NISSAN MICRA

Teljesítemény

Játsz a kedved szerint

KAPJ EL, HA TUDSZ

MOZGÉKONYSÁG ÉS MAGABIZTOSSÁG

A vadonatúj Nissan Micra tökéletesen ötvözi a manőverezhetőséget és a stabilitást. Merev karosszériájának, alacsonyan található súlypontjának és exkluzív technológiai felszereltségének köszönhetően azonnal reagál a kormánymozdulatokra, élményekkel teli, de biztonságos vezetési élményt nyújtva.

IDEÁLIS ÍVEN

Éles kanyarhoz közelít? Az irányítás valóban az Ön kezében lehet az Aktív Nyomvonal-szabályozás révén, mely intelligens fékezéssel segít a megfelelő íven tartani az autót.

ÉLVEZZE AZ UTAZÁST

Rázós útszakasz következik? A vadonatúj Nissan Micrában biztosan nem. Az Aktív Menet-szabályozás az egyes kerekek fékezésével és a motor nyomatékának elosztásával kiegyenlíti a karosszéria mozgását.

CSAK CSENDBEN

Békésen és nyugodtan autózhat. A beltér optimális zajszigetelésének köszönhetően semmi sem fogja zavarni a vezetésben – még nagy sebességnél sem.

FRISS FORMA

A vadonatúj Nissan Micra kiemelkedő aerodinamikai kialakításának köszönhetően hasítani fogja a levegőt. Mindezt a tetőspoiler és az autó alján található speciális aerodinamikus burkolóelemek és az elülső légbeömlő biztosítja. Az új Micra sportossága nem csak a külsőben jelentkezik.

Az útviszonyok folyamatos figyelésével és a beállítások módosításával a Nissan menetdinamikai rendszere dinamikus és kényelmes utazást biztosítanak.

DINAMIKUS ÉS HATÉKONY MOTOROK

MOTOROK

Teljesítmény és hatékonyság kompromisszumok nélkül. Akár benzin, akár dízel, a vadonatúj Nissan Micra motorjai garantálják az azonnali gyorsulást és az üzemanyag-takarékos teljesítményt a Stop/Start technológiának köszönhetően.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink