×
NISSAN ÚJ X-TRAIL

MÉRETEK ÉS MOTOROK

CSALÁDI KALANDOK A MAXIMUMRA PÖRGETVE

NISSAN X-TRAIL MÉRETEK: KÜLSŐ ÉS BELSŐ

A - TELJES HOSSZ

4690 MM

A - TENGELYTÁV

2705 MM

C - TELJES SZÉLESSÉG

1820 MM
(2060 MM TÜKRÖKKEL EGYÜTT)

D - TELJES MAGASSÁG

1710 MM
(1740 MM TETŐSÍNEKKEL EGYÜTT)


CSOMAGTÉR TÉRFOGATA 565 L
(5 ÜLÉSES VÁLTOZAT)

CSOMAGTÉR TÉRFOGATA 445 L
(7 ÜLÉSES VÁLTOZAT)

980 MM

A – 5 ÜLÉS CSOMAGTÉR MAX. SZÉLESSÉG

1080 MM

A – 7 ÜLÉS CSOMAGTÉR MAX. SZÉLESSÉG

1996 L

MAXIMÁLIS LEHAJTOTT ÜLÉSEKKEL – VDA


NISSAN X-TRAIL: AZ 5 VAGY 7 ÜLÉSES VÁLTOZATBAN ELÉRHETŐ SUV CSALÁDOKRA TERVEZVE

VEZESSEN KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A vadonatúj X-Trail meghajtását egy továbbfejlesztett 150 lóerős dízelmotor és egy 160 lóerős benzinmotor biztosítja, amely jobb üzemanyag-fogyasztást, alacsonyabb CO2-kibocsátást és nagyobb teljesítményt nyújt. A motor a Nissan automatikus start/stop rendszerével is fel van szerelve, amely üzemanyag-megtakarítás érdekében leállítja a motort, ha az ideiglenesen nincs használatban – mint például közlekedési lámpáknál –, majd zökkenőmentesen és gyorsan újraindítja azt, amikor az autó elindul. A Nissan motorok egyben a legjobb vontatási teljesítményt is biztosítják az X-Trail számára.


VÁLASSZA X-TRAIL AUTÓJÁT KÉZI VAGY AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓVAL++

Egy hatékony, tágas SUV modellt keres, amelyet öröm vezetni? Külső aerodinamikai jellemzőivel és szinte fokozatmentes Xtronic automata sebességváltójával az X-Trail az az autó, amit Ön mindig is keresett.

KÉZI VÁLTÓ

A 6 fokozatú kézi sebességváltóval az Ön kezében van az irányítás. A legújabb sebességváltó-technológia biztosítja a gyors és pontos váltást, kisebb fordulatszám-eséssel zökkenőmentesen reagálva.

AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A Nissan X-Trail kétféle automata sebességváltóval kapható:

  • A rögzített áttételek megszüntetésével a CVT folyamatos erőátvitelt biztosít, és most már „eco” üzemmódot is kínál.
  • A korábban csak a Nissan GT-R szuperautójában kapható DCT azonnali erőátvitel-változást és hatékonyságot biztosít a sportos érzés kedvelőinek.


SZERETNÉ LÁTNI A NISSAN X-TRAIL BELSŐ TERÉT?

INTUITÍV ÖSSZKERÉKHAJTÁS

AZONNAL ALKALMAZKODIK MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

A Nissan X-Trail egy szempillantásnál is gyorsabban képes alkalmazkodni a változó körülményekhez. Kérjen intelligens összkerékhajtást új X-Trail autójába, és jöhet eső vagy hóvihar, a rendszer automatikusan azokra a kerekekre irányítja a teljesítményt, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az intelligens összkerékhajtás azt is biztosítja, hogy az X-Trail minden körülmények között lenyűgöző vontatási teljesítményt nyújtson.

INTELLIGENS 4X4

A Nissan X-Trail egy szempillantásnál is gyorsabban képes alkalmazkodni a változó körülményekhez. Kérjen intelligens összkerékhajtást új X-Trail autójába, és jöhet eső vagy hóvihar, a rendszer automatikusan azokra a kerekekre irányítja a teljesítményt, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az intelligens összkerékhajtás azt is biztosítja, hogy az X-Trail minden körülmények között lenyűgöző vontatási teljesítményt nyújtson.A Nissan X-Trail intelligens All-Mode 4x4 módjával olyan rendszert kap, amely közúton és terepen is kiválóan elboldogul. A maximális hatékonyság érdekében választhatja az állandó négykerékhajtást is. A 2WD zár és a 4WD zár használatával rögzítheti az Önnek legmegfelelőbb módot, és élvezheti a vezetést. Az Auto Mode folyamatosan figyeli a környezeti viszonyokat, és kiegyensúlyozza a teljesítményt az első és hátsó kerekek között.

ZIP

Az intelligens négykerékhajtás mind az első, mind a hátsó kerekekhez teljesítményt irányít, hogy a gyorsulás kezdettől fogva jobb legyen.

SIP

Amint az autó elérte a megfelelő sebességet, a rendszer az összes teljesítményt az első kerekekre irányítja, ami nagyobb hatékonyságot eredményez.

GRIP

Csúszós körülmények között és szűk fordulókban az intelligens AWD elölről hátra csoportosítja át az optimális teljesítményt.

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak. A fogyasztási adatok a 2004/3/EK irányelvvel összhangban laboratóriumi tesztekből származnak, és céljuk a járművek összehasonlítása, ezért előfordulhat, hogy nem a valós vezetési körülmények között tapasztalható értékeket tükrözik. A hivatalos eredményeket az opcionális felszereltség, a karbantartás, a vezetési stílus, valamint az út- és időjárási viszonyok befolyásolhatják. **A Nissan technológiákkal kapcsolatos szerződési feltételeket ide kattintva érheti el.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink