×
NISSAN QASHQAI

TELJESÍTMÉNY

TECHNOLÓGIA, AMI MOZGÁSBAN TARTJA A VÁROST


EMELJE A LÉCET

FEJLETT MOTOROK

Ha szeretné egyesíteni a kiváló üzemanyag-fogyasztást egy sportos, prémium Crossoverel, akkor ne keressen tovább. A külső aerodinamikai jellemzőivel és a fokozatmentes X-Tronic váltóval ezt mind megkapja az új Nissan Qashqaitól.


VÁLASSZA KI A NISSAN QASHQAIÁNAK VÁLTÓJÁT

VEGYE FEL A SEBESSÉGET

Energiát takaríthat meg a Nissan elektronikusan vezérelt folyamatosan változó áttételű váltójával (eco móddal), vagy átveheti az irányítást a 6 fokozatú kézi váltóval.

CVT AUTO

A rögzített áttételek megszüntetésével a CVT folyamatos teljesítményt biztosít, és most már "eco" üzemmódot is kínál.

KÉZI VÁLTÓ

A 6 fokozatú kézi váltó a gyors és pontos váltásokkal, valamint a gördülékeny válaszreakcióval az Ön kezébe adja az irányítást.


INTUITÍV ÖSSZKERÉKMEGHAJTÁS

ALKALMAZKODÁS MINDEN KÖRÜLMÉNYHEZ

Az új Nissan Qashqai egy pillanat alatt képes alkalmazkodni a környezeti feltételekhez. Jöhet eső vagy hó, a rendszer automatikusan azokra a kerekekre irányítja a teljesítményt, amelyeknek a legnagyobb szükségük van rá.

INTELLIGENS 4X4

A 4x4-i rendszerrel a Nissan Qashqai képes haladni úton és terepen egyaránt. Választhatja az állandó kétkerékhajtást a maximális hatékonyság érdekében, vagy az Automatikus módot, amely folyamatosan figyeli a környezetet, és beállítja az egyensúlyt az első és a hátsó kerekek között.

PONTOS KEZELÉS

A fürgeség és az izgalom találkozik a stabilitással a gördülékeny, mozgékony és adaptív vezethetőség érdekében – a Nissan Qashqai nem csak a világ kedvenc crossover autója, de egy új szuper SUV.

ÚJ NISSAN QASHQAI: ECO MÓD*

Válassza az ECO módot az egyszerű energiamegtakarításhoz és gördülékenységhez.
*Automata sebességváltó esetén

ÚJ NISSAN QASHQAI: SPORT MÓD

Váltson SPORT módra és élvezze a lendületes vezetést - eljött az Ön ideje.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink