NISSAN MICRA

Testreszabás

Játsz a kedved szerint

AHOGY ÖN SZERETNÉ

A VADONATÚJ NISSAN MICRA TESTRESZABÁSA

Szakítson a hagyományokkal, és találja meg az Önhöz illő külsőt és belsőt a több mint 100 különböző konfiguráció között. Görgessen, és fedezzen fel néhány ikonikus verziót, majd kattintson a vezetőajtóra, és merüljön el az inspiráló belterekben.

FEJEZZE KI ÖNMAGÁT

A KÜLSŐ TESTRESZABÁSA

Legyen merész és magabiztos. Számtalan különböző kombináció közül választhat, így a vadonatúj Nissan Micra lehetővé teszi, hogy valóban kifejezze az Ön egyéniségét.

STÍLUSOS

Varázsolja valóban egyedivé vadonatúj Nissan Micráját egy külső csomaggal, mely a tükörborítás, az oldalsó küszöb, valamint az első és hátsó lökhárító színét határozza meg.

LEGYEN EXKLUZÍV

Lépjen még egyet előre, és válassza a bővített külső csomagot, mely 17"-os könnyűfém keréktárcsákat és színezett betéteket tartalmaz.

LEGYEN IKONIKUS

Ha pedig valóban lenyűgöző megjelenést szeretne, válassza a komplett külső csomagot, mely a kontrasztos külsőt és a személyre szabott keréktárcsákat ellenállhatatlan elemekkel bővíti, melyek még jobban kifejezik az egyéniségét.AZ ÖN HELYE, AZ ÖN SZABÁLYAI

A BELTÉR TESTRESZABÁSA

Ez az Ön helye. Jutalmazza meg Önmagát csúcsminőségű anyagokkal, prémiumkategóriás részletekkel, és teremtse meg a kívánt hangulatot a belső környezet kiválasztásával. Számos exkluzív színárnyalat közül választhatja ki az ülések, a műszerfal és a panelek karakterét, és megismerheti, hogy az új Micra hogyan emeli új szintre a vezetési élményt.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink