NISSAN ÚJ NAVARA

Formaterv

erős, mint mindig. többre képes, mint valaha.

NÉZZEN KÖRÜL A FORMATERVET BEMUTATÓ GALÉRIÁBAN

ÚJ NISSAN NAVARA

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.


SPORTOS

PROVOKATÍV

Az új Nissan Navara pick-up erős és elegáns autó. A legújabb Nissan formaterv szembe ötlően megkülönbözteti az új Navarát a versenytársaitól.
Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.

NEM CSAK A KÜLSŐ TESZI

Erőteljes külső egy összkerékmeghajtású munkaeszköznek. Az új Navara kiválóan ötvözi a 4x4 terepjárók teherbírását a személyautók kényelmével.

ELSŐ BENYOMÁS

Teherbíró, de stílusos - ez az új Navara. Az új Navara erőt és egyediséget sugall.

LED FÉNYSZÓRÓK

Világítsa be az utat az új Navara LED fényszóróival. Jobb megvilágítás, hosszabb élettartam és alacsonyabb áramfogyasztás.

LÉGTERELÉS FELSŐFOKON

A rakfelületen található légterelő sportos karakterű és utal az új Navara továbbfejlesztett aerodinamikai jellemzőire.


BIZTONSÁGOS ÉS EGYSZERŰ

PAKOLJON!

Az új Nissan Navarát arra fejlesztették ki, hogy kezelni tudja a kemény feladatokat és nehéz rakományokat. A megszokottnál könnyebb csomagtérajtó segíti a fel- és lerakodást. A forradalmi, 3 oldalú, C-szelvényekből álló rögzítési rendszerrel könnyű rögzíteni a rakományt.
Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.

HATALMAS PLATÓ

Az új Navara többfunkciós jármű, nem egy egyszerű autó. A duplakabinos változat hátsó tengelye ötlengőkaros és tekercsrugós, ami luxusszintű kényelmet biztosít, – elsőként az 1 tonnás pick-upok európai piacán.

CSATLAKOZTASSA ESZKÖZEIT

Áramellátás a megfelelő helyen és időben. Az új Navara fülkéjében három 12V-os csatlakozó található, így munka közben világíthat vagy feltöltheti szerszámait, bárhol is jár éppen.

MEGNÖVELT SOKOLDALÚSÁG

Az új Nissan Navara tetején található, légellenállás-csökkentő tetősínekre bármit rögzíthet, akár nagyobb csomagokat, akár kerékpárokat.

MAGASABBRA VÁGYIK?

Az új Nissan Navara oldalán található fellépők megkönnyítik a be- és kiszállást, segítségükkel könnyen elérheti csomagjait a tetőn.


MINDEN NAP ELSŐ OSZTÁLYON UTAZHAT

FELÜLMÚLJA ELVÁRÁSAIT

Kívülről nézve 4x4-es pick-up. Belülről azonban az új Navara jobban hasonlít egy prémium crossoverre. Űrhajósok által ihletett, a hátat megtámasztó ülések. Kétzónás automatikus hőmérséklet-szabályozás. Ergonomikus kialakítású műszerfal és kiváló minőségű anyagok. Gondolja újra a pick-up utasterével kapcsolatos elvárásait!


TÉRKÍNÁLAT ÉS KÉNYELEM

A teljes méretű hátsó ajtókon könnyű beszállni, és még a legmagasabb utas is meg lesz elégedve a fej- és lábtérrel. Kényelmes tárolórekeszek és pohártartók, több 12 voltos áramforrás és számos szórakozási lehetőség biztosítja, hogy a leghosszabb utazás is élmény legyen. A 60/40 arányban osztott hátsó ülés könnyen előre hajtható, ha nagy rakodótérre van szükség.

ÖTCSILLAGOS KÉNYELEM

A légkondicionáló szellőzői gondoskodnak a hátsó sorban utazók jó közérzetéről, akármilyen hideg vagy meleg is van odakint. A hátsó ülés 23°-os dőlésszöge nagyobb kényelmet biztosít a hátul ülőknek.

FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

A vezetéstámogató kijelző ellátja Önt minden szükséges információval az üzemanyag-felhasználástól a navigáción át a hallgatott zene adataiig. A 3D-s megjelenítés segít az információk gyors értelmezésében.