×
Tulajdonosoknak

KIEMELT SZOLGÁLTATÁSAINK


MARADJ OTTHON, ADD A KOCSID


TISZTELT ÜGYFELEINK!

Márkaszervizhálózatunk - a koronavírushoz kapcsolódó kormányrendelettel összhangban – részben eltérő nyitva tartással és kibővített szolgáltatásokkal továbbra is várja Önöket, különös figyelmet fordítva a fertőtlenítésre, kollégáink és ügyfeleink egészségének biztosítására. Most lehetőségük van egy olyan időszakban elvégeztetni esedékes, vagy akár korábban elhalasztott szervizműveleteiket, mikor autójukat nem, vagy csak nagyon keveset használják: ezáltal könnyebben nélkülözhetők a felülvizsgálatok/javítások elvégzésének ideje alatt. Az alábbi összefoglaló leírás és táblázat tartalmazza, hogy milyen szolgáltatásaink érhetők el és melyik telephelyünkön tudja igénybe venni azokat.

Hozom-viszem szolgáltatás

Otthonról is könnyen intézheti autója szervizeltetését, hiszen kollégáink az előre leegyeztetett időpontban és helyszínen megfelelő védőfelszerelésben (gumikesztyűben és maszkban) veszik át az autóját, illetve a váltóra, az ülésre, valamint a kormányra védőhuzatot helyeznek autója visszaadásáig.

Külső-belső tisztítás

Gépjárművének tisztasága kívül-belül egyaránt fontos, ezúttal nem csak esztétikai szempontból: a jelen helyzetben kiemelt fontosságú, hogy minden lehetséges fertőzésveszélyt minimalizáljunk.

Ózonkezelés

Utastértisztítás ózongenerátorral. Az utóbbi évek leginkább használt és javasolt utastér-fertőtlenítő eszköze az ózongenerátor (mentőautók fertőtlenítésére is ilyen típusú szerkezetet használnak). NISSAN márkaszervizeink már régóta végzik az ózonos tisztítást, ám a vírus-helyzet különösen indokolja az eljárás alkalmazását. Ózongenerátoros kezelés után javasoljuk a pollenszűrők cseréjét. Amennyiben autójához elérhető, kérje a prémiumkategóriás gyári NISSAN pollenszűrőt!

Karbantartás

A tervszerű karbantartásokat javasolt időben, a megfelelő időszak és futásteljesítmény bekövetkeztekor elvégezni. Szervizeink rendelkeznek a megfelelő alkatrészekkel, folyadékokkal a műveletek elvégzésére, illetve alkatrészellátásuk folyamatosan biztosított; így akár a hozom-viszem szolgáltatás igénybevételével, akár anélkül állunk szíves rendelkezésükre.

Karosszéria-javítás

Mikor, ha nem most, amikor a legkisebb kellemetlenséggel tudja nélkülözni gépkocsiját a csökkent utazási igények miatt. Javasoljuk, hogy vegye igénybe karosszéria-műhelyeinket, legyen szó kisebb, vagy akár nagyobb karosszéria-javításról (biztosító bevonásával zajló káresemények javítása esetén is).

Mechanikai nagyjavítás

A karbantartási műveletekhez képest nagyobb időráfordítást igénylő, motor, vagy váltó javításokat is célszerű most elvégeztetni. Keresse márkaszervizünket időpont- és feladat-egyeztetés miatt! Amennyiben a gépkocsi mozgásképtelen, kérje a márkaszerviz javaslatát az autó elszállítására vonatkozóan.

Műszaki vizsga

Bár a kormányrendelet kitér a műszaki vizsgák elhalasztásának lehetőségére, érdemes azzal a helyzettel számolni, hogy amint helyreáll a napi életmenet, a megnövekedett igények miatt kapacitás problémák léphetnek fel a műszaki vizsgákkal kapcsolatosan. A lenti táblázat tartalmazza, hogy mely telephelyeinken van lehetőség jelenleg is műszaki vizsga felkészítésre és műszaki vizsgáztatásra. Amennyiben már lejárt a műszaki vizsgája vagy a közeljövőben esedékes a lejárat, kérjük ne halogassa a vizsgáztatást, forduljon bizalommal munkafelvevő kollégáinkhoz!


FIZETÉS

Jelen helyzetben a készpénzfizetés minimalizálását javasoljuk és az érintésmentes fizetés érdekében a banki átutalást preferáljuk. A fizetéssel kapcsolatos kérdésekről, igényeiről egyeztessen munkafelvevő kollégáinkkal!