×
NISSAN MICRA

N-SPORT

VÁROSI AUTÓ TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

DINAMIKUS.
INNOVATÍV.
STÍLUSOS.
VADONATÚJ
NISSAN MICRA N-SPORT
JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!


NISSAN MICRA N-SPORT


A TÖKÉLETES FORMAVILÁG

KÍVÜLRŐL

Fürge és energikus, az új, prémium Nissan Micra N-Sportot úgy tervezték, hogy dinamikus legyen és élményt jelentsen a vezetése.

ÚJ NISSAN MICRA N-SPORT: LENYŰGÖZŐNEK TEREMTVE


SZEMÉLYRE SZABOTT KÜLSŐ

Az egyedi N-Sport emblémától a fényes fekete lökhárítókon és oldalsó éleken át a karbonhatású 17" könnyűfém keréktárcsáig, a tükrök borításáig és kecses kipufogóvégekig, amelyek mind elérhetők az 1.0L Turbo 117 lóerős verzióhoz, minden azt szolgálja, hogy ez a Micra a sportos életet kedvelők ideális választása legyen.


Passion vörös, fegyverszürke, fehér, Enigma fekete. A legnehezebb azt eldönteni, hogy melyiket válassza.

ÉRJEN ÚJ MAGASSÁGOKBA

BELÜLRŐL

Kiemelkedő minőségi elvárásoknak megfelelő anyagok, sportos dizájn és dinamikus kiegészítők teszik a Nissan Micra N-Sportot kívül-belül egyaránt izgalmassá.

MIBEN MÁS AZ N-SPORT

A sportos, rázkódásbiztos térdvédő panelek és a dinamikus fekete kárpit is még hitelesebbé teszik a Nissan Micra N-Sport atletikus képességeit, a bőr / Alcantara® ülések és sötétített üvegek pedig prémium vezetési komfortot teremtenek.

INTELLIGENS. BIZTONSÁGOS. KAPCSOLÓDIK.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIÁK

A beépített okostelefon-kezelés és a Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi, hogy az edzéshez összeválogatott kedvenc zenéit hallgassa, útban az edzőterem felé. A jármű rendszerében telepített alkalmazások és az intelligens vezetéssegítő berendezések, mint a tolatókamera képernyő, a parkolásérzékelők és az intelligens kulcs segítségével a vezetés biztonságosabb, átgondoltabb és sportosabb lesz.

A NISSAN INTELLIGENT MOBILITY A VEZETÉS EGY TELJESEN ÚJ MÓDJA
A NISSAN INTELLIGENT MOBILITY FUNKCIÓK MEGTEKINTÉSE

INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ

ÚJ NISSANCONNECT KÉPERNYŐ

A NissanConnect Audio Display rendszer következő generációjával kényelmesebbé teheti utazását az okostelefon csatlakoztatásával vagy a képernyő elrendezésének testreszabásával az egyszerű hozzáférés érdekében.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIÁK

INTELLIGENS KULCS

Nyissa ki a Nissan Micra N-Sportot anélkül, hogy a kulcsát elővenné a zsebéből, vagy táskájából - csak érintse meg az ajtó fogantyúján lévő gombot. Az intelligens érzékelők miatt csak azt az ajtót lehet kinyitni, ami mellett ön áll, hogy a megoldás kényelmes és biztonságos is legyen.

INTELLIGENS VEZETÉS

Ha egyszerűbb pakolás és manőverezés a cél, akkor a Nissan Micra N-Sport intelligens felülnézeti képre van szüksége. Virtuális felülnézeti képet biztosít az autójáról és annak környezetéről, valamint választható osztott képernyős első, hátsó és járdaoldali közelnézetet, amelyek segítségével magabiztosan manőverezhet, és megóvhatja a járművét is.