×
NISSAN MICRA

TULAJDONSÁGOK

VÁROSI AUTÓ TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

BOSE® PERSONAL® – SZEMÉLYRESZABOTT HANGOK

HAGYJA MAGÁT LENYŰGÖZNI

Ha a kedvenc zenéit kiválasztja, miért ne szabná testre a hangzásukat? Mindezt megteheti a Nissan Micra hangrendszerének és a Bose® Personal®-nak köszönhetően. A vezető fejtámlájába épített Bose Ultra nearfield hangszórókkal olyan, mint fejhallgatóban vezetni. Megosztana valamit? Válasszon ki egy hangteret, és az körbeveszi az autóban. A zenéi sohasem hangzottat ennél jobban.

360° BOSE®

HANGRENDSZER


ELÜLSŐ HANGTÉR

Válassza a pontos elülső hangteret a fejtámlákban található Ultra Nearfield hangszórókkal a vezető számára optimalizált hihetetlen tisztaság és mélység érdekében.

MEGERŐSÍTETT HANGTÉR

A hangbeállításokban adja meg, milyen mértékben szeretne elmerülni a hangtérben. Váltás az elülső hangtérről egy szélesebb és magában foglaló élményre.

TELJESEN KÖRÜLÖLELŐ HANGTÉR

Emelje a következő szintre az utazásait a hangtérben való teljes elmerülés élményével: mély, kiterjedt hang, amely úgy körbeöleli Önt az innovatív hangrendszernek köszönhetően, amilyen élményben eddig még nem volt része ilyen méretű autóban. Nem fogja elhinni.


INFOTAINMENT RENDSZER

NISSANCONNECT TECHNOLÓGIÁK

A Nissan legújabb hang- és navigációs rendszereinek 7" képátlójú érintőképernyője és teljes körű okostelefonos kompatibilitása minden utat élvezetesebbé tesz. A részletes hangos navigációval, egyszerűen leolvasható vizuális segédletekkel és számos hasznos, időmegtakarító javaslattal úgy navigálhat bármelyik városban, mint a helyiek.

ÚJ NISSANCONNECT TECHNOLÓGIÁK

A 7"-os érintőképernyő és a Nissan következő generációs hang- és navigációsrendszere okostelefon integrációval, kéz nélküli Bluetooth kommunikációval és fedélzeti alkalmazásokkal jár, így minden könnyebb, gyorsabb és sokkal kényelmesebb. Szabja testre a kialakítást, válasszon az igényeihez méltó gyorsindítókat és kütyüket és használjon hangfelismerést. Használja az ismert alkalmazást az Apple CarPlay®* és Android Auto®-val* az új NissanConnect segítségével.

TOMTOM® PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOK

Navigáljon a kedvenc céljaihoz vagy elérhetőségeihez egyenesen a webfelületről vagy a Door to Door Navigation alkalmazásból. Tervezze meg az útját mobilon/weben vagy a fedélzeti navigáción keresztül a Prémium forgalmi adatokkal, melyek a Valós idejű forgalom alapján pontos útvonal lehetőségeket biztosítanak. Maradjon naprakész a frissítésekkel, melyeket az okostelefonján vagy egy külső WiFi hotspotra csatlakoztatva érhet el.

Töltse le a Door to Door Navigation alkalmazást az okostelefonjára, és érje el a térképeit a következő generációs NissanConnect érintőképernyőjéről.

A NISSAN FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ KIJELZŐJE

A Nissan Micra nagyfelbontású, 5"-os TFT-kijelzője egyszerűen leolvasható, és a műszerfal közepén megjeleníti a részletes navigációt, a vezetési segédleteket, az üzemanyag-takarékossági információkat, a zenét vagy a kommunikációt.

A FONTOS INFORMÁCIÓK EGYETLEN PILLANTÁSSAL ÁTTEKINTHETŐK

TOVÁBBI VEZETÉSI SEGÉDLETEK MEGTEKINTÉSE

TELJES KÖRŰ KOMFORT ÉS KÉNYELEM

PIHENJEN ÉS ÉLVEZZE A VEZETÉST

A NISSAN MICRA AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓJÁNAK VEZÉRLŐJE

A Nissan Micra automata légkondicionálója szabályozza a hőmérsékletet, így mindig kellemes és kényelmes lehet az út.

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS

A Nissan Intelligens kulccsal bezárhatja és kinyithatja a Nissan Micrát, miközben a kulcs végig a zsebében vagy a táskájában marad.

START/STOP RENDSZER

A Nissan Start/Stop rendszerének köszönhetően a Nissan Micra nem pazarolja az üzemanyagot, ha nem halad – például a közlekedési lámpáknál. A motor addig nem jár, amíg meg nem nyomja a pedált, utána azonnal indulhat.


ERGONOMIKUS, KÉNYELMES ÜLÉSEK

A Nissan mérnökei által tervezett üléseket az űrhajósok inspirálták, hogy a kényelmes üléspozíció bárki számára elérhető legyen akár nyaraláson, akár a hétköznapokban.

CSENDES UTASTÉR-KIALAKÍTÁS

A Nissan Micrát úgy tervezték, hogy a szélvédő akusztikus üvegének, vastag szigetelésének és kiterjedt légterelőinek köszönhetően csendes utazást biztosítson.


MINDENHEZ ELEGENDŐ HELYET BIZTOSÍT A RUGALMAS CSOMAGTÉR

KIVÁLÓ TÉRKÍNÁLAT ÉS SOKOLDALÚSÁG

Mindenféle alakú és méretű csomagnak helyet csinálhat a Nissan Micrában. A hátsó ülések lehajtásával maximálisra bővítheti a rakodható teret, a vezető melletti és az egyik hátsó ülés lehajtásával pedig akár hosszabb tárgyakat is magával vihet.

MINDEN ÜLÉS FELHAJTVA

MINDEN ÜLÉS LEHAJTVA

60/40 ARÁNYBAN OSZTHATÓ


Több pohártartó

Megállna útközben egy kávéra? A középkonzol több pohártartójával nem lesz gond a poharak elhelyezése.

Tágas kesztyűtartó

Tárolóhely minden irata, töltője és egyéb személyes tárgya számára. A 10 literes kesztyűtartóba egy akár 2 literes üveg is befér!

Telefontartó és -töltő

Tartsa a telefonját a telefontartóban. Ebben USB-aljzat, 12 voltos tápaljzat és hasznos világítás is rendelkezésre áll.


NISSAN FEJLETT BIZTONSÁG

MINDIG VIGYÁZUNK ÖNRE

A Nissan a biztonságot teljes körű megközelítésben kezeli, amely minden általunk készített autó tervezését és fejlesztését áthatja.

KERÉKNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER

A keréknyomás-ellenőrző rendszer folyamatosan figyeli a gumik állapotát, és figyelmezteti, ha meg kell állnia, és fel kell fújnia őket.

ISOFIX-RÖGZÍTÉS

Egyszerűen elérhető ISOFIX-pontok gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a gyermekülés bekötését vagy eltávolítását anélkül, hogy kicsavarodott helyzetben kellene próbálkoznia.

6 LÉGZSÁK

A Nissan Micra hat légzsákkal, módosítható biztonságiöv-magasság állítással, és biztonságiöv-figyelmeztetésekkel is felszerelt.

D ALAKÚ KORMÁNYKERÉK

A D alakú kormánykerék nem csak sportos megjelenést biztosít, de rezeg is, ha azt észleli, hogy kezd kisodródni a sávból.