×
NISSAN QASHQAI

INTELLIGENT MOBILITY

TECHNOLÓGIA, AMI MOZGÁSBAN TARTJA A VÁROST

ÉRJEN EL TÖBBET A NISSAN QASHQAI PROPILOT TECHNOLÓGIÁVAL

VEZESSEN ÉBEREBBEN, SZÜKSÉG ESETÉN KAPJON SEGÍTSÉGET, ÉLVEZZE A GÖRDÜLÉKENY KAPCSOLATOT A VILÁGGAL. A NISSAN INTELLIGENT MOBILITY A VEZETÉS EGY TELJESEN ÚJ MÓDJA

A VEZETÉSTÁMOGATÁS TECHNOLÓGIÁK A MAGABIZTOSSÁG ÚJ SZINTJÉT NYÚJTJÁK

INTELLIGENS VEZETÉS

A Nissan Intelligens vezetési technológiái rendkívül érzékenyekek, és készek közbelépni, hogy megóvják a bajtól.

NISSAN PROPILOT, NISSAN QASHQAI PROPILOT

SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

A Nissan ProPILOT* mindent egyszerűbbé tesz, a forgalmi dugók kezelésétől az autópályán tartott követési távolságig. Elvégzi Ön helyett a munkát, így Önnek csak pihennie kell, és élveznie az utazást.
*Nem minden modell esetén alapfelszereltség. Ne hagyatkozzon kizárólag a vezetést támogató kényelmi funkciókra. A támogató funkciók nem önvezető technológiák, és csak a rendszer fizikai korlátain belül képesek segítséget nyújtani. Nem helyettesítik a megfelelő vezetési technikát, amelyet minden esetben a vezető saját képességeinek, a közúti közlekedés szabályainak, valamint az út- és forgalmi viszonyoknak megfelelően kell megválasztani. Tehát a ProPILOT funkció kizárólag folyamatos vezetői felügyelet mellett használható és nem mentesíti az autó vezetőjét a körültekintő járművezetés felelőssége alól. A ProPILOT technológia használata elsődlegesen autópályán javasolt, nem városi közlekedésre tervezték

INTELLIGENS PARKOLÓASSZISZTENS

SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

Hagyja, hogy az új Nissan Qashqai parkoljon Ön helyett az Intelligens parkolóasszisztenssel, és bekormányozza Önt a szük helyekre.

VEZETŐI ÉBERSÉG TEHNOLÓGIÁK

LÁSSON ÉS ÉRZÉKELJEN TÖBBET MAGA KÖRÜL

A Nissan intelligens vezetési rendeszerei fejlett radartechnológia használatával folyamatosan figyelik, hogy mi zajlik Ön körül, és segítenek kezelni a váratlan helyzeteket.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

Figyelmeztet, ha bármely oldalon jármű tartózkodik a holttérben.

INTELLIGENS AUTOMATA FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓRENDSZERREL

Az adaptív fényszórórendszerrel az új Nissan Qashqai nem csak azt tudja, hogy mikor van sötét, de azt is, ha kanyarodik, és ennek megfelelően beállítja a fényszórókat.

KÖZÚTIJELZÉS-FELISMERÉS

Ez a rendszer a közúti jelzések útközben történő felismerésével naprakész információkat szolgáltat a sebességkorlátozásról.


MINDEN EDDIGINÉL KÖNNYEBB PARKOLÁS

LÁSSON ÉS ÉRZÉKELJEN TÖBBET MAGA KÖRÜL

A Nissan intelligens vezetési rendeszerei fejlett radartechnológia használatával folyamatosan figyelik, hogy mi zajlik Ön körül, és segítenek kezelni a váratlan helyzeteket.

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

A 4 kamerát használó Intelligens 360 fokos parkolókamera panorámanézetet biztosít a tolatás és a parkolás megkönnyítéséhez. Ha egyszer kipróbálja, soha többé nem akar majd nélküle autót vezetni!

MOZGÓTÁRGY-ÉSZLELÉS

Az Intelligens 360 fokos parkolókamera segítségével a rendszer figyelmezteti, ha valami mozog az autó körül.

FIGYELMEZTETÉS AZ AUTÓ MÖGÖTTI FORGALOMRA

A rendszer figyelmezteti az esetleges keresztező forgalomra tolatáskor.


DINAMIKUS VEZETÉSI TECHNOLÓGIÁK A SIMA VEZETÉS ÉRDEKÉBEN

VEZESSEN ÚGY, MINT A PROFIK

A Nissan dinamikus vezetési technológiái a háttérben dolgoznak, hogy extra irányíthatóságot biztosítsanak, így téve élvezetessé az új agilis és dinamikus Nissan Qashqai vezetését.

TUDJON MEG TÖBBET A VEZETÉSI TECHNOLÓGIÁKRÓL

ÚJ MÓD A VILÁGHOZ VALÓ KAPCSOLATHOZ

INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ

Legyen az okostelefonja az új Nissan Qashqai legjobb barátja: érje el út közben a zenéit, valamint álló helyzetben a Facebook-híreit, tweetjeit és TripAdvisor tippjeit egy újonnan áttervezett, intuitív felületen.

TUDJON MEG TÖBBET A CSATLAKOZÁSRÓL

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink