NISSAN ÚJ NAVARA

Funkciók

erős, mint mindig. többre képes, mint valaha.

NISSANCONNECT

A VILÁG EGYETLEN ÉRINTÉSRE VAN

A NissanConnecttel minden utazásán Önnel lesznek kedvenc zenéi, közösségi hálózata és egyéb tartalmai. Kezelje okostelefonját az autó 7"-os érintőképernyőjének használatával.

ZENEHALLGATÁSHOZ TERVEZVE

Hallgathat, amit csak szeretne, akár USB-porton keresztül, külső bemenetről vagy internetrádióról. Csatlakoztassa MP3-lejátszóját, és vezérelje az autó hangrendszeréről. Okostelefonját Bluetooth-szal is kihangosíthatja, ha telefonálna vagy zenét szeretne lejátszani.

DIGITÁLIS VILÁG

A NissanConnect kihangosító rendszere az Ön okostelefonja és az érintőképernyő segítségével biztosítja, hogy Ön mindig kapcsolatban maradhasson a digitális világgal. Az alkalmazásokkal zenét játszhat le, használhatja a közösségi oldalakat és magabiztosan navigálhat, bárhol is jár.

JÁRJA A SAJÁT ÚTJÁT

Az új Nissan Navara fejlett navigációs rendszere nem csak a helyes irányt mutatja Önnek. Továbbfejlesztett hangfelismerő rendszerének, valós idejű, az éttermeket, szállodákat, üzemanyagtöltő-állomásokat is tartalmazó közlekedési információknak és frissítéseknek köszönhetően minden információt megad Önnek ahhoz, hogy utazása valódi élmény legyen.


INTELLIGENS NAVARA

KÉNYELEM ÉS TECHNOLÓGIA

A beépített kényelmi technológiának köszönhetően Ön az útra figyelhet, kapcsolatban maradhat a világgal és biztonságban érezheti magát. Intelligens és felhasználóbarát.

ÖN IRÁNYÍT

Válasszon zenét, fogadja telefonhívásait, váltson az információs képernyők között és állítsa be a sebességtartó automatikát a bőr bevonatú kormánykeréken.

FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGE VAN, PONT ÖN ELŐTT

Bármit is szeretne tudni, a vezetéstámogató kijelzőn mindig friss információt lát.

INTELLIGENS KULCS

Az Intelligens kulcsot elő sem kell vennie a táskájából vagy zsebéből, hogy kinyissa az autót vagy elindítsa a motort.


VÁLTSON NÉZŐPONTOT

KEMÉNY ÉS KIFINOMULT

Az új Navara felülírja mindazt, amit eddig a pick-upokról gondolt. A többlengőkaros hátsó felfüggesztés tekercsrugókkal, a kétzónás automata légkondicionáló és a „Zéró gravitációs” vezetőülés olyan kényelmet biztosítanak, ami messze meghaladja a pick-upokkal kapcsolatos elvárásait.

AZ ŰRKORSZAK KÉNYELME

A vezető és az utasoldali ülések kialakítását az űrhajósok súlytalanság állapotában felvett testhelyzete ihlette. A gerincet támasztó háttámla támasztékot nyújt Önnek a medencétől a mellkasig, míg a párnázás az Ön egyedi alakjának megfelelő formát veszi fel. Az ülések hihetetlenül kényelmesek, csökkentik a fáradtságot.

ATÖKÉLETES KÖRNYEZET

Az automatikus hőmérsékletszabályozású, kétzónás légkondicionáló rendszer lehetővé teszi, hogy Ön és utasa külön-külön szabályozzák a hőmérsékletet.

HŰS FUVALLAT ELÖL-HÁTUL

A duplakabinos és az extrakabinos modellek hátsó légkondicionáló szellőzőinek köszönhetően a hátul ülő utasok is kellemes körülmények között utazhatnak.

TÖKÉLETES KILÁTÁS HÁTRA IS

Az automatikusan sötétedő visszapillantó tükör csökkenti a hátulról érkező vakító fények erősségét. A tolatókamera megmutatja Önnek, hogy mi van közvetlenül a jármű mögött.

ENGEDJE BE A KÜLVILÁGOT

A négy elektromos ablakot és a napfénytetőt a vezetőülésből tudja irányítani.

TÖBBLENGŐKAROS HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS

A duplakabinos új Navara az első az európai 1 tonnás pick-upok szegmensében, ahol többlengőkaros, tekercsrugós hátsó felfüggesztést alkalmaznak. Nagyobb kényelmet, nagyobb teherbírást és könnyebb irányíthatóságot biztosít a hagyományos laprugós változatokhoz képest. A nagyobb kényelemnek köszönhetően ez a jármű nem egy durva munkaeszköz, hanem egy rugalmasan használható, többcélú jármű.


VÉGTELEN TÁROLÓHELY

REJTSE EL SZEM ELŐL

A rengeteg tárolóhely a munkában és a szabadidő eltöltésénél is fontos. Az extrakabinos és duplakabinos változatoknál mindennek megtalálja a helyét az oldalzsebekben, a kesztyűtartóban vagy a hátsó utasülések alatt. A mély középkonzol több tárolóhelyet biztosít azoknak a nélkülözhetetlen tárgyaknak, amiknek mindig elérhető közelben kell lenniük.

A NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS KONCEPCIÓJA

FIGYEL ÖNRE

A Nissan Aktív Biztonsági Pajzs filozófiája egy olyan átfogó biztonsági koncepció, amely minden általunk készített autó gyártását áthatja. Figyeli az új Navarát, segítséget nyújt a váratlan helyzetekben, és védelmet ad, ha ütközés történne.

LED-VILÁGÍTÁS A JOBB LÁTHATÓSÁG ÉRDEKÉBEN

A LED-es lámpák nem csak a dizájn szempontjából fontosak. Megnövelik a jármű láthatóságát – nappal és éjjel egyaránt.

LEGYEN VILÁGOSSÁG

Az automatikus fényszórórendszer a gyújtás ráadásakor bekapcsolja a nappali menetfényt, és rossz fényviszonyok esetén automatikusan bekapcsolja a fényszórókat. Ha céljához érve megfeledkezik a világításról, a lámpák automatikusan ki is kapcsolódnak - igaz, egy kis késéssel, hogy megvilágíthassák Önnek az utat a lakása ajtajáig.

TEKINTSEN KÖRBE

A manőverezést és parkolást megkönnyíti a 4 kamerás, 360 fokos parkolókamera-rendszer, ami felülnézeti képet ad a járműről.

VÉSZFÉKEZÉSI ASSZISZTENS

A vészfékezési asszisztens jelez, ha Ön ütközésközelbe kerül az elöl haladó járművel, és automatikusan megnöveli a fékezőerőt, ha úgy észleli, hogy Ön erőteljesen fékezett.

AZ ÚTON TARTJA ÖNT

A dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC) figyeli a kormányzást és fékezést. Adott körülmények esetén a motorteljesítmény csökkentésével, illetve a megfelelő kerekek fékezésével gondoskodik az Ön biztonságáról.

ŐRIZZE MEG AZ IRÁNYÍTÁST

A kipörgésgátló rendszer akkor kapcsol be, ha a hajtott kerék kezd megcsúszni. Ilyenkor a tapadás visszaállítása érdekében csökkenti a kerékre jutó motorteljesítményt vagy fékezi azt.

BIZTONSÁGOS MEGÁLLÁS

A fejlett blokkolásgátló fékrendszer erős fékezésnél megakadályozza a kerekek blokkolását, így fékezés közben is biztonságosan kerülheti ki az útjába került akadályokat.

FÉKERŐELOSZTÁS

Ha nehéz rakományt szállít, az új Navara elektronikus fékerőelosztója a hátsó fékerő növelésével ügyel a biztonságra.

A VÉDELEM AZ ALAPFELSZERELTSÉG RÉSZE

Az új Navara a következő hét légzsákkal rendelkezik: első légzsákok, az első ülésekbe szerelt oldallégzsákok, oldalsó függönylégzsákok minden oldalüléshez, valamint egy térdlégzsák a vezetőülésnél.

ITT KEZDŐDIK A BIZTONSÁG

Navarája ott várja majd, ahol hagyta. Az indításgátló megakadályozza, hogy olyan valaki hajtson el az autójával, aki nem rendelkezik elektronikusan kódolt kulccsal.