.


KITERJESZTETT GARANCIA

A 3 évre vagy 100 ezer megtett kilométerre szóló alapgarancia hosszabb időre vagy több megtett kilométerre való kiterjesztésével még tovább élvezheti Nissan autója előnyeit.

TELJES KÖRŰ KÖLTSÉGVETÉS-ELLENŐRZÉS

A Nissan kiterjesztett garanciájának megvásárlásával a gyártói garancia lejárta után sem kell izgulnia, mivel a garancia megvédi az előre nem látható műszaki vagy elektromos meghibásodások költségeitől.

A jármű korától és a & megtett kilométerek számától függően egyéb feltételek & is érvényesek

A Nissan Kiterjesztett Garancia a Nissan International Insurance Ltd. által nyújtott biztosítási termék, a biztosítás pontos feltételeiről érdeklődjön a Márkakereskedéseinkben.

RUGALMASSÁG

A kiterjesztett járműgarancia többféle időtartamra és megtett kilométerre köthető. Kiterjesztett garancia a gyártói alapgarancia lejárta előtt bármikor köthető. Sőt, meglévő kiterjesztett garanciáját idő, illetve kilométer alapon egyaránt tovább bővítheti. A részletekért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez.

MINŐSÉG

A Nissan kiterjesztett garanciájával biztos lehet benne, hogy javítás esetén kizárólag Nissan alkatrészeket használunk, és szakképzett szerelőink megadják autójának a szükséges törődést.


HOZZÁADOTT ÉRTÉK

TELJES KÖRŰ KÖLTSÉGVETÉS-ELLENŐRZÉS

A garanciaszerződés a járműre szól, tehát átruházható. Ha úgy dönt, hogy eladja autóját, a szerencsés új tulajdonos ugyanazt a nyugalmat élvezheti.

Következő lépése

*Kishaszongépjárművekre 5 év vagy 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik (az e-NV200 modell kivételével).

Korlátlan kilométerszám a fényezésre, az eredeti Nissan alkatrészekre és tartozékokra, országúti segélyszolgálat, valamint átrozsdásodás elleni garancia.
Bővebb információ a Nissan garanciafüzetben olvasható.

Az e-NV200 esetében: A Garanciafüzet és Szervizkönyv 3.1. pontjában meghatározott új gépjármű garancia meghosszabbításra kerül 5 évre (a garancia kezdő időpontjától) vagy 100 000 km-re, amelyik hamarabb bekövetkezik. A karosszéria elemeire és a festésre a 4. és 5. évben nem vonatkozik a garancia. A garancia feltételei és a kivételek a Garanciafüzetben rögzítettek szerint irányadók. A további részleteként kérjük tekintse meg a Kiterjesztett Garancia Szerződési Feltételeit. A fentiektől eltekintve valamennyi, a Garanciafüzet és Szervizkönyvben meghatározott feltétel változatlanul irányadó. A Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, amelyet a Nissan Insurance Ltd nyújt.