×
NISSAN MICRA

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

VÁROSI AUTÓ TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

MÉG MAGABIZTOSABBNAK ÉREZHETI MAGÁT,

KAPCSOLATBAN A KÖRNYEZETTEL


Vezessen magabiztosan a mindennapokban

A Nissan Intelligent Mobility technológiát tartalmazó Nissan Micra átalakít mindent, amit eddig a vezetésről gondolt. Akár a városi forgalomban ül, akár az autópályán halad, vagy csak parkol, minden könnyebb lesz, így arra összpontosíthat, amiért szeret a kormány mögött ülni.

A MAGABIZTOSSÁG TELJESEN ÚJ SZINTJE

A város tele van meglepetésekkel, ezért nem árt, ha felkészül. A Nissan Intelligent Mobility vezetéstámogató funkciói mindig éberen figyelnek, és készen állnak a közbelépésre, hogy Ön lépéselőnyben maradjon.

INTELLIGENS SÁVELHAGYÁS-JELZÉS ÉS –MEGELŐZÉS

Intelligens vészfékezési asszisztens

Távolsági fényszóró asszisztens


TECHNOLÓGIA,

AMELY SEGÍTI A VEZETŐT


ÉBER VEZETÉS MINDENRE ODAFIGYELVE

A TECHNOLÓGIA, AMELY KÉPES ÉRZÉKELNI

Autók lapulnak az Ön holtterében, bevásárlókocsik bukkannak fel a semmiből, akárcsak a sebességkorlátozások. A Nissan Micra a rendelkezésre álló technológiák széles választékával segít abban, hogy jobban lásson és többet érzékeljen maga körül.

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZERINTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

360 FOKOS FELÜLNÉZETI KÉPET BIZTOSÍT BÁRMILYEN KÖRNYEZETBEN

A Nissan Micra – kategóriájában egyedülálló Intelligens 360 fokos parkolókamera négy kamera segítségével gyerekjátékká teszi a parkolást és a manőverezést. Virtuális felülnézeti képet biztosít az autójáról és annak környezetéről, valamint választható osztott képernyős első, hátsó és járdaoldali közelnézetet, amelyek segítségével magabiztosan manőverezhet, és megóvhatja a keréktárcsáit is.

4 kamera

360 fokos felülnézeti kép

MOZGÓTÁRGY-ÉSZLELÉS

Akár egy elbámészkodó gyalogos, akár egy elgurult bevásárlókocsi, a Nissan Micra Intelligens 360 fokos parkolókamera előre megjeleníti, ha valami mozog a járműve közelében, elöl, hátul vagy oldalt.

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

A Nissan Micra segít betartani a sebességhatárokat. A közútijelzés-felismerő rendszer észleli a közúti jelzéseket az utazás közben, és megjeleníti a sebességhatárt a digitális információs kijelzőn.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

Találgatás nélkül válthat sávot. Ez a rendszer mindig szemmel tartja az autó holttereit, és figyelmezteti Önt, ha járművet észlel a holttérben.


IRÁNYÍTÁS ÉS STABILITÁS

A TECHNOLÓGIA AMELY MINDIG ALKALMAZKODIK

Annak érdekében, hogy Ön pontosabban és magabiztosabban vezethessen, a Nissan Micra mindent megold – legyen szó a forgalom közben történő megállásokról és elindulásokról, a kedvenc felhajtójáról, vagy akár csak egy fekvőrendőrről – olyan technológiák használatával, amelyeket arra terveztek, hogy Ön kényelmesen utazhasson.

Visszagurulás-gátló

INTELLIGENS NYOMVONAL-SZABÁLYOZÁS

Intelligens menetszabályozás


VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Amikor meredek emelkedőn áll, szinte biztos, hogy Ön mögé áll egy autó, amely túl közel van a kényelmes elinduláshoz. Szerencsére a visszagurulás-gátló segít, hogy ne guruljon hátra. Néhány másodpercig nyomva tartja a féket, így Önnek elég ideje lesz áthelyeznie a lábát a fékpedálról a gázpedálra.

Fékez az emelkedőn

Két másodpercig nyomva tartja a féket

INTELLIGENS MENETSZABÁLYOZÁS

Útegyenetlenség? Miféle útegyenetlenség? Az Intelligens menetszabályozás automatikusan fékez, és módosítja a motornyomatékot a sima utazás érdekében.

INTELLIGENS NYOMVONAL-SZABÁLYOZÁS

A könnyed kezelésnek köszönhetően minden kanyar élvezetes lesz. Az Intelligens nyomvonal-szabályozás felméri a helyzetet, és ha szükséges, külön-külön képes fékezni a kerekeket az optimális kanyarvételhez.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink