NISSAN ÚJ NAVARA

Teljesítmény

erős, mint mindig. többre képes, mint valaha.

TELJESÍTMÉNY

ÚJ NISSAN NAVARA

SIKERRE TERVEZVE - ÚTON ÉS TEREPEN EGYARÁNT

KEDVEZŐ FOGYASZTÁS A DUPLATURBÓ TELJESÍTMÉNYÉVEL

ERŐ ÉS HATÉKONYSÁG

A szegmens legjobb üzemanyag-fogyasztása

A már több millió kilométeren bizonyított 2.3 literes turbódízel motor egyesíti az erőt és a fejlett üzemanyag-takarékosságot, akár egy nehéz terhet vontat, vagy terepen autózik.

Az új Navara kétféle motorral kapható: 160 lóerős turbó- és 190 lóerős duplaturbós dízelmotorral, akár 450 Nm nyomatékkal. Nagyobb teljesítmény, kevesebb üzemanyag: 6,3 l/100 km fogyasztás és a 167 g/km CO₂-kibocsátás.


ERŐÁTVITEL

SEBESSÉGFOKOZAT MINDEN FELDATHOZ

Az új Navara kétféle korszerű sebességváltóművel választható: 6 fokozatú manuális vagy 7 fokozatú automata váltóval.

AHÁNY FOKOZATRA CSAK SZÜKSÉGE VAN...

A 7 fokozatú automata sebességváltóval hatékonyabb az autózás és nagyobb az autó feletti kontroll. Választhatja a kézi üzemmódot is a megfelelő sebesség kiválasztására, ha igazán nagy húzóerőre van szüksége vagy egy meredek emelkedőt kell legyőznie.

VÁLTSON!

Azoknak, akik szeretnek maguk váltani, az összkerékmeghajtású új Navara elérhető 6 sebességes kéziváltóval is. Az első sebességi fokozat biztosítja a maximális alsó nyomatékot, míg a legmagasabb sebességi fokozat kiváló üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé nyílt úton.

VÁLTÁS MENET KÖZBEN

A vezetési üzemmódot menet közben, egy kapcsoló elfordításával válthatja. A maximális hatékonyság érdekében országutakon használja mindig a kétkerék-meghajtást. Kapcsolható összkerékhajtás 3 üzemmóddal: - 4WD High üzemmód a könnyebb terepekre - 4WD Low üzemmód a nehezebb terepeken, homokban, hóban, mély sárban való használatra - 2WD az aszfaltozott utakra

ELEKTRONIKUS, RÉSZLEGESEN ÖNZÁRÓ DIFFERENCIÁLMŰ (ELSD)

Az eLSD azt a kereket fékezi vagy ad neki nagyobb nyomatékot, amelyiken a legnagyobb a tapadás. A dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC) része.

PÁRATLAN TEREPKÉPESSÉGEK

Néha az összekerékmeghajtás sem elég. Az új Navara elektronikusan zárolható hátsó differenciálművel rendelkezik, amely azonos erőt közvetít a két hátsó keréknek, így megnöveli a tapadást az előrehaladás érdekében.

HEGYEN, VÖLGYÖN KÖNNYEDÉN

Az emelkedőkön való induláskor a visszagurulás-gátló akadályozza meg a hátragurulást. Megtartja a féket, amíg Ön átteszi a lábát a fékpedálról a gázpedálra.

FOLYAMATOS HALADÁS

A legmeredekebb lejtőn való lefelé haladás sem gond az új Navarának. A lejtmenet-vezérlés állandó sebességet és féknyomást tart, hogy biztonságosan elérje minden lejtő alját.


MINDENRE KÉSZ

KEMÉNY MUNKA, VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS

1 tonnás terhelhetőségével az új Nissan Navara bármilyen feladatra készen áll.
NE HAGYJON OTTHON SEMMIT

VONTASSON KEDVÉRE!

Maximális vontatható tömeg: 3,5 tonna
Akár munkához, akár szórakozáshoz használja az új Nissan Navarát, a 3,5 tonnás, kategóriaelső vonatási-kapacitása mindig rendelkezésre áll. Soha többé nem kell semmit hátrahagynia.


STRAPABÍRÓ ALVÁZ

MASSZÍV SZERKEZET

Teljes egészében zártszelvényből készült létravázával az új Navara egyike a Nissan valaha gyártott legerősebb járműveinek. A legintenzívebb mindennapi használatot is bírja.

A TITOK AZ ALVÁZBAN REJLIK

Az új Nissan Navara alváza teljes egészében zártszelvényből készült létraváz – különlegesen erős, magas szakítószilárdságú acél részekkel. A megnövelt szerkezeti merevség figyelemreméltó teljesítményt nyújt úton és terepen egyaránt, így Ön valóban kihasználhatja az új ötlengőkaros hátsó felfüggesztés előnyeit.

ÖT LENGŐKAR - JOBB TENGELYPOZÍCIÓ

A kifinomult dupla-keresztlengőkaros első felfüggesztés és a többlengőkaros, tekercsrugós hátsó felfüggesztés kényelmesebb utazást biztosít és javítja a szállítási körülményeket. Az ötlengőkaros rendszer jobb tengelypozíciót és sportosabb kezelhetőséget jelent.