NISSAN MICRA

Funkciók

Játsz a kedved szerint

EGYEDI AUDIOÉLMÉNY

LENYŰGÖZŐ HANG

A vadonatúj, 6 hangszórós Bose hangrendszer, melyből 2 hangszóró a vezető fejtámlájában található, 360°-os hangzást biztosít a vezetőülésben: a vadonatúj Nissan Micra valóban exkluzív.

FOKOZZA AZ ÉRZÉKEIT

ENERGETIZÁLÓ TECHNOLÓGIA

A vadonatúj Nissan Micra osztályelső technológiáinak köszönhetően minden egy vezetés egy ösztönző utazás lesz, ahol az irányítás az Ön kezében van.

FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ KIJELZŐ

Részletes útvonalterv, hívóazonosító, zeneszámok adatai, biztonsági funkció állapota – minden információ Ön előtt van a Nissan legújabb, 5”-os színes TFT-kijelzőjén.

ZENELEJÁTSZÁS A CARPLAY SEGÍTSÉGÉVEL*

Az Apple CarPlay segítségével zenéit, üzeneteit és kedvenc alkalmazásait is elérheti a NissanConnect kijelzőjén. Először a Nissannál: dugja be okostelefonját, és már indulhat is!
*Az Apple Carplay a későbbiekben lesz elérhető az autóhoz

NISSANCONNECT

Okosabb, biztonságosabb és könnyebb kezelni: minden zene, navigáció, kihangosítással lebonyolított kommunikáció és fedélzeti alkalmazás azonnal és közvetlenül a 7”-os tükröződésmentes érintőképernyőn.

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

Az intelligens 360 fokos parkolókamera-rendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, a választható osztott képernyő pedig az autó elejét, hátulját és oldalát mutatja, hogy a parkolás és manőverezés egyszerű legyen.


TELE ÖNBIZALOMMAL

NISSAN INTELLIGENS MOBILITÁS

Olyan, mintha egyszerre lenne harmadik szeme és egy hatodik érzéke: Nissan intelligens mobilitás magabiztosságot nyújt az úton. Segít figyelni a járművet és annak környezetét, felkészít a váratlan helyzetekre, és megóvja Ön és utasait az elkerülhetetlen szituációkban.

SÁVELHAGYÁS-JELZÉS

Tartsa egyenesben! Ez a rendszer vizuális és hangos figyelmeztetést is nyújt, vagy segít a kormányzás korrigálásában, és finoman fékez, hogy visszakerüljön a sávba, ha indexelés nélkül elkezdene kisodródni.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink