NISSAN MICRA

Formaterv

Játsz a kedved szerint

MUTASSA MEG ÖNMAGÁT

KÜLSŐ

Mi rejlik azok mögött a mély, sportos vonalak mögött? A vadonatúj Nissan Micra ikonikus formavilágát és részleteit sportautók ihlették.

KIDOLGOZOTT VONALAK.
SPORTOS ARÁNYOK

Az alacsony és széles karosszériával, és a motorháztetőtől az autó hátuljáig vékony és kidolgozott vonalakkal a vadonatúj Nissan Micra formavilága nem csak a látványt szolgálja, ez egy merész módja az önkifejezésnek.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI FORMATERV

Forma, funkció és attitűd: a vadonatúj Nissan Micra tökéletes egyensúlyt teremt a sportos forma és a mindennapi igények között, hogy Ön mindent kihozhasson aktív életstílusából.

KÉNYEZTESSE A LELKÉT

BELTÉR

A vadonatúj Nissan Micra aprólékosan kidolgozott, harmonikus és tágas beltere egyedi környezetet teremt az üdítő vezetési élményhez.

AZ ÖN TERE

Futtassa végig az ujjait a műszerfal tiszta vonalain, érezze a puha tapintású anyagok által sugárzott minőséget. Érintse meg az okosan csoportosított kezelőszerveket, és tegye egyedivé a belteret az Önnek legjobban tetsző szín kiválasztásával. A vadonatúj Nissan Micrában minden a maradásra ösztönöz.

ÖNNEK TERVEZTÜK

Az ergonomikus, gerinckímélő ülések által biztosított optimális vezetési pozíciótól az okosan elrendezett kezelőszervekig, a vadonatúj Nissan Micrát úgy terveztük meg, hogy fokozzuk az Ön kényelmét.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink